Keystone logo
Chile

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Chile 2024

Numărul de instituții: 65
  • Trece Norte, Chile

  World Wide Chile este o echipă multidisciplinară în care dragostea pentru țara noastră este forța motrice pentru a oferi experiențe unice celor care ne vizitează concentrându-se pe transmiterea bogăției Chile prin programe de imersiune culturală care arată Chile și oamenii săi așa cum este. Acesta a fost mecanismul care ne-a permis de mai bine de 10 ani să oferim experiențe unice care au întărit învățarea vizitatorilor și legăturile cu cultura noastră, realizând relații solide între străini și chilieni. Opțiunile care ne permit să atingem acest obiectiv sunt diferitele programe de stagiu, voluntariat, studiu și călătorii pe care vizitatorii noștri le iau în timpul șederii lor în țara noastră.

  • Providencia, Chile

  Studiază în străinătate la universități și școli de limbi străine de prestigiu. ViveCampus este agenția de lider care reprezintă instituții de învățământ la nivel global. Prezent în mai multe țări, ViveCampus reprezintă oficial sute de programe disponibile studenților internaționali. Vă ajutăm gratuit pe tot parcursul procesului de înregistrare și efectuați plăți direct către instituții. Cursuri de engleză, diplome, programe universitare și postuniversitare în țări precum: Australia, Canada, Statele Unite, Anglia, Irlanda, Noua Zeelandă, printre alte destinații. Pe site-ul nostru veți găsi informații despre datele și costurile programelor în perioada 2021 - 2022. În Chile, ViveCampus are un birou situat în Santiago, unde vă putem ajuta cu toate întrebările prin e-mail, chat sau telefon. De asemenea, participăm la târguri de studii în străinătate, care se desfășoară în general în orașul Santiago, Chile.

  • Providencia, Chile

  Suntem o universitate participativă formată din muncitori, studenți și absolvenți, autonomă și independentă, pluralistă și dedicată publicului. Contribuim critic la dezvoltarea cunoașterii științelor sociale, a artelor, a științelor umaniste, a pedagogiei și a altor domenii ale cunoașterii și a activității științifice și profesionale, în domeniile predării, cercetării, creației artistice și conexiunii cu mediul, în conformitate cu cerințele unei lumi globale care este privită din America Latină și care contribuie la scară locală, regională și națională. Pregătim absolvenți și profesioniști de excelență cu o perspectivă interdisciplinară, dedicați incluziunii și transformării sociale, cu promovarea și apărarea drepturilor omului, a democrației și a justiției.

  • Huechuraba, Chile

  Misiunea Universidad Mayor este de a instrui oamenii printr-o experiență educațională care încurajează un comportament etic, o atitudine de antreprenoriat, inovație, leadership și respect pentru diversitatea culturală și socială. Pentru a face acest lucru, predă programe de excelență pentru absolvenți și absolvenți și desfășoară activități pentru generarea, articularea și diseminarea cunoștințelor care contribuie la comunitatea națională în sferele culturale, educaționale, sociale și economice, având în vedere contextul unei lumea și normele rigoării științifice.

  • La Serena, Chile

  Misiunea Universității din La Serena are misiunea de a cultiva, genera, dezvolta și transmite cunoștințe superioare în diferitele domenii ale cunoașterii și domeniilor culturii, prin predare, cercetare, creație, inovare, extindere universitară și legătură cu mediul. Ca trăsătură proprie și distinctivă a misiunii sale, Universitatea din La Serena trebuie să contribuie la satisfacerea nevoilor intereselor generale ale societății, colaborând, ca parte integrantă a statului, în toate acele politici, planuri și programe care promovează activitățile culturale. dezvoltare, socială, teritorială, artistică, științifică, tehnologică, economică și durabilă în țară, la nivel național și regional, cu o perspectivă interculturală. La fel, ca element constitutiv și inevitabil al misiunii sale, Universitatea trebuie să își asume cu vocație de excelență formarea persoanelor cu spirit critic și reflectorizant, care promovează dialogul rațional și toleranța și care contribuie la forjarea cetățeniei inspirate de valorile etice, solidaritate democratică, civică și socială, respectând drepturile omului, egalitatea de gen, popoarele indigene și mediul. Universitatea trebuie să promoveze faptul că studenții săi au o legătură cu cerințele și provocările țării și ale regiunii sale în timpul pregătirii lor profesionale. Universitatea din La Serena recunoaște, promovează și încorporează ca parte a activității sale viziunea asupra lumii a popoarelor native stabilite în zona sa de influență regională.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Universitatea Bernardo O'Higgins este o universitate privată autonomă din Chile, fondată în martie 1990 și inspirată de gândirea O'Higginiană. Casa sa centrală este situată lângă Parque O'Higgins, în comuna Santiago. În prezent, este acreditat de Comisia Națională de Acreditare (CNA-Chile) pentru o perioadă de 4 ani (de maximum 7), din iulie 2018 până în iulie 2022. Este clasat pe locul 35 în rândul universităților chiliene conform clasificării webometrice CSIC (iulie 2017). De asemenea, se află pe poziția a 27-a în clasamentul general și pe locul 10 în rândul universităților private non-cruch, conform AméricaEconomía 2019. În cadrul universităților din Chile, este, de asemenea, pe locul 13 între toate universitățile țării; Al 55-lea în America Latină și al 5-lea dintre SUA private din Chile în clasamentele instituției Scimago 2020. La fel, în cooperare cu fiecare dintre dimensiunile care alcătuiesc instituția și care face parte din angajamentul constant pentru căutarea excelenței în învățământul superior, Universitatea Bernardo O'Higgins atribuie gratuitatea 2021.

  • Los Andes, Chile

  Institutul Profesional Libertador de Los Andes este o instituție de învățământ superior care a fost autorizată să funcționeze la 22 decembrie 1981, de către Ministerul Educației prin Decretul scutit nr. 292, care a fost actualizat la 8 iunie 1993. Fiind primul institut din Învățământul superior va fi fondat la nivel regional și al doilea la nivel de țară. La 27 iunie 2003, IPLA a obținut autonomie deplină pentru a acorda tot felul de titluri profesionale în conformitate cu legislația care o guvernează.

  • Providencia, Chile

  Despre Learn chile Learn chile este o rețea de instituții de învățământ superior, formată din mai mult de douăzeci de universități și institute de formare profesională tehnică susținute de statul Chile prin ProChile, cu scopul de a promova internaționalizarea ofertei academice din Chile și de a promova țară ca destinație excelentă pentru studenții internaționali. Learn chile s-a născut în 2013, fiind principala rețea chiliană pentru promovarea învățământului terțiar la nivel internațional. A fost prezentată ca o poveste de succes în țări precum Brazilia, Ecuador, Panama, Peru și Columbia.

  • Viña del Mar, Chile

  Școala modernă de muzică și dans a fost fondată în 1940 de pianiștii Elena Waiss și René Amengual, care au modificat radical educația muzicală din Chile prin stabilirea de programe de învățământ standardizate, programe și sisteme de evaluare, generând astfel un context academic pentru formare. de muzicieni din țară. La începuturile sale, Școala Modernă de Muzică și Dans a predat cursuri de pian, armonie și teorie, precum și viola și vioară, sub îndrumarea maestrului Zoltan Fischer. În acest timp, au fost introduse sisteme avansate - cum ar fi tehnica Arrau la pian -, repertoriul a fost extins și importanța partiturii originale a fost subliniată, stabilind un sentiment contemporan de performanță care continuă până în prezent. De atunci, muzicienii Școlii moderne primesc instruire care le permite să înfrunte cu excelență orice scenariu din Chile sau din străinătate.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  De la fondarea sa în 1968, ca „Departamentul Universității Muncitorilor și Țăranilor”, Duoc UC a parcurs un drum lung de consolidare pentru a deveni una dintre instituțiile cheie din învățământul profesional superior tehnic din Chile. Cu peste 50 de ani de istorie și cea mai înaltă acreditare instituțională de șapte ani, toți cei care fac parte din Duoc UC pot spune cu mândrie că mii de tehnicieni și profesioniști, care astăzi contribuie la dezvoltarea economică a Chile, au fost instruiți într-unul dintre 9 școli și peste 70 de cariere actuale, prezente în cele 18 sedii ale sale din Regiunea Metropolitană, Valparaíso, Biobío, La Araucanía și Los Lagos. Studenții Duoc Proiectul educațional al Duoc UC, care oferă o formare creștină și integrală, permite studenților săi să își dezvolte la maximum capacitățile, competențele și valorile, transformându-i în oameni mai buni și profesioniști pregătiți să fie incluși în societatea globală. Calea de excelență pe care Duoc UC vrea să o urmeze este marcată de educația centrată pe oameni, contribuția la dezvoltarea țării, conexiunea cu mediul și căutarea constantă a transformării sociale.

  • Santiago, Chile

  Universitatea Tehnologică din Chile INACAP face parte din subsistemul universitar, este acreditată timp de 3 ani în domeniile Management instituțional, predare universitară și conexiune cu mediul.

  • Providencia, Chile

  Centrul Heidelberg pentru America Latină, Centrul de excelență în cercetare și predare, este Centrul postuniversitar al Universității din Heidelberg din America Latină. A fost fondat ca primul și singurul centru postuniversitar al unei universități germane din America Latină și inaugurat oficial la Santiago de Chile pe 9 aprilie 2002. Centrul este conceput ca o instituție în serviciul dialogului științific academic și obiectivul său este de a organizează, promovează și dirijează programe de doctorat, masterat și diplomă, pe care le oferă în alianță cu universități prestigioase din America Latină, cum ar fi Universitatea din Chile, Universitatea Pontifică Catolică din Chile și Universitatea Națională Autonomă din Mexic, printre altele. De asemenea, organizează și organizează seminarii de specializare, simpozioane, școli de vară în diferite discipline, urmărind să transmită rezultatele cercetării germane și ale conținutului studiului către țările din regiune. În plus, de la sediul său din Santiago de Chile, Centrul Heidelberg servește drept platformă de cooperare științifică cu alte instituții de cercetare sau universități din statul federal Baden-Württemberg. Din 2009 și după ce a câștigat un concurs de prestigiu pentru calitate academică, organizat de Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) și cu fonduri de la Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei, Centrul Heidelberg (HCLA) a devenit Centrul de Excelență. Este la nivel global unul dintre cele patru centre de excelență în cercetare și predare din Republica Federală Germania.

  • Viña del Mar, Chile

  Misiunea fundamentală a marinei chiliene este de a participa la securitatea externă și la apărarea militară a țării, la protejarea suveranității și integrității sale teritoriale. În timp de pace, contribuie la promovarea intereselor naționale în străinătate și la promovarea dezvoltării naționale. Marina este o instituție de instruire pentru profesioniști, inovatoare în tehnologie și tactici de ultimă generație, flexibilă la schimbări și provocări și solidă în ceea ce privește principiile și valorile, care dezvoltă și se pregătește să-și folosească resursele pentru a beneficia interesul superior al tuturor chilianilor .

  • Concepción, Chile

  Institutul Profesional Virginio Gómez este o instituție solidă de învățământ superior născută sub aripa Universității din Concepción, cu o prezență în orașele Concepción, Chillán și Los Angeles, cu provocarea de a răspunde nevoii țării de a avea tehnicieni extrem de profesioniști. . instruit pentru a promova dezvoltarea regională și națională. În prezent are 9 mii de studenți și peste 28 de mii de absolvenți care caută să-și cucerească visele. Pentru a le sprijini și a ne îndeplini obiectivul, dezvoltăm continuu mecanisme de asigurare a calității, conectându-ne permanent cu societatea, mediul și sectorul productiv, în așa fel încât corpurile curriculare ale programelor predate să meargă mână în mână cu nevoile societate. Acest lucru ne încurajează să fim versatili și să ne adaptăm la schimbări, nu numai prin formarea lucrătorilor cu înaltă pregătire, ci și prin parierea pe dezvoltarea oamenilor, evidențiind valori precum respectul, responsabilitatea, angajamentul, orientarea către servicii și calitatea în cadrul strategiei noastre educaționale.

  • Alcobendas, Spania
  • Buenavista, Mexic
  • + 3 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...