Keystone logo
Indonezia

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Indonezia 2024

Numărul de instituții: 23
  • Nong Kae, Thailanda
  • Puerto Princesa, Filipine
  • + 3 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Denpasar Selatan, Indonezia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Special Region of Yogyakarta, Indonezia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonezia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yogyakarta, Indonezia

  Fiind un pionier al învățământului superior în Indonezia, UII este adânc înrădăcinată în tradiția libertății academice cu care diversitatea de idei este foarte apreciată. Cu un mediu de învățare extrem de motivant și un potențial de inovație, ne-am angajat să-i educăm pe elevii noștri să fie lideri globali inovatori.

  • West Jakarta, Indonezia

  Pentru a-și construi economia, Indonezia are nevoie de o participare activă a antreprenorilor. Ele creează oportunități capabile să absoarbă forța de muncă disponibilă. Acest lucru poate începe de la universitate care joacă un rol vital în producerea de profesioniști care lucrează cu competențe excelente și competitivitate ridicată.

  • Yogyakarta, Indonezia

  Înființată în 1985, Duta Wacana Christian University (UKDW) este o dezvoltare ulterioară a Seminarului Teologic Duta Wacana (STT Duta Wacana) fondat în 1962 ca urmare a fuziunii Academiei Teologice Jogjakarta și a Școlii Teologice Bale Wiyata, Malang.

  • Salatiga, Indonezia

  Satya Wacana Christian University (SWCU), a început cu numele de instituție terțiară educațională creștină indoneziană (PTPG-KI). A fost oficiată la 30 noiembrie 1956, cu cinci departamente, formate din educație, istorie, engleză, drept și economie. PTPG-KI al Satya Wacana s-a schimbat pentru a deveni FKIP-KI la 17 iulie 1959. Apoi, la 5 decembrie 1959, a devenit oficial Satya Wacana Christian University cu existența Facultății de Economie și a Facultății de Drept, care au fost apoi urmate de deschidere a altor câteva facultăți și programe de studii noi.

  • Bandung, Indonezia

  Universitas Kristen Maranatha devine o instituție de învățământ superior independentă și auto-susținută, care explorează și insuflă cunoștințe în toate domeniile artei și științei, motivate de dragostea și exemplele vii ale lui Isus Hristos.

  • Surabaya, Indonezia

  În conformitate cu Preambulul Statutului Petra din Marea Britanie, bazat pe Biblia care este Cuvântul lui Dumnezeu, cu conștientizarea deplină a îndatoririlor și responsabilităților ca cetățean creștin indonezian care respectă Pancasila și Constituția din 1945, Marea Britanie Petra este obligată să participă la cadrul educației vieții națiunii.

  • Palembang, Indonezia

  Unul dintre obiectivele învățământului superior este de a produce absolvenți care să poată realiza dezvoltarea în conformitate cu nevoile dezvoltării naționale. Deoarece nevoia de dezvoltare națională nu este ceva static, ceea ce înseamnă că se va schimba întotdeauna în funcție de schimbările din situațiile regionale și globale, universităților li se cere, de asemenea, să se schimbe în mod constant și să se adapteze nevoilor și dezvoltării în schimbare, pe lângă adaptarea la evoluțiile științifice tehnologie, arte și informație mondială.

  • Bandung, Indonezia

  Institutul Național de Tehnologie (ITENAS) din Bandung este o instituție de învățământ terțiar situată pe strada PKH Mustopha nr. 23, Bandung. Situat în centrul zonei, care este ușor accesibil din diferite direcții, Campusul este considerat strategic. Itenas este, de asemenea, numit unul dintre cele mai vii și mai distractive campusuri, deoarece este înconjurat de centre comerciale, centre culinare, tipărituri și carcase.

  • Bandung, Indonezia

  Viziunea UNPAR este o aspirație a comunității academice a Universității Catolice Parahyangan în ceea ce privește direcția dezvoltării UNPAR. Se bazează pe aforismul UNPAR „Bakuning Hyang Mrih Guna Santyaya Bhakti” care înseamnă „Bazat pe credința în Dumnezeu, urmărirea cunoașterii în devoțiune față de comunitate”. În plus, este și rezultatul unei analize cu privire la UNPAR în trecut, prezent și în viitor.

  • Makassar, Indonezia

  Înainte de înființarea oficială a Hasanuddin University în 1956, Facultatea de Economie, ca ramură a Facultății de Economie a Universității Indoneziene, a fost înființată în Makassar în 1947. Această instituție se baza pe Decretul locotenentului guvernator general al guvernului olandez-hindus nr. 127 la 23 iulie 1947.

  • Yogyakarta, Indonezia

  Yogyakarta State University (fostul IKIP Yogyakarta sau Institutul Yogyakarta de Educație și Științe ale Educației) a fost fondată la 21 mai 1964. Din punct de vedere istoric, IKIP Yogyakarta a fost o fuziune a două instituții de învățământ: Facultatea de Pedagogie a Universității Gadjah Mada și Institutul Profesorului Educaţie. Aceste două instituții au oferit programe de studiu de științe ale educației și de formare a profesorilor. Fuziunea în sine a fost mandatată prin Decretul prezidențial al Republicii Indonezia, numărul I / 1963.