Keystone logo
Guatemala

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Guatemala 2024

Numărul de instituții: 3
  • Quetzaltenango, Guatemala

  Pentru a crea o universitate în Quetzaltenango al cărei obiectiv era să-și educe studenții cu o filozofie bazată pe libertate, menită să construiască o societate liberă, pașnică, cu un nivel academic ridicat și care ar fi, de asemenea, înclinată să ofere cariere care să-i pregătească pe studenți. studenților să facă față provocărilor viitorului, extinderea Universității Francisco Marroquín din orașul El Alto a fost fondată în 1994. University of the West ar fi continuarea orientării doctrinare a extinderii Universității Francisco Marroquín atunci când s-a retras din Quetzaltenango. A fost fondată de un grup de oameni de afaceri și profesioniști din Quetzaltecan, care au format consiliul de administrație pentru crearea sa și au inițiat procedurile corespunzătoare pentru autorizarea sa. Unii erau foști studenți și profesori ai UFM și membri ai Consiliului Superior care au spus că universitatea a fost numită pentru a direcționa și administra cu independență economică. Achiziția de terenuri pentru înființarea sediului central al Universității de Occident începe și paralel cu aceasta, lucrarea și coordonarea care presupune deschiderea a două extinderi în orașul Guatemala și în departamentele Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango și San Departamentul Pedro din San Marcos. Și-a început operațiunile ca atare în orașul Quetzaltenango în 2010, când Consiliul pentru Învățământul Privat Superior și-a autorizat funcționarea și a fost publicat în Monitorul Oficial la 3 martie 2010. Misiunea universității este predarea și diseminarea filosofiei a Libertății cu responsabilitate personală în toate domeniile vieții umane de a contribui la progresul material și spiritual al umanității.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones este un centru de învățământ superior de Universidad InterNaciones mondială pentru excelența sa academică, care facilitează formarea integrală a ființei, care încurajează căutarea adevărului, frumuseții și binelui. Aceasta promovează dezvoltarea inteligenței, gândirii, creativității și voința de a anticipa provocările prezentate de societatea actuală și proiecțiile sale viitoare.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...