Keystone logo
© BIMM University
ABI College

ABI College

ABI College

Introducere

Despre noi

Suntem un colegiu independent care oferă o Academic excelent, afaceri orientate și inovatoare mediu cu standarde ridicate de predare, de dimensiuni mici, de clasă și de sprijin student excelent de învățare. Suntem dedicati pentru a oferi îmbogățirera, experiență accesibilă, accesibilă ca preț și carieră relevantă superior de învățământ pentru toți elevii.

Cele două campusuri ABI, în Londra (Acton) și Reading sunt situate convenabil în apropiere de gamă de facilități pentru studenți. Cu populația sa de student recrutat pe plan internațional precum și din Marea Britanie / UE, Colegiul oferă o experiență educațională cu adevărat globală.

ABI Colegiul a fost fondat inițial ca Queensland College din Londra (QCOL), în 2004, în Acton, West London.

furnizarea la nivel universitar și postuniversitar Colegiului este validat de Universitatea St Mark si St John Plymouth (Marjon) și Pearson Edexcel. ABI Colegiul a realizat judecata "încredere" în urma revizuirii de supraveghere educațională de către Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (QAA), în 2012.

ABI College este o UK Border Agency "sponsor foarte de încredere" și furnizarea sa de licență de nivel (HND / C și BA) sunt desemnate în mod specific cursuri care se califică pentru un sprijin financiar pentru studenți, inclusiv de împrumut și de întreținere subvenții taxă de școlarizare pentru studenții eligibile.

De ce ABI?

La ABI Colegiul succesul fiecărui off studenții noștri este importantă pentru noi. Personalul nostru profesionist dedicat va lucra cu tine pentru a se asigura de studiu cu noi este o experiență provocatoare, plăcută și plină de satisfacții.

Noi va oferim:

calificări recunoscute la nivel mondial,

Toate calificările noastre sunt aprobate și validate de organisme de reglementare sau profesionale recunoscute, care garantează statutul și calitatea calificării, moneda globală și acceptarea de către angajatori, profesii și instituțiile de învățământ.

succesul academic de student

Studenții noștri dedicați care muncesc din greu au reușit în programele lor alese, și a procedat la studii suplimentare sau cariere valoroase cu privire la finalizare.

Personalul extrem de profesionist

lectori și tutori noștri sunt selectate pentru abordarea lor extrem de profesionist de predare și învățare, deschiderea lor, accesibilitatea și dedicarea pentru succesul academic al studenților lor.

comunitate activă de student

Toți studenții ABI sunt încurajați în mod activ să participe la afacerile Colegiului și managementul acesteia. În plus, există o serie de activități sportive extra-curriculer, activități culturale și sociale organizate de studenți și personal.

viața socială și culturală interesante

Centrele noastre de studiu sunt convenabil situate în apropiere de o serie de locații culturale și sociale, în cazul în care studenții noștri găsesc activități plăcute și prin stimularea în afara camerei de curs.

Stat al predării artei și a tehnologiilor de învățare

ABI a angajat investiții substanțiale în infrastructura educațională pentru susținerea studenților săi activități de învățare și pentru a le permite să-și realizeze potențialul lor academice.

Angajamentul față de succesul școlar al elevilor și dezvoltarea personală

La ABI succesul fiecărui student este important pentru noi. îndrumare individuală este prevăzută pentru un studiu de succes sustinut de predare expert în abilitățile de studiu și planificarea dezvoltării personale pentru a permite studenților noștri pentru a spori încrederea lor academică și socială.

sprijin pastoral dedicat

La ABI recunoaștem faptul că studenții care studiază într-un mediu nou au nevoie de un sprijin suplimentar în ceea ce poate părea un context cultural necunoscut. sprijin pastoral este o prioritate pentru echipa Colegiului pentru a vă permite să se adapteze pentru a studia și de viață în Marea Britanie.

Taxele competitive și flexibile

La ABI încercăm să furnizăm valoare pentru bani și flexibilitate în ceea ce privește plata care să permită studenților noștri pentru a atinge standarde ridicate academice într-un mod eficient de cost.

Internațional

Prospectiv Elevii Internațional (non-UE)

ABI salută studenți din întreaga lume, în fiecare an. sălile de clasă noastre sunt în viață, cu o varietate de accente și idei, crearea unui mediu global de învățare. Suntem aici pentru a vă ajuta pentru a face procesul de admitere la fel de simplu pentru tine posibil.

Ne dăm seama că alegerea de a studia într-o altă țară este o decizie de mare pentru a face și suntem foarte încântați că vă gândiți Colegiul ABI ca una dintre opțiunile. Alegerea dreptul Colegiului și cursului sunt vitale și așa ne propunem să vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie, astfel încât să puteți vedea dacă ceea ce noi oferim la ABI College este potrivit pentru tine.

Locații

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Întrebări