Keystone logo
Uruguay

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Uruguay 2024

Numărul de instituții: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  Institutul Universitar Francisco de Asís (UNIFA) este o fundație non-profit care oferă servicii la nivel universitar în sfera privată din 1988. Funcționarea și structura sa sunt concepute în conformitate cu cerințele Decretului 308/995, care se referă la autoritate legală necesară pentru a funcționa ca instituție la nivel universitar în Uruguay.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Instalată în Montevideo și în mai multe orașe din interior, Universidad Católica del Uruguay este cea mai veche universitate privată din țară și cea mai răspândită din punct de vedere geografic. Înființată inițial în 1882 de primul arhiepiscop de Montevideo, Mons. Mariano Soler redeschis și încredințat Societății lui Iisus în 1985, Universitatea Catolică din Uruguay este principala lucrare a Bisericii Catolice în domeniul învățământului superior uruguayan. Angajamentul ei față de excelența academică, pluralismul ideologic, ecumenismul și dialogul interreligios, au făcut-o unul dintre actorii fundamentali în viața culturală a țării.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Scopul Institutului Universitar al Asociației Creștine a Tinerilor este de a dezvolta activități de predare, cercetare și extindere care vizează formarea cuprinzătoare, promovarea stilurilor de viață sănătoase, promovarea culturii și formarea în domeniile Educației fizice, sportului, recreerii , tabere, turism, voluntariat și filantropie, management social, animație socio-culturală și altele asemenea, structurate în facultăți, departamente sau unități academice echivalente.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  În ultimele decenii, înscrierea în învățământul terțiar în Uruguay s-a extins dramatic, motiv pentru care există o nevoie tot mai mare de instituții de învățământ superior și de cercetare capabile să instruiască un număr mai mare de oameni cu înaltă calificare.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Universitatea de Afaceri (UDE) a fost recunoscută de Guvernul Republicii în baza Decretului nr. 308/995 din 08/11/95 și este cea mai rapidă universitate din cele patru universități private. Universitatea noastră are sprijinul celor mai importante camere de afaceri și asociații profesionale din țară. De la recunoașterea sa în 1998, Universidad de la Empresa a înregistrat o creștere permanentă și susținută a numărului de înscrieri, care se ridică la 5.000 de studenți.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Institutul Universitar CEDIIAP (Centrul pentru Informații de Predare, Cercetare și Învățare) a fost înființat în 1995 de către Prof. Em. Dra. María A. Rebollo și autorizat ca Institut Universitar, de către Ministerul Educației și Culturii (MEC), într-o rezoluție din 22 martie 2001.