Keystone logo
Malaysia

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Malaysia 2024

Numărul de instituții: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Malaysia

  Colegiul a început să funcționeze oficial în ianuarie 2001 într-o clădire de birouri, cu 6 etaje, situată în inima orașului Johor Bahru. Astăzi, a devenit unul dintre cele mai importante colegii din sudul Malaeziei, producând realizări semnificative ale studenților în domeniul contabilității, managementului, dreptului și educației preuniversitare (nivel A).

  • George Town, Malaysia

  DISTED, prima instituție privată fără scop lucrativ din Penang de învățământ superior deținută de Fundația pentru Educație Wawasan, se angajează să ofere educație și instruire tinerilor studenți pentru a satisface nevoile industriei și ale comunității. Se dezvoltă pe încrederea comunității și punctele forte ale programelor sale, personalului și îngrijirii studenților.

  • Kota Bharu, Malaysia

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) datează din 1993, când a fost fondată de Allahyarham, onorabilul senator profesor Datuk Dr Ismail Md. Salleh, unde colegiul universitar a fost cunoscut anterior ca Twintech Institute of Technology.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  The One Academy este un colegiu acreditat MQA cu statut MSC, care are afiliații formale cu universități și colegii de design de renume din întreaga lume.

  • George Town, Malaysia

  SENTRAL College Penang are plăcerea de a juca un rol vital în furnizarea de programe de învățământ superior pentru a satisface nevoile variate ale cursanților curenți care doresc să obțină o calificare recunoscută la nivel global în îndeplinirea obiectivelor lor de carieră.

  • Cyberjaya, Malaysia

  Jumătate din populația lumii este formată din tineri cu vârsta sub 25 de ani. Puțini sunt implicați în decizii care le afectează modul de viață, dorințele, interesele și viitorul.

  • Perak, Malaysia

  Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) a fost inițial cunoscut sub numele de Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). A fost înființată în 1999 de către Consiliul religios islamic Perak și vamă malaeziană și a fost înregistrată la Departamentul religios islamic Perak în conformitate cu Legea de control școlar - școlile religioase islamice 1996.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Primul colegiu universitar din Malaezia, specializat în afaceri, arte culinare, comunicare și mass-media, ospitalitate, turism și industriile serviciilor, pune accentul pe învățarea experiențială.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Elite International College (EIC) este o instituție de învățământ privat deținută în totalitate de South East Asia Academy Sdn Bhd. Situat strategic în inima Triunghiului de Aur din Kuala Lumpur și a districtului central de afaceri, EIC este ușor accesibil comunităților locale și internaționale prin diferite mijloace de transport .

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Înființat în 1987, Advance Tertiary College (ATC College) a stabilit o tradiție de excelență, deschizând calea cu mulți absolvenți cu distincție și rezultate de clasă mondială.

  • Kampung Kubang Sawa, Malaysia

  Învățarea la AeU nu are limite, iar opțiunile noastre nu sunt limitate de geografie.

  • Ipoh, Malaysia

  Taj International College (TIC), înființat în 1996, se concentrează pe dezvoltarea capitalului uman prin educație completă, formare și dezvoltare profesională, soluții de învățare electronică și TIC și consultanță în domeniul educației.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vatel are 50 de școli de management al ospitalității situate în Europa, în America, în Asia și Africa.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  În 1988, domnul Tetsuo Saito a înființat Academia de design grafic Saito. De fapt, a vrut să învețe despre frumusețea limbii și culturii japoneze. În schimb, cu un instinct antreprenorial extraordinar, dl Saito a reunit prima diplomă din Malaezia în design grafic, făcând din Saito Academy pionierii locali în educația pentru design.