Keystone logo
Liban

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Liban 2024

Numărul de instituții: 10
  • Jdeideh, Liban

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Liban

  Universitatea Notre Dame-Louaize (NDU), instituția catolică de învățământ superior non-profit din Liban și singura universitate libaneză care adoptă modelul american de educație pentru arte liberale, are plăcerea de a anunța că a fost acreditată de Comisia pentru Education (NECHE) cunoscută anterior sub numele de Comisia pentru instituții de învățământ superior (CIHE) a Asociației New England of Schools and Colleges, Inc. (NEASC).

  • Souq El Gharb, Liban

  O instituție orientată spre viitor pentru învățământul superior, University Of Balamand împuternicește atât erudiții, cât și absolvenții să pună întrebări neconvenționale și limite trans-disciplinare pentru a păstra libertatea de gândire și a îmbogăți dialogul intercultural din Liban și lumea arabă.

  • Mount Lebanon Governorate, Liban

  Crearea Lebanese University fost o idee menționată pentru prima dată în discursul fostului ministru al afacerilor externe, Hamid Frangieh, în cadrul ceremoniei de închidere a celei de-a treia conferințe UNESCO de la Beirut, care a avut loc la 11 decembrie 1948, în timpul căreia a spus: „Libanul speră să vezi crearea unei Lebanese University cu spiritul UNESCO "

  • Damour, Liban

  Viziunea de orientare a Universității este de a conduce calea în calitatea educației, integritatea academică și cercetarea științifică. MUBS se angajează să creeze lideri mondiali conștiincioși, care să fie exemplari în ceea ce privește excelența lor morală, profesională și educațională.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Liban

  Phoenicia University (PU) este o instituție de învățământ superior cu licență oficială, non-profit, privată și nonsectariană. Universitatea cuprinde șase colegii: arhitectură și design, arte și științe, afaceri, inginerie, drept și științe politice și sănătate publică. Campusul PU este situat în districtul Zahrani, în guvernarea de sud a Libanului, la doar 40 de minute de mers cu mașina de aeroportul internațional din Beirut. În prezent, PU este considerată una dintre instituțiile de învățământ superior cu cea mai rapidă creștere din țară.

  • Beirut, Liban

  BAU s-a angajat, de la înființarea sa în 1960, să ofere programe educaționale remarcabile și să ofere un mediu cuprinzător pentru creativitatea academică și dezvoltarea abilităților de conducere, insuflând conceptul de responsabilitate socială, respectând în același timp diversitatea și înțelegerea multiculturală.

  • Ghobeiry, Liban

  USAL oferă o educație academică calitativă și încurajează cercetarea științifică. Stimulează potențialul intelectual, științific, social, cultural și sportiv pentru studenți. Contribuie la formarea unei tinere generații împuternicite cu științe, experiență, profesionalism și etică. Absolvenții săi sunt umani și științifici, capabili să se adapteze la societatea modernă și calificați să își folosească abilitățile și talentele pentru a satisface nevoile pieței forței de muncă locale și globale.

  • Mechref, Liban

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Liban

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...