Keystone logo
Japonia

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Japonia 2024

Numărul de instituții: 58
  • Bunkyo City, Japonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Japonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Japonia

  Orașul Shimonoseki este situat în partea de vest a insulei Honshu. Se învecinează cu strâmtoarea Kanmon la sud, Marea Suo la est și Marea Hibiki la vest. Orașul este binecuvântat cu frumusețea bogată a oceanului și a munților și se mândrește cu bunuri istorice și culturale semnificative. Diversitatea orașului Shimonoseki este legată de diversitatea Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Japonia

  Shigakukan University este o universitate privată de 4 ani coeducațională fondată în 1979. Universitatea are două facultăți: Facultatea de Științe Umane și Facultatea de Drept. Facultatea de Științe Umaniste are două departamente: Departamentul de Psihologie Clinică (format din cinci cursuri de medicină, bunăstare, educație, societate și industrie și psihologie generală) și Departamentul de Umanitate și Cultură (care este compus din trei cursuri: japoneză și Literatura japoneză, limba engleză și cultura britanică și americană, precum și istorie și geografie).

  • Nagasaki, Japonia

  Nagasaki University contribuie la îmbunătățirea unei societăți bine echilibrate prin transmiterea moștenirii culturii tradiționale înrădăcinate în Nagasaki, cultivarea unui simț creativ fertil la studenți și dezvoltarea științei inovatoare pentru pacea mondială.

  • Ageo, Japonia

  Pe baza spiritului creștin, se pune accent pe educarea întregii persoane. În același timp în care studenților li se oferă o educație liberală largă și un grad ridicat de specializare, clasele mici permit respectarea individualității fiecărui elev. Studenții au un consilier al facultății, iar membrii facultății au stabilit programul de lucru.

  • Okayama, Japonia

  La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, o mare parte din Japonia zăcând în ruine din cauza mai multor atacuri aeriene și în special cu bomba cu hidrogen aruncată asupra Hiroshima și Nagasaki, fondatorul nostru, dl Tsutomu Kake (1923 - 2008) a realizat că, deoarece această țară are puține resurse naturale DOAR prin educație Japonia se poate recupera. Din acel moment și tot restul vieții sale, domnul Kake a fost implicat activ în dezvoltarea educației în Japonia.

  • Hachioji, Japonia

  SOKA University a concentrat pe educația umanistă și schimbul internațional de la înființare. Realizările educației și schimburilor internaționale au fost extrem de apreciate, iar universitatea a fost selectată pentru a fi una dintre cele 37 de universități din „Proiectul universitar global de top” al Ministerului Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei în 2014.

  • Utsunomiya, Japonia

  文星芸術大学de Artă Bunsei a fost fondată în 1999 în orașul Utsunomiya, prefectura Tochigi, cu scopul de a realiza educație artistică avansată, cu cinci principii și idealuri. Manga, un mediu excelent care transmite emoțiile personajelor prin înțelegerea poveștii doar uitându-se la imagini, este una dintre culturile japoneze care se bucură peste tot în lume, chiar și pentru străinii care au limbi și obiceiuri diferite.

  • Sagamihara, Japonia

  Azabu University este una dintre puținele universități științifice care oferă educație și efectuează cercetări sub tema „Omenirea, animalele și mediul înconjurător”. Utilizarea cunoștințelor dobândite pentru a contribui la societatea noastră a fost întotdeauna valoarea noastră fundamentală și o valoare bazată pe spiritul fondator al universității care reflectă filosofia educațională a profesorului Harutaka Yokura: „Explorează academic și practică conștiincios”.

  • Fuchu, Japonia

  Tokyo University Of Foreign Studies este cea mai veche instituție din Japonia dedicată studiilor internaționale. A început ca Bansho Shirabesho (Institutul pentru Cercetarea Documentelor Străine), un birou guvernamental de traduceri fondat în 1856. A fost înființat apoi ca instituție independentă de învățământ și cercetare cu numele Tokyo Gaikokugo Gakko (Școala de limbi străine din Tokyo) în 1899. În În 1999, Universitatea a sărbătorit 100 de ani de la „independența” sa.

  • Kyoto, Japonia

  Kyoto Institute Of Technology este o universitate internațională de inginerie și proiectare din Kyoto, Japonia. Este important de reținut că istoria și cultura orașului nostru sunt cunoscute în întreaga lume și că, deși Kyoto este locul de naștere al esenței culturii japoneze, este și un centru de producție. „Tehnicienii” din Kyoto au o lungă istorie în producerea și rafinarea multor „lucruri”. Meșteșugul tradițional nu este transmis doar de la o generație la alta, ci a fost perfecționat și rafinat prin crearea constantă de noi tehnici și inovații, câștigând credibilitate atât în țară, cât și în străinătate.

  • Bunkyo City, Japonia
  • Meguro City, Japonia
  • + 1 Mai mult

  The University Of Tokyo fost înființată în 1877 ca prima universitate națională din Japonia. Fiind o universitate de cercetare de vârf, UTokyo oferă cursuri în esențial toate disciplinele academice, atât la nivel de licență, cât și la nivel de absolvent și efectuează cercetări în întregul spectru al activității academice. Universitatea își propune să ofere studenților săi un mediu academic bogat și variat care asigură oportunități atât pentru dezvoltarea intelectuală, cât și pentru dobândirea de cunoștințe și abilități profesionale.

  • Kariya, Japonia

  Istoria Universității de Educație din Aichi a început odată cu începerea sistemului școlar modern din Japonia în 1873. Predecesorul nostru, Academia Prefecturală Aichi, s-a dezvoltat ulterior în trei școli normale din regiune, Colegiul Aichi Primul Normal, Colegiul II Aichi Normal și Aichi Colegiul normal de învățământ profesional.

  • Kyoto, Japonia

  Kyoto Sangyo University (KSU) a fost fondată în 1965 de Dr. Toschima Araki. Îngrijorat serios de cultura morală devastatoare din Japonia de după război, Dr. Araki și-a dedicat eforturile pentru a încuraja absolvenții care ar putea juca roluri active în societatea din ce în ce mai globală. În urma urmăririi fondatorului, președinții succesivi au depus eforturi continue și neîntrerupte pentru a menține „Principiile fondatoare” ale KSU și, ca rezultat, universitatea a continuat să se dezvolte constant și cu succes.