Keystone logo
Germania

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Germania 2023

Numărul de instituții: 243
  • Worms, Germania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Germania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Augsburg, Germania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riedlingen, Germania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Germania
  • Berlin, Germania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Polonia
  • Freiberg, Germania
  • + 1 Mai mult

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Berlin, Germania

  Institutul BIMM este o comunitate. Este locul în care aparțin oamenii creativi. Cu o experiență de 40 de ani în furnizarea de educație în sectorul creativ, știm unde și cum să vă deschidem porțile viitorului. Programele noastre de studii acoperă lumea muzicii, filmului și actoriei și vă pregătesc pentru o carieră de succes și durabilă în industriile creative. Cu cursuri livrate în limba engleză și studenți din întreaga lume, vă pregătim pentru industria internațională. Lectorii noștri renumiți sunt figuri active din industrie și se laudă cu o bogată experiență care se alimentează în studiile tale academice. Pe lângă prelegerile și tutorialele tale, organizăm o serie de cursuri de master cu giganți din industrie - astfel încât să poți auzi direct de la oamenii pe care îi admiri cel mai mult. Veți avea acces la facilități standard din industrie, nenumărate conexiuni profesionale și oportunități de experiență de lucru de neegalat la cele mai interesante organizații și companii creative din Germania. Având Berlinul drept casă, studiezi în inima celui mai important centru creativ al Germaniei, cu oportunități de a colabora în lumea filmului, muzicii și teatrului.

  • Oldenburg, Germania

  Între timp, Departamentul de Informatică de la Universitatea din Oldenburg se uită înapoi la mai mult de 35 de ani de educație în toate domeniile informaticii și științei informaticii. Cercetarea energetică de renume internațional din Oldenburg - nu numai în domeniul informaticii energetice - are o istorie de peste 30 de ani, care se caracterizează printr-un schimb interdisciplinar cu alte locații universitare din Saxonia Inferioară, Germania, și din străinătate și diverse centre științifice. Lucrările în domeniul „Sisteme energetice inteligente” de la Universitatea din Oldenburg se numără printre grupul de top.

  • Oldenburg, Germania
  • Stavanger, Norvegia

  Masterul european în migrație și relații interculturale (EMMIR) este primul curs de master Erasmus Mundus africano-european-asiatic în studiile privind migrația și este condus în comun de trei parteneri africani, patru europeni și doi asiatici, facilitat de o rețea mai largă de parteneri asociați. . EMMIR este un program de studiu unic care se concentrează pe migrație printr-o abordare interculturală, echipând studenții cu abilități teoretice și metodologice profunde în studiile despre migrație și încurajându-i să desfășoare lucrări de teren în primul rând în contexte africane, asiatice și europene. Este conceput ca un program de master multidisciplinar de doi ani (120 ECTS) care abordează probleme contemporane importante într-un domeniu de studiu încă în curs de dezvoltare.

  • Reutlingen, Germania

  Într-un mediu internațional de învățare, educăm viitorii lideri care vor modela în mod responsabil economia și societatea noastră globală. ESB Business School face parte din Universitatea Reutlingen, finanțată de stat, și stabilește standarde în educația și formarea tinerilor lideri în administrarea afacerilor internaționale și ingineria afacerilor de patruzeci de ani. Aproape de Stuttgart, ESB Business School este situată într-o regiune prosperă, care găzduiește mulți jucători globali, de exemplu, în domeniul auto sau ingineriei mecanice.

  • Rotterdam, Ţările de Jos
  • Bilbao, Spania
  • + 5 Mai mult

  Universitatea Europeană a Orașelor Post-Industriale (UNIC) a fost înființată în 2020 cu scopul de a oferi o educație incluzivă pentru o nouă generație de studenți. O alianță de 10 universități europene cu sediul în orașe post-industriale și finanțată de Comisia Europeană, lucrează mână în mână cu instituțiile orașului pentru a se asigura că problemele urbane se alimentează în predare și cercetare într-o manieră accesibilă și incluzivă pentru toți cursanții. Alianța lansează primul master în comun în 2023 și caută studenți care vor avansa în transformările post-industriale ale orașelor lor și vor deveni absolvenți cu înaltă calificare în noi discipline științifice care să răspundă nevoilor economiei în schimbare din Europa și din jur. lumea.

  • Fürth, Germania

  Facem parte din SRH, o companie de educație și sănătate care ghidează oamenii pe drumul lor educațional de peste 50 de ani. Fiecare învață diferit. Prin urmare, sarcina noastră este să oferim sprijin personal fiecărui individ, permițându-i să creeze condițiile pentru o viață de succes.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  Un consorțiu de universități europene a dezvoltat un nou și inovator program paneuropean EUMaster4HPC, care se concentrează pe soluții de înaltă performanță. EUMaster4HPC reunește principalii jucători din educația HPC din Europa pentru a pregăti următoarea generație de experți HPC cu înaltă calificare și talent pentru a conduce transformarea digitală europeană. EUMaster4HPC se bazează pe curriculum inovator și paradigme de predare, excelență academică, experți HPC de talie mondială, acces la centre de supercalculare și sprijin puternic din industrie.

  • Ulm, Germania

  Universitatea din Ulm este un centru lider de învățare, predare, cercetare și transfer. De la înființarea sa în 1967 ca universitate „sub un singur acoperiș”, s-a dezvoltat impresionant într-un centru internațional plin de viață pentru inovare și cunoaștere.