Keystone logo
Elveţia

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Elveţia 2023

Numărul de instituții: 122
  • Zürich, Elveţia

  Zurich Elite Business School (ZEBS), un magazin de management lider mondial cu sediul în Zurich, Elveția, se angajează să ofere educație de afaceri personalizată și inovatoare de clasă mondială pentru a ajuta studenții să atingă excelența în cariera lor academică și profesională și companiile să dezvolte și consolidează bunul lor valoros: oamenii. Zurich Elite Business School oferă elvețiană de clasă mondială, acreditată internațional de licență, MBA/ExecMBA și DBA/Ph.D. diplome și programe executive corporative extrem de personalizate.

  • Geneva, Elveţia

  SWISS UMEF a fost fondată în 1984 la Genève, în conformitate cu dreptul suisse, în tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé la Genève şi este acreditat de Conseil suisse d'accréditation, în conformitate cu legea sur l'enseignement supérieur (LEHE) . SWISS UMEF este o primă instituție privată acreditată la nivel federal și un institut universitar de științe aplicate în cantonul Genève.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  Un consorțiu de universități europene a dezvoltat un nou și inovator program paneuropean EUMaster4HPC, care se concentrează pe soluții de înaltă performanță. EUMaster4HPC reunește principalii jucători din educația HPC din Europa pentru a pregăti următoarea generație de experți HPC cu înaltă calificare și talent pentru a conduce transformarea digitală europeană. EUMaster4HPC se bazează pe curriculum inovator și paradigme de predare, excelență academică, experți HPC de talie mondială, acces la centre de supercalculare și sprijin puternic din industrie.

  • Basel, Elveţia

  Masterstudio Design de la Institute Contemporary Design Practices (ICDP) este compus din trei studiouri: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Fiecare studio are un accent disciplinar. În plus, discursul de cercetare al ICDP se concentrează pe integrarea digitală, culturile de design și designul circular și sunt reflectate și comunicate multidimensional. Baza cercetării noastre aplicate și a lucrărilor noastre de proiect este termenul de proiectare „Advanced Design”. În locul practicii economice actuale de maximizare, adoptăm rolul extraprenorului în predare și design, care reprezintă colaborare și acțiune sistemică: problemele actuale privind crizele globale, schimbările climatice și inegalitatea socială sunt discutate și dezvoltate în continuare. Sustenabilitatea și ecologia, incluziunea și tehnologia, interacțiunea și materialitatea sunt domeniile în care rolul designului este pus sub semnul întrebării și sunt definite noi viziuni pentru conviețuirea umană și activitatea economică. Masterstudio Design oferă pregătire aprofundată în practica de design profesională, orientată spre viitor și cercetare aplicată. Sunt identificate și definite întrebări relevante de cercetare, sunt concepute procese de proiectare adecvate și complexe, sunt dezvoltate și implementate proiecte. Comunicarea, managementul de proiect, munca în echipă interdisciplinară și orientată spre cercetare sunt componente ale formării.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este o universitate internațională de top din Spania, cu campusuri în Madrid și Segovia. Recunoscută ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din lume, IE formează lideri care conduc inovarea și schimbarea în organizații, oferind un mediu de învățare în care tehnologiile și diversitatea joacă un rol cheie în promovarea viziunii globale, a mentalității antreprenoriale și a unei abordări umaniste.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Elveţia

  Swiss School of Business Research oferă excelență academică cu calitate elvețiană studenților noștri care aplică din întreaga lume pentru a urma diplome inovatoare de licență, master și doctorat. Oferim numeroase beneficii și oportunități de creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stilurile inovatoare de predare.

  • Neuchâtel, Elveţia
  • Leicester, Regatul Unit
  • + 1 Mai mult

  CIES - Centrul Internațional de Studii Sportive, este un centru de studii independent situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca o fundație între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

  • Port-Valais, Elveţia
  • Brig, Elveţia

  Suntem considerați cele mai bune școli culinare din Elveția și una dintre cele mai bune din lume datorită curriculum-ului nostru cuprinzător, care îmbină o educație de artă culinară de top cu teoria practică a afacerilor. Hrănește-ți talentul, hrănește-ți curiozitatea și construiește baze solide pentru a reuși în lumea artelor culinare. La Culinary Arts Academy Switzerland , nu obțineți doar o educație de clasă mondială, ci și calificările necesare pentru a o susține.

  • Lausanne, Elveţia
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mai mult

  EHL Hospitality Business School, fondată în 1893 ca Ecole Hôtelière de Lausanne, este pionierat în metodele de educație elvețiană în domeniul ospitalității și stabilește standardele de excelență. Astăzi, EHL combină valorile elvețiene ale rigoarei academice și practicii din industrie cu creativitatea și inovația pentru diplome de management al ospitalității centrate pe client, care pregătesc absolvenții să conducă viitorul și să gestioneze cu respect și empatie.

  • Lucerne, Elveţia
  • Risch-Rotkreuz, Elveţia

  Școala de Afaceri din Lucerna este centrul de excelență al Elveției Centrale în domeniile importante din punct de vedere economic și social ale economiei de afaceri și regionale, bancar și finanțe, comunicații și marketing, precum și turism și mobilitate. Programele de licență și master solicitante, practic relevante și bazate pe cercetare pe care le oferim sunt esențiale în obținerea de angajați calificați pentru companii, instituții publice și organizații non-profit.

  • Basel, Elveţia

  Fondată în 1460, Universitatea din Basel este cea mai veche universitate din Elveția. Facultatea de Afaceri și Economie a fost înființată în 1995 și este a doua cea mai tânără dintre cele șapte facultăți de la Universitatea din Basel. Cu toate acestea, materia economiei este deja predată de aproape 150 de ani la Basel.

  • Geneva, Elveţia

  ESDST este școala de date a Rushford Business School acreditată de Institutul James Lind. Școala oferă programe de studii superioare în Știința și Tehnologia Datelor, al căror grad este acordat de Rushford Business School. Facultatea și mentorii noștri sunt oameni de știință ai datelor și lucrează în poziții de renume în industrie. Predăm folosind metodologie aplicată cu set de date reale, iar gradul se încheie cu un proiect de consultanță. Acest lucru se face cu scopul de a încuraja studenții noștri să devină manageri de nivel mondial și oameni de știință ai datelor.

  • Geneva, Elveţia

  Înființată în Elveția în 1978, Universitatea Webster Geneva este un campus universitar american acreditat care oferă programe de înaltă calitate în limba engleză la nivel de licență (nivel de licență) și absolvent (master). Webster oferă o abordare largă a artelor liberale a predării în contextul bogat cultural al Elveției, iar Universitatea a devenit un membru important al comunității și spiritului care cuprinde „Genève Internationale”.

  • Geneva, Elveţia

  Oferim programe de fundație, licență, masterat și MBA predate în limba engleză în materii care încurajează antreprenoriatul, inovația și leadershipul și sunt foarte căutate de companii. Acestea includ administrarea afacerilor, comunicare și relații publice, afaceri internaționale, afaceri digitale, management sportiv, marketing, finanțe și întreprinderi, printre altele.

  • Zürich, Elveţia

  Cu aproape 30.000 de studenți înscriși, University Of Zurich (UZH) este cea mai mare universitate din Elveția. Formată din șapte facultăți care acoperă aproximativ 100 de domenii diferite, Universitatea oferă o mare varietate de studii de licență, masterat și doctorat. programe. Numeroase distincții evidențiază renumele internațional al Universității în domeniile medicinei, imunologiei, geneticii, neuroștiinței și biologiei structurale, precum și în economie.