Keystone logo
Bosnia şi Herţegovina

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Bosnia şi Herţegovina 2024

Numărul de instituții: 8
  • Sarajevo, Bosnia şi Herţegovina

  University of Sarajevo este o organizație importantă și complexă care îndeplinește misiunea nobilă de a educa personal capabil, creativ și competent la nivel internațional în toate domeniile de interes pentru Bosnia și Herțegovina prin predare și cercetare. Se așteaptă ca personalul să abordeze provocările economiei moderne în contextul politic, economic, social și cultural european și global. Universitatea se angajează să rămână o comunitate academică autonomă de profesori, cercetători, artiști și studenți încorporați în universitatea internațională și comunitatea academică și tendințele.

  • Dvorovi, Bosnia şi Herţegovina

  VIZIUNE Pe baza rezultatelor obținute până în prezent și a noilor obiective de afaceri, Universitatea a definit o nouă viziune, după cum urmează: Viziunea Universității este de a deveni unul dintre liderii din spațiul de învățământ superior din Republica Srpska și Bosnia și Herțegovina . MISIUNE Misiunea Universității este de a permite dobândirea de noi cunoștințe, abilități și competențe, în primul rând pentru candidații din Semberija și regiunile înconjurătoare, apoi Republica Srpska și Bosnia și Herțegovina, precum și din alte țări interesate.

  • Travnik, Bosnia şi Herţegovina

  University of Travnik este prima universitate privată din Bosnia și Herțegovina înființată în 2007 pe baza reglementărilor legale și cu sprijinul Ministerului Educației, Științei, Culturii și Sportului SBK / KSB. Își desfășoară activitatea ca instituție de învățământ superior în conformitate cu Decizia Ministerului Educației, Științei, Culturii și Sportului SBK / KSB, numărul: 03-38-63 / 07 din 04.07.2007. un an și în Registrul instituțiilor de învățământ superior SBK / KSB este înscris sub numărul 10, la pagina 00010, din anul universitar 2007/08. ani. Numele complet al instituției de învățământ superior este University of Travnik . Traducerea în engleză a numelui universității este University of Travnik . Denumirea prescurtată a Universității este UNT.

  • Bijeljina, Bosnia şi Herţegovina

  Sinergija University este o instituție academică înființată în 2005, pe baza aprobării Ministerului Educației și Culturii din Republica Srpska și cu sprijinul Universității Singidunum din Belgrad. Universitatea este o instituție de învățământ superior care oferă studenților săi programe moderne și metode de predare asemănătoare cu cele ale renumitelor centre universitare.

  • Banja Luka, Bosnia şi Herţegovina

  Universitatea paneuropeană "APEIRON" este o instituție educațională și științifică care, în cadrul activității sale principale de învățământ superior, independent și / sau în cooperare cu parteneri străini, efectuează studii academice de bază din primul ciclu, studii de specialitate și masterat din ciclul al doilea, și studii doctorale ale ciclului al treilea. învățare pe tot parcursul vieții și formare profesională continuă și dezvoltare. Universitatea desfășoară, de asemenea, cercetări de bază și aplicate în principalele domenii științifice ale programelor de studii acreditate, precum și cercetări care sunt în funcția de dezvoltare a activităților educaționale. Universitatea paneuropeană "APEIRON" este o instituție de învățământ superior cu scop privat, cu scop privat, care își desfășoară activitățile pe baza licențelor de la Ministerul Educației și Culturii din Republica Srpska. Universitatea a fost înființată în 2005 și este înregistrată ca instituție de învățământ superior în registrul judecătoresc al Curții de bază din Banja Luka sub numărul: U / I 4847/05, precum și în Registrul instituțiilor de învățământ superior al Ministerului Educației și Cultura Republicii Srpska sub numărul 11-I / 08. Acreditare: Decizie privind acreditarea nr. 01.1.3.74/16 din 24.3.2016. anul (Agenția pentru acreditarea instituțiilor de învățământ superior din Republica Srpska). Universitatea are o licență pentru învățământul la distanță nr. 07.2- 9624-1 / 07 din 28.12.2007. ani. Universitatea paneuropeană desfășoară activitatea de învățământ superior în sediul instituției din Banja Luka și în afara sediului în programe și cicluri de studii autorizate în Bijeljina conform deciziei Ministerului Educației și Culturii al Republicii Srpska nr. 07.023 / 612-86-2 / 10 din 6 septembrie 2010; în Novi Grad conform deciziei Ministerului Educației și Culturii al Republicii Srpska nr. 07.023 / 612-35-2 / 10 din 6 decembrie 2010; ani. Decizia privind îndeplinirea condițiilor și permiselor de muncă și desfășurarea programelor de studii autorizate sunt documente publice pe care Universitatea paneuropeană le prezintă publicului prin intermediul site-ului său web și în alte moduri convenabile.

  • Sarajevo, Bosnia şi Herţegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bosnia and Herzegovina Online, Bosnia şi Herţegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosnia şi Herţegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...