Keystone logo
Ungaria

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Ungaria 2023

Numărul de instituții: 48
  • Kecskemét, Ungaria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Budapest, Ungaria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungaria
  • Zagreb, Croaţia
  • + 2 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - TIMREX oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Budapest, Ungaria

  MOME este o universitate pentru artiști, designeri, creatori și inovatori, inspirată de László Moholy-Nagy care lucrează pentru a aborda provocările globale. În spiritul modernismului, László Moholy-Nagy a susținut rolul artei în modelarea societății și împletirea acesteia cu inovațiile tehnologice. Ne concentrăm pe adoptarea unei abordări individuale prin mentorat și crearea unui ecosistem de artă și design bazat pe valoare în regiunea ECE (Europa Centrală și de Est).

  • Budapest, Ungaria

  Atinge-ți obiectivele, extinde-ți mintea și ai succes! Studiați afaceri, management sau turism în școala de afaceri numărul unu din Ungaria! 78% dintre studenții noștri primesc o ofertă de muncă înainte de absolvire. Alătură-te celor 18.000 de studenți din 83 de țări și câștigă cea mai bună experiență din viața ta!

  • Budapest, Ungaria

  Universitatea Maghiară de Științe Sportului este una dintre cele mai vechi, cele mai de succes și apreciate universități pentru educație și știința sportului din Europa Centrală. Respectăm și prețuim foarte mult moștenirea noastră, ne păstrăm tradițiile și explorăm în mod continuu metode inovatoare în educație și cercetare. Acestea din urmă îndeplinesc așteptările secolului 21 pentru învățământul superior, precum și așteptările studenților noștri de cunoștințe solide, educatori de calitate și servicii, împreună cu experiențe extracurriculare extraordinare.

  • Nyíregyháza, Ungaria

  Universitatea Nyíregyháza este una dintre instituțiile remarcabile ale universităților de științe aplicate din țară, unde cercetarea, educația de înaltă calitate și atenția personală sunt combinate cu o infrastructură excelentă.

  • Miskolc, Ungaria

  Înființată în 1735, ca institut de pregătire a specialiștilor pentru minerit și metalurgie servind drept model multor institute politehnice din lume, University of Miskolc a ocupat întotdeauna o poziție semnificativă în cultivarea științelor, în educația și formarea profesională. În ultimele decenii ale secolului al XX-lea, Instituția s-a dezvoltat într-o universitate plină de culoare, cu cele trei facultăți tehnice tradiționale (științe ale pământului, științe ale materialelor, inginerie mecanică și informatică) și noile facultăți de economie, drept, arte și Științe umaniste, asistență medicală și muzică, de asemenea cursuri de educație continuă sau formare profesională de nivel superior. Universitatea are aproximativ 10.000 de studenți și aproape 600 de cadre academice asistați de un număr aproximativ egal de angajați tehnici și administrativi.

  • London, Regatul Unit
  • Helsinki, Finlanda
  • + 5 Mai mult

  Programele EIT Digital Summer School sunt deschise studenților de licență și master, tineri profesioniști și alții care doresc să se aprofundeze în tehnologiile digitale emergente, să învețe cum să transforme tehnologia în afaceri și, în cele din urmă, să lanseze startup-uri de deep-tech. Învățați de la facultate și personalul universităților noastre partenere din UE de top tehnologic. Dobândiți experiență practică prin cazuri de companie, lucru pe proiecte și colaborare. Prețuri de școlarizare competitive. Distrează-te, întâlnindu-se și creând rețele cu studenți din întreaga lume cu gânduri similare!

  • Sopron, Ungaria

  Principalele obiective ale Universității din Sopron sunt de a-și crește în continuare capacitățile de cercetare și de a promova internaționalizarea. Universitatea intenționează să ofere mai multe programe de studiu prin predarea limbii engleze.

  • Budapest, Ungaria

  Luând în considerare și predecesorii săi legali, Óbuda University este o instituție veche de 140 de ani. Astăzi, este un jucător cheie în învățământul superior maghiar și o instituție de vârf orientată spre practică, care oferă educație tehnică în Ungaria, unde își urmează studiile peste 12.000 de studenți. La 1 ianuarie 2010, Óbuda University a fost înființată ca succesor legal al Budapest Tech. Óbuda University se caracterizează prin cultivarea tradițiilor și monitorizarea progresului și dezvoltării. Din august 2021, Óbuda University funcționează în condiții noi, într-un cadru mai flexibil. Fundația Rudolf Kalman pentru Óbuda University face tot posibilul pentru a permite universității să ofere competențe de calitate și competitive și oportunități de studiu studenților săi în domeniile tehnice, IT, științe naturale și economice și formarea profesorilor. „Transformăm ideile în inginerie.” Ca universitate bazată pe practică, oferă o gamă completă de programe academice atât în limba maghiară, cât și în engleză. Programul include 4 programe de formare profesională de învățământ superior, 17 programe de licență, 11 programe de master, 3 programe de doctorat, precum și specializare în învățământul cu normă întreagă, seral și la distanță. Studenții ÓU au posibilitatea de a efectua cercetări de bază și aplicate în mai multe domenii pentru a face față provocărilor Industriei 4.0 și în conformitate cu strategia universitară, care se bazează în primul rând pe patru piloni: robotică, informatică medicală, inteligență artificială și securitate cibernetică, care se întrepătrund. întreaga paletă de inginerie prin domeniile electrică clasică, inginerie mecanică, arhitectură până la industria creativă. Calitatea educației este indicată de faptul că Instituția deține un certificat de calitate conform cerințelor standardului ISO și a câștigat cea mai înaltă recunoaștere, Premiul pentru calitatea învățământului superior. Potrivit Universităților Emerging Economies, clasamentul Times Higher Education Óbuda University este clasată între 351-400. în 2022.

  • Budapest, Ungaria

  Dintr-o școală care a fost fondată în 1991 ca primul colegiu privat de învățământ superior din Europa Centrală, International Business School a devenit o școală de afaceri cu adevărat modernă și dinamică. Suntem mândri că lucrăm în cooperare cu o prestigioasă universitate britanică, Universitatea din Buckingham, care este clasată de top pentru gradul de angajare a absolvenților și a condus Sondajul Național Britanic al Studenților în ceea ce privește satisfacția studenților.

  • Budapest, Ungaria

  Wekerle Business School - ca instituție de învățământ de prestigiu - își consideră misiunea de a oferi educație remarcabilă în cadrul sistemului Bologna. Scopul său este de a crea condiții pentru educație care să îmbunătățească dezvoltarea academică și personală a elevilor prin unirea cunoștințelor academice de nivel înalt cu educația practică, bazată pe parteneriate corporative din afara instituției.

  • Budapest, Ungaria
  • Székesfehérvár, Ungaria

  Kodolanyi Janos University (KJU) este o ofertă universitară non-profit acreditată de stat, programe academice în domeniile turismului și ospitalității, managementului afacerilor, mass-media și comunicare, științe sociale, istorie, studii culturale și lingvistice. Pe lângă programele academice, KJU oferă și o gamă largă de cursuri post-secundare, LLP pentru formatori și stagiari, precum și semestre internaționale, cursuri de vară, tururi de studiu și programe de stagiu.

  • Paris, Franţa
  • Angers, Franţa
  • + 8 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...