Keystone logo
Malaysia

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Malaysia 2024

Numărul de instituții: 118
  • Petaling Jaya, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  De la înființarea sa în 1983, Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) a fost fondat de Consiliul Metodist de Educație. Campusul nostru este stabilit strategic în inima orașului Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Bine ați venit la Sunway University, una dintre universitățile private de top din Malaezia, care este o instituție strict non-profit și dedicată educației de calitate, sprijinirii întreprinderilor și desfășurării cercetării concentrate pe problemele globale cheie. Universitatea are un rating de 5 stele „excelent” de către guvernul malaezian (în cel mai recent exercițiu de evaluare Setara) și este una dintre doar unsprezece universități din Malaezia care au primit statutul special de „Premier Digital Technology University”. Am dezvoltat colaborări strânse cu multe universități internaționale de top, inclusiv Universitatea Harvard și Universitățile din Oxford și Cambridge. Unii profesori din acesta din urmă dețin întâlniri distinse în vizită, oferind prelegeri ocazionale universității noastre și comunității mai largi din Sunway City prin seria noastră de prelegeri publice Jeffrey Cheah Distinguished Speakers. Acestea sunt numite după fondatorul Sunway City și al Universității, Tan Sri Jeffrey Cheah, care este, de asemenea, președintele Sunway Group, unul dintre conglomeratele industriale de top și dezvoltatorii Sunway City din Malaezia. Avem o relație foarte strânsă cu Universitatea Lancaster din Marea Britanie, permițând studenților noștri de la multe programe să se califice și pentru diplome Lancaster.

  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Malaysia

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (cunoscut anterior ca PNC International College of Nursing and Health Sciences) este o filială a KPJ Healthcare Berhad, un furnizor cheie de servicii medicale private. Înființată la 1 aprilie 1991, KPJUC a fost chiar de la început, o instituție progresivă și antreprenorială de învățământ superior cu viziune internațională, plasând studenții în centrul inimii a tot ceea ce face.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Călătoria noastră ca Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) a început în 1990 în 6 unități de magazine cu 4 etaje în Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, în așteptarea finalizării campusului nostru permanent construit special în Bandar Utama, un nou și orașul de dezvoltare mixtă de succes din Petaling Jaya. După mutarea în campusul nostru permanent, KBU și-a schimbat numele în KBU International College. În 2015 am fost ridicați la facultate și am redenumit First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Credem că indivizii posedă talente, precum și aptitudini și, dacă sunt hrăniți, educați și instruiți printr-un transfer deschis de cunoștințe din orice cultură sau civilizație din lume, vor putea juca un rol în dezvoltarea lor, a societății și a națiunii. Pe baza acestei filozofii, ne propunem să producem absolvenți profesioniști și semi-profesioniști cu excelență academică, valori etice și morale ridicate.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logo-ul Kolej Universiti Agrosains (UCAM) este inspirat din trei (3) frunze care simbolizează Maturitatea. O gamă de trei (3) culori este de obicei o schimbare progresivă în procesul de dezvoltare.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Ca un colegiu de nișă, abordarea unică a educației MERITUS este de a oferi un amestec practic și eficient de învățare tradițională, modernă și experiențială pentru a asigura succesul. Spre deosebire de alte colegii care se concentrează doar asupra cadrelor universitare, MERITUS se angajează să producă absolvenți bine rotunji, capabili să răspundă cerințelor angajatorilor de astăzi, insuflate cu virtuțile succesului și căutate de organizațiile de top la absolvire.

  • Puchong, Malaysia

  Evaluată ca o universitate de 5 stele (excelentă) de către Ministerul Învățământului Superior (MOHE), MALAYSIA Binary University este una dintre cele mai consacrate și respectate universități pentru management, IT și educație antreprenorială din Asia. Universitatea oferă programe superioare la nivel de doctorat, masterat și licență care sunt recunoscute la nivel internațional de Asociația Universităților CommonWealth (ACU, Marea Britanie), Asociația Internațională a Universităților (IAU, Franța), NARIC (Marea Britanie) și Autoritatea de Calificare din Malaezia (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Spiritul dăruirii a fost întotdeauna în interiorul zidurilor noastre. Înțelegem importanța transmiterii de cunoștințe generațiilor viitoare - la fel cum cofondatorii noștri și-au transmis cunoștințele de copt comunității locale cu peste 40 de ani în urmă, acum facem același lucru și, de fapt, mai mult, susținut de o acumulare de experiență de-a lungul deceniilor.

  • Ipoh, Malaysia

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) este o universitate privată și cuprinzătoare, condusă de cercetare, înființată în statul perak din Malaezia în conformitate cu Legea 555 privind instituțiile de învățământ superior. QIU a început să își desfășoare activitatea în 2011 și este deținută de Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (cunoscut anterior ca Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Malaysia

  În iulie 2016, Widad Business Group a cumpărat peste Shahputra University College, iar Universitatea este acum numită Widad University College (DKU015 (C)). Widad înseamnă dragoste, grijă și prietenie. Numele poartă caracteristicile dorinței în conducere și independență.