Keystone logo
愛知工科大学

愛知工科大学

愛知工科大学

Introducere

愛知工科大学are puterea („motivația” și „motivația”) necesare pentru atingerea obiectivului educațional „independență și realizare a viselor” prin învățarea colaborativă în care oamenii se confruntă reciproc pentru a discuta, interacționa și a se înțelege și a învăța în timp ce se învață reciproc. Acceptăm o gamă largă de oameni care au motivația de a se dezvolta singuri și capacitatea academică de bază (capacitatea de explorare matematică, capacitatea de citire, capacitatea de gândire științifică) prin dobândirea „umanității” și „capacității”).

Puterea de explorare matematică:
Elevii sunt obligați să ia și să dobândească un grup de materii de matematică în liceu cu capacitatea de a afla caracteristicile problemei, de a utiliza cunoștințele matematice relevante și abilitatea logică și de a rezolva problema.

Capacitate de citire:
Elevii sunt obligați să ia și să dobândească japoneză și engleză în liceu cu capacitatea de a înțelege, utiliza și medita manualele japoneze sau engleze.

Gândire științifică:
Elevii sunt obligați să ia sau să dobândească chimie sau fizică în liceu cu capacitatea de a utiliza cunoștințele științifice, de a clarifica problemele și de a trage concluzii bazate pe dovezi.

Locații

  • Gamagori

    愛知県蒲郡市西迫町馬乗50-2, 443-0047, Gamagori

    Întrebări