Keystone logo
Kârgâzstan

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Kârgâzstan 2024

Numărul de instituții: 4
  • Jalal-Abad, Kârgâzstan

  Universitatea de Stat Jalal-Abad este o instituție publică concepută pentru a oferi învățământ superior în următoarele domenii: electronică, energie; constructie; educaţie; complex agroindustrial. Universitatea ține cu multă atenție promovarea idealurilor virtuoase și conceptul de educație pentru întreaga persoană.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  De la înființare, Universitatea Manas din Kârgâzstan, Turcia, a luat în considerare efectuarea unor studii educaționale calificate în rândul republicilor turcești, printre atribuțiile sale principale. Universitatea noastră își propune să ajute tinerii turci, echipați cu un sistem de învățământ modern și contemporan, cu o înțelegere comună, să crească persoane conștiente, autosuficiente și responsabile.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  Kyrgyz State Technical University , numită după I. Razzakov ( KSTU ), este pilotul educației inginerești din Kârgâzstan. Universitatea pregătește specialiști cu înaltă calificare în diverse domenii pentru republica noastră, aproape și departe în străinătate.

  • Bishkek, Kârgâzstan

  University Of Central Asia ( UCA ) este o universitate privată, non-profit, laică. Misiunea University Of Central Asia este de a promova dezvoltarea socială și economică a Asiei Centrale.