Keystone logo
Taiwan

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Taiwan 2024

Numărul de instituții: 18
  • Taipei, Taiwan
  • Kaohsiung, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Taiwan

  În 1973, ca răspuns la solicitarea guvernului pentru dezvoltarea sportului național, președintele grupului Formosa Plastics Yung-Ching Wang a donat guvernului o sală de gimnastică, prima cupolă internă din Taiwan, prin achiziționarea unui teren. În mai 1984, în scopul dezvoltării sportului național pe termen lung, Ministerul Educației a înființat un parc sportiv multifuncțional de 66 de hectare, inclusiv gimnaziul donat de atunci și alte terenuri private expropriate.

  • 43號, Taiwan

  Universitatea Națională de Știință și Tehnologie din Taiwan a fost înființată la 1 august 1974, ca Institutul Național de Tehnologie din Taiwan (NTIT). A fost prima instituție de învățământ superior de acest gen din sistemul de învățământ tehnic și vocațional al națiunii noastre. Prin extinderea acestui sistem la cel mai înalt nivel, această nouă școală a fost destinată să răspundă nevoii create de dezvoltarea noastră economică și industrială rapidă pentru ingineri și manageri de nivel superior de licență. În 1979 și 1982, NTIT a adăugat programe de masterat și, respectiv, de doctorat.

  • 123號, Taiwan

  Pe baza valorilor tradiționale și de bază ale universității, „Sinceritate, onoare, perseverență și originalitate”, YunTech încurajează studenții în profesioniști care au abilități de gestionare a cunoștințelor, care sunt competitivi la nivel internațional și care pun un accent egal pe științele umaniste și tehnologice.

  • 162號, Taiwan

  Caracterizată atât de tradiție, cât și de inovație, National Taiwan Normal University (NTNU) a fost recunoscută de multă vreme drept una dintre instituțiile de elită din Taiwan ale învățământului superior. Fondată în 1922, NTNU a fost anterior o instituție dedicată formării profesorilor. Ulterior, universitatea a evoluat într-o universitate cuprinzătoare care oferă studenților și cărturarilor oportunități de a studia și de a efectua cercetări într-o gamă largă de domenii. De-a lungul istoriei sale îndelungate, NTNU a fost întotdeauna angajat în excelența academică și acest lucru se reflectă în numeroși educatori și cercetători influenți care au studiat la NTNU de-a lungul anilor.

  • 101號, Taiwan

  Hsing Wu University este compusă din 4 colegii: managementul afacerilor, turism și ospitalitate, design și arte populare. Școala oferă 18 cursuri universitare și 4 cursuri postuniversitare. În 2020, o înscriere de 9.000 de studenți este predată de 217 profesori dedicați cu normă întreagă. Profesorii asistenți și profesorii permanenți reprezintă 70% din membrii facultății. Școala este dedicată cunoștințelor direct aplicabile industriei sale corelante pentru a oferi elevilor un curriculum cuprinzător.

  • New Taipei, Taiwan

  Cunoașterea este împărtășită, potențialul este scos la iveală, este descoperită fundamental cunoștințe noi și adevărul este explorat în mod liber pentru a dota instructorii și studenții cu personalitatea „3H” - Umil, Uman, Umoros - precum și pentru a-i face sănătoși, bine dezvoltați. indivizi.

  • New Taipei, Taiwan

  Christ's College fost fondat în 1959 de Dr. James R. Graham Ⅲ. Părinții doctorului Graham, Jimmy și Sophie Graham au servit ca misionari în China între 1889 și 1940, așa că Dr. Graham a crescut în China. După ce a urmat facultatea Hampden-Sydney din America, a simțit chemarea de a se întoarce în China ca misionar pentru a ajuta oamenii pe care îi iubea atât de profund. Dr. Graham a fost un puternic credincios în educația creștină și a văzut nevoia unui colegiu din Taiwan bazat pe fundații creștine.

  • 1號, Taiwan

  Fondată în 1995, National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism fost primul institut academic de ospitalitate și turism din Taiwan. NKUHT este centrul de frunte în domeniul său și oferă talente remarcabile industriei de servicii. NKUHT își propune să îndrume studenții să aibă o atitudine pozitivă față de muncă și să servească clienții cu pasiune. Acest tip de atitudine și pasiune necesită aceste caracteristici: stimă de sine, respect de sine, modest, autentic și vizionar.

  • 313號, Taiwan

  Chihlee University of Technology a fost înființată ca Chihlee College of Business în 1965. Numele și deviza școlii au fost adoptate în conformitate cu învățăturile filozofilor și înțelepților chinezi antici: integritate, încredere, profesionalism și diligență. Chihlee a început cu patru departamente academice: comerț internațional, administrarea afacerilor, contabilitate și statistică și bancă și asigurări. Departamentul de științe secretariat a fost adăugat în 1967. În august 2015, Chihlee Institute Of Technology Chihlee a fost redenumit Universitatea Tehnologică Chihlee, oferind diplome de licență și păstrând în continuare Divizia Junior College.

  • 117, Taiwan

  Doamna Peng Wenhong, fondatoarea Republicii China, a fondat Wufeng Middle School în Chiayi în 1949. Deoarece locul școlii a fost ocupat de garnizoana Chiayi (acum 228 Park pe Daya Road, în diagonală vizavi de Jiazhong, provincia), garnizoana coordonat cu guvernul municipal pentru a închiria terenul 3A al fermei Fangcao ca școală. Extinderea a dus la noi studenți.

  • 66號, Taiwan

  Înființarea școlii a fost aprobată de Executive Yuan în ianuarie 1989. Biroul pregătitor a fost înființat în 1993. Denumirea de Colegiul Național de Arte Tainan a fost adoptată oficial în iulie 1996. Numele a fost schimbat în Tainan National University Of The Arts în august. , 2004, un eveniment important pe cronologia școlii. Școala este situată lângă frumosul rezervor Wushantou din districtul Guantian, Tainan.

  • Yilan City, Taiwan

  Fo Guang University este o universitate fondată de maestrul Fo Guang Shan Xingyun. Este, de asemenea, prima universitate din Lanyang. Campusul este situat pe dealul satului Linmei, județul Jiaoxi, județul Yilan. Este la aproximativ 430 de metri deasupra nivelului mării, de la care puteți avea o vedere panoramică largă. Câmpia Lanyang și Insula Guishan atârnând în larg. Aura munților și râurilor din campus, echipament simplu de clasă, sistem de predare de clasă mică și cel mai bun raport profesor-elev din țară, creează cel mai bun mediu de învățare pentru dvs.

  • 1, Taiwan

  National Ilan University (NIU) este singura universitate națională din județul Yilan. A marcat punctul culminant al acestei promoții calificate cu proiecte de accelerare a cercetării și predării la nivel înalt pentru noile generații. Pentru a extinde cunoștințele către o comunitate științifică mai largă, NIU stabilește obiectivul internaționalizării ca una dintre prioritățile sale de top.

  • 1, Taiwan

  Aderând la spiritul „a pune piciorul pe Kuandu, privește lumea”, TNUA este nu doar școala de artă de top din Taiwan, ci și liderul Ligii Asiatice a Institutelor de Arte (ALIA). În același timp, are 7 domenii majore de artă și cultură, inclusiv muzică, artă, dramă, dans, film și noi media, resurse culturale, științe umane și diverse săli de expoziții profesionale din campus. Integritatea și comprehensivitatea sa sunt rare în țară și în străinătate. Educația și practica se fac ecou reciproc și se folosesc reciproc pentru a forma un domeniu excelent pentru oamenii cu talent artistic.