Keystone logo
Kazahstan

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Kazahstan 2024

Numărul de instituții: 32
  • Astana, Kazahstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazahstan

  Satbayev University este cea mai veche și una dintre cele mai prestigioase universități tehnice din Kazahstan, cunoscută pentru dezvoltarea minieră și a afacerilor petroliere. Deși specialitățile tehnice domină Satbayev University , este o universitate interdisciplinară unde sunt predate arhitectură și management.

  • Atyrau, Kazahstan

  Universitatea de Stat Khalel Dosmukhamedov Atyrau este o instituție de învățământ modernă. INSTITUȚIA NOASTRĂ EDUCAȚIONALĂ este singura universitate de stat din regiunea Atyrau care oferă o oportunitate de a obține educație de înaltă calitate în științe naturale, științe umane, economie, drept, arte plastice și muzică, specialități pedagogice și agricole.

  • Almaty, Kazahstan

  Universitatea Internațională de Tehnologia Informației ( IITU ) este singura universitate din Kazahstan care primește acreditare instituțională internațională ASIIN. Universitatea formează o nouă generație de specialiști în TIC cu cunoștințe despre tehnologiile industriei, management avansat, economie și abilități de comunicare.

  • Almaty, Kazahstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , numită după Gumarbek Daukeyev, este una dintre cele mai importante universități tehnice din Asia Centrală. Oferă studii în domeniul energiei, telecomunicațiilor, tehnologiilor IT, inginerie spațială, robotică și inteligență artificială.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Astana Medical University este unul dintre liderii în educație medicală, formând specialiști competitivi în domeniul asistenței medicale sub principiul „Educație pentru toți atâta timp cât viața durează”, desfășurându-și activitățile în conformitate cu standardele de calitate naționale și internaționale în beneficiul persoanelor, societate și stat.

  • Taldykorgan, Kazahstan

  Universitatea Zhetysu, numită după Ilyas Zhansugurov, este o mare universitate regională care combină principiile clasice cu programele educaționale moderne. Universitatea se dezvoltă ca o universitate inteligentă orientată spre inovație multidisciplinară în educație, știință și educație.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Funcția cheie a universității este predarea. Astana University predă în conformitate cu standardele sale educaționale, pregătește absolvenți la cerere pe piața modernă a muncii în companii de top din diferite industrii. Printre absolvenții Astana University , există mulți care lucrează în serviciul public.

  • Almaty, Kazahstan

  Kainar University Kainar, succesorul Academiei Kainar, este una dintre primele instituții de învățământ superior de nouă formație bazate pe principii comerciale în Kazahstanul independent. Este prima universitate privată ca instituție de învățământ superior multidisciplinară de orientare socială și umanitară.

  • Turkistan, Kazahstan

  Universitatea Internațională Kazah-Turcă Akhmet Yassawi a fost înființată pe baza Acordului interguvernamental dintre Kazahstan și Turcia pentru a pregăti specialiști moderni, cu înaltă calificare din tinerii din țările vorbitoare de turcă și se află în centrul spiritual al lumii turcești - Turkestan.

  • Kokshetau, Kazahstan

  Universitatea Abay Myrzakhmetov Kokshetau - este o instituție de învățământ superior cu personal înalt calificat și potențial pedagogic, resurse materiale și tehnice bune. Este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Kazahstan, oferind servicii educaționale autorizate, conforme cu cerințele moderne ale pieței muncii.

  • Aktau, Kazahstan

  Politica educațională este pusă în aplicare în mod activ într-una dintre cele mai importante universități din Kazahstan - Universitatea Caspică de Tehnologie și Inginerie numită după Sh. Yessenov. Astăzi, universitatea noastră este cea mai mare universitate modernă care a trecut certificarea și acreditarea de stat.

  • Karagandy, Kazahstan

  Universitatea Tehnică Karaganda este una dintre cele mai importante școli tehnice superioare din Kazahstan. Înființarea Institutului Minier a fost un eveniment semnificativ nu numai pentru Karaganda, ci și pentru Kazahstanul Central. În prezent, Universitatea are nouă facultăți. Universitatea formează specialiști în peste 46 de specialități.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Kazakh National University Of Arts KazUniArt (KazUniArt) este o instituție publică de învățământ superior din Kazahstan. Kazakh National University Of Arts este una dintre cele mai prestigioase universități din Kazahstan, situându-se confortabil printre primele 90 de universități ale țării.

  • Almaty, Kazahstan

  Filiala Almaty a „Universității Umanitare a Sindicatelor din Sankt Petersburg” poate obține educație rusă în Kazahstan. Sucursala Almaty este unul dintre cele mai mari centre de renume pentru formarea profesioniștilor de cel mai înalt nivel. A devenit pe bună dreptate una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Republica Kazahstan.