Keystone logo
Egipt

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Egipt 2024

Numărul de instituții: 9
  • قسم أول 6 أكتوبر, Egipt

  Universitatea MSA oferă studenților Primul învățământ superior britanic din Egipt și regiunea Orientului Mijlociu. De asemenea, îi ajută să dobândească abilități creative și angajamente pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Credem că studenții noștri absolvesc abilități de scris, analitice și de comunicare esențiale pentru ei. Absolvenții MSA prosperă nu doar la primul lor loc de muncă, ci și pe parcursul întregii lor cariere.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egipt

  Pharos University In Alexandria își asumă rolul în dezvoltarea societății, oferind un mediu stabil și stimulant pentru educație și cercetare științifică. Universitatea oferă un serviciu educațional distinct prin oferirea de oportunități corecte tuturor studenților pentru a le permite să realizeze o dezvoltare durabilă în toate categoriile de viață și optimizarea parteneriatului cu comunitățile naționale, regionale și internaționale într-un sistem flexibil care permite dezvoltarea continuă și păstrarea valorilor comunității și etică, ținând pasul cu dezvoltarea științifică și tehnologică.

  • Km 22, Egipt

  Newgiza University (NGU) este o universitate privată multidisciplinară din Cairo, Egipt. Situat pe legendarul Podiș Giza, la doar câteva minute de Marile Piramide, NGU oferă un învățământ universitar de clasă mondială studenților la nivel local, regional și internațional.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egipt

  De când a Misr International University , am fost dedicați distincției academice și educației de calitate. Privind în urmă la ultimii ani, sunt plin de mândrie de realizările universității și căutarea continuă a dezvoltării intelectuale, profesionale și creative a studenților săi.

  • Beni Suef, Egipt

  NUB a fost înființat în centrul orașului East New Beni Suef, chiar pe drumul Cairo-Beni Suef. Momentul în care am perceput câtă atenție are nevoie educația, în special în Egiptul de Sus, este același moment în care ne-am dat seama că visul nostru de a construi NUB este realizabil. O universitate este un loc de hrănire a tinerilor și de pregătire a generațiilor educate cărora le putem încredința dezvoltarea iubitei noastre patrii.

  • Cairo, Egipt

  Institutul Superior pentru Tehnologia Inginerească și Administrarea Afacerilor se angajează să ofere un mediu academic excepțional care să ajute studenții să dobândească cunoștințele, abilitățile și etica profesională pentru a concura la nivel local și într-un parteneriat cu universitățile canadiene pentru a califica absolvenții pentru a lucra la nivel regional și pe plan internațional. Institutul sprijină cercetarea științifică și câștigă încrederea comunității.

  • Cairo, Egipt

  Sistemul educațional modern și-a derivat elevii din școlile Coranului și din Al-Azhar la apariția sa, deoarece au existat comitete care cutreieră țara pentru a vizita școlile Coranice și pentru a selecta elevi distinctivi pentru a se alătura școlilor moderne, elevii distincti din Al-Azhar au fost de asemenea selectați pentru a se alătura licee la sediul lor, dar mai degrabă unii au avut norocul să se alăture misiunii trimise de Mohammed pentru a studia în Franța.

  • El-Nahda, Egipt

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) a fondat SEKEM în 1977, o inițiativă care încurajează dezvoltarea durabilă către un viitor în care fiecare ființă umană își poate dezvolta potențialul individual, în care omenirea trăiește împreună în forme sociale care reflectă demnitatea umană și unde se desfășoară toate activitățile economice. desfășurate în conformitate cu principiile ecologice și etice. Ca parte a viziunii sale, Prof. Abouleish a înființat Universitatea Heliopolis pentru Dezvoltare Durabilă în 2009; prima universitate din Orientul Mijlociu declarând dezvoltarea durabilă drept principalul său director.

  • Cairo, Egipt

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...