Keystone logo
AAA School of Advertising

AAA School of Advertising

AAA School of Advertising

Introducere

AAA School of Advertising fost înființată în urmă cu 30 de ani de către Asociația agențiilor de publicitate (AAA) pentru a instrui tinerii talenti în industria publicitară și este cunoscută de atunci ca instituție oficială de învățământ superior pentru industria publicității din Africa de Sud. De atunci, am instruit mii de profesioniști din industrie.

AAA adoptă o abordare holistică a predării publicității, designului și marketingului, încorporând provocările noilor tehnologii și mass-media. Legăturile noastre cu industria ne asigură că studenților li se oferă brief-uri live pentru a lucra. Lucrul în echipe simulate de agenție, le permite să integreze teoria cu practica și să lovească terenul după ce absolvesc.

Suntem un hub creativ pentru talentul publicitar și de marketing. Credem în a oferi mai mult decât doar cunoștințe, ci și abilități și experiență practică. Potențialul este transformat în realizare prin încurajarea explorării creative și prin realizarea faptului că inovația este parte integrantă a procesului de învățare.

Locații

  • Sandton

    Bryanston Drive,193, 2021, Sandton

    Întrebări