Keystone logo
Kazahstan

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Kazahstan 2024

Numărul de instituții: 15
  • Almaty, Kazahstan

  Universitatea Internațională de Tehnologia Informației ( IITU ) este singura universitate din Kazahstan care primește acreditare instituțională internațională ASIIN. Universitatea formează o nouă generație de specialiști în TIC cu cunoștințe despre tehnologiile industriei, management avansat, economie și abilități de comunicare.

  • Almaty, Kazahstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , numită după Gumarbek Daukeyev, este una dintre cele mai importante universități tehnice din Asia Centrală. Oferă studii în domeniul energiei, telecomunicațiilor, tehnologiilor IT, inginerie spațială, robotică și inteligență artificială.

  • Taldykorgan, Kazahstan

  Universitatea Zhetysu, numită după Ilyas Zhansugurov, este o mare universitate regională care combină principiile clasice cu programele educaționale moderne. Universitatea se dezvoltă ca o universitate inteligentă orientată spre inovație multidisciplinară în educație, știință și educație.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Funcția cheie a universității este predarea. Astana University predă în conformitate cu standardele sale educaționale, pregătește absolvenți la cerere pe piața modernă a muncii în companii de top din diferite industrii. Printre absolvenții Astana University , există mulți care lucrează în serviciul public.

  • Almaty, Kazahstan

  Kainar University Kainar, succesorul Academiei Kainar, este una dintre primele instituții de învățământ superior de nouă formație bazate pe principii comerciale în Kazahstanul independent. Este prima universitate privată ca instituție de învățământ superior multidisciplinară de orientare socială și umanitară.

  • Kokshetau, Kazahstan

  Universitatea Abay Myrzakhmetov Kokshetau - este o instituție de învățământ superior cu personal înalt calificat și potențial pedagogic, resurse materiale și tehnice bune. Este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Kazahstan, oferind servicii educaționale autorizate, conforme cu cerințele moderne ale pieței muncii.

  • Karagandy, Kazahstan

  Universitatea Tehnică Karaganda este una dintre cele mai importante școli tehnice superioare din Kazahstan. Înființarea Institutului Minier a fost un eveniment semnificativ nu numai pentru Karaganda, ci și pentru Kazahstanul Central. În prezent, Universitatea are nouă facultăți. Universitatea formează specialiști în peste 46 de specialități.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Kazakh National University Of Arts KazUniArt (KazUniArt) este o instituție publică de învățământ superior din Kazahstan. Kazakh National University Of Arts este una dintre cele mai prestigioase universități din Kazahstan, situându-se confortabil printre primele 90 de universități ale țării.

  • Almaty, Kazahstan

  Filiala Almaty a „Universității Umanitare a Sindicatelor din Sankt Petersburg” poate obține educație rusă în Kazahstan. Sucursala Almaty este unul dintre cele mai mari centre de renume pentru formarea profesioniștilor de cel mai înalt nivel. A devenit pe bună dreptate una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Republica Kazahstan.

  • Shymkent, Kazahstan

  Universitatea de Stat Kazahstan de Sud, numită după M. Auezov, este cea mai mare și diversificată universitate din Republica Kazahstan, centru științific, educațional, intelectual, cultural al regiunii. Universitatea formează specialiști pentru toate sectoarele economiei, științei și culturii. regiunii, republicii și spațiului mondial.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kazahstan

  Timp de patru decenii, Universitatea SARSEN AMANZHOLOV EAST KAZAKHSTAN a fost una dintre universitățile de top din republică și URSS. Universitatea este membru activ al Asociației Eurasiatice a Universităților.

  • Uralsk, Kazahstan

  West Kazakhstan State University , numită după M.Utemisov, una dintre primele universități din Republica Kazahstan, a semnat declarația Bolonskiy îndreptată asupra formării spațiului educațional mondial.

  • Almaty, Kazahstan

  Înființată în 1928, Abai Kazakh National Pedagogical University este cea mai mare și cea mai importantă universitate din Kazahstan, unul dintre centrele științei și culturii pedagogice naționale. Educație de înaltă calitate, un loc demn printre cele mai bune universități din republică și primul loc în clasamentul universităților pedagogice ne permite să stabilim și să rezolvăm cele mai importante sarcini de pregătire a specialiștilor cu înaltă calificare care sunt capabili să își găsească locul în piața forței de muncă.

  • Almaty, Kazahstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Formarea în Eurasian Humanitarian Institute ( EAGI ) permite primirea prestigioasei și solicitatelor educații cu normă întreagă și cu jumătate de normă și a termenelor reduse la specialitățile de licență.