Keystone logo
Grecia

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Grecia 2024

Numărul de instituții: 11
  • Athens, Grecia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Grecia

  New York College este o organizație educațională multinațională în creștere rapidă în Europa, cu 32 de ani de prezență academică. Fondată la Atena în 1989 în colaborare cu Universitatea de Stat din New York, cea mai mare universitate din SUA are astăzi o prezență dinamică în 2 țări cu 3 instituții de învățământ universitar în Atena, Salonic și Praga.

  • Tripoli, Grecia

  University of Peloponnese este o universitate modernă, multidisciplinară, regională și multi-campus, înființată în 2000, și-a acceptat primii studenți în 2002. Dezvoltată în cele cinci capitale ale prefecturilor din regiunea Peloponezului (Tripolis, Corint, Nafplion, Sparta, Kalamata) și Patra, cuprinde 9 școli și 22 de departamente. Oferă studii în toate ciclurile de învățare: licență, postuniversitar și doctorat, precum și învățare pe tot parcursul vieții, cu mai mult de 20.000 de studenți (primul, al doilea și al treilea ciclu de studii).

  • Thessaloniki, Grecia

  Ca instituție de învățământ superior, Perrotis College oferă programe de diplomă care sunt atât bazate pe cercetare, cât și orientate practic și care răspund preocupărilor sociale, economice și de mediu ale publicului. Perrotis College , ca divizie a American Farm School, promovează șanse egale pentru toți studenții și angajații, precum și pentru toți solicitanții de admitere sau funcții de angajați, indiferent de rasă, religie, sex sau etnie.

  • Athens, Grecia

  Colegiul privat Institution d'Etudes Francophones (IdEF) și-a început activitatea în 1995 în colaborare cu Universitatea Publică Franceză Sorbonne Paris Nord, cu scopul de a oferi programele universitare universitare și postuniversitare din Paris 13 în Grecia. Studenții IdEF sunt în mod normal studenți înscriși la Universitatea Sorbona Paris Nord, au același statut de student și primesc aceeași educație ca și studenții care studiază la Paris.

  • Athens, Grecia

  Ne-am angajat să oferim studenților noștri cunoștințele, abilitățile și experiența de învățare necesare, care îi vor ajuta să-și atingă cel mai mare potențial, pentru a se adapta și a se adapta la o societate și o piață a muncii diverse și mereu în schimbare. Suntem dedicați creării unui mediu de învățare provocator, care încurajează cultivarea unei mentalități antreprenoriale în rândul studenților noștri, lărgind astfel orizonturile lor și îmbunătățind perspectivele lor de carieră. La IST, accentul se pune pe studenți!

  • Corfu, Grecia

  Ionian University fost înființată în 1984, în același an ca Universitatea din Tesalia și Universitatea din Marea Egee. Universitatea cuprinde cinci facultăți și douăsprezece departamente. Sediul său este în Corfu, cu unități universitare în Lefkada, Kefalonia și Zakynthos.

  • Athens, Grecia
  • Patras, Grecia

  City Unity College fost înființat în 1999 ca anexă la Universitatea din Seattle și din 2010 funcționează oficial recunoscut de Ministerul Educației și Afacerilor Religioase din Grecia în baza Deciziei ministeriale din 27 iulie 2010 (Ref. 92790 / IA) . Din 2012 City Unity College funcționează ca colegiu, astfel cum a fost modificată prin Legea 4093/2012 (Monitorul Guvernului 222 A). Oferă o gamă largă de cursuri universitare și postuniversitare în domeniile Afaceri, Finanțe, Informatică, Management internațional al ospitalității și turismului, Educație fizică și sport, Academia maritimă comerciantă, Drept, Psihologie, Teologie ortodoxă și Studii umane, Stomatologie implantară.

  • Athens, Grecia

  Hellenic American College a semnat un acord de cooperare cu Hellenic American University (436 Amherst Street, Nashua, New Hampshire, NH03063, SUA), care permite Colegiului să ofere programe universitare de licență și studii postuniversitare la facilitățile sale din Atena. După finalizarea cu succes a studiilor lor și îndeplinirea tuturor cerințelor de diplomă, așa cum se specifică în catalogul universitar relevant, participanților la aceste programe li se acordă o diplomă direct de la Universitatea Hellenic American, Nashua.

  • Athens, Grecia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Grecia
  • Thessaloniki, Grecia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...