Keystone logo
Abu Dhabi MEN'S COLLEGE - ADMC (ouro)

Abu Dhabi MEN'S COLLEGE - ADMC (ouro)

Abu Dhabi MEN'S COLLEGE - ADMC (ouro)

Introducere

Înființată în 1988, Colegiile Superioare de Tehnologie (HCT) este cea mai mare instituție de învățământ superior aplicată din Emiratele Arabe Unite și prima zonă economică universitară aprobată din țară, împuternicind-o să absolvească companiile în conformitate cu directivele înțeleptei conduceri a EAU.

Aproximativ 23.000 de studenți participă la 16 campusuri pentru bărbați și femei din Abu Dhabi, Al Ain, regiunea Al Dhafra, Dubai, Sharjah, Ras Al Khaimah și Fujairah. Studențele reprezintă 63% din corpul studențesc, ceea ce reflectă rolul cheie al HCT în pregătirea femeilor emirate pentru a contribui eficient la dezvoltarea națională în serviciul țării lor. Din 1991, HCT a acordat cu mândrie peste 85.000 de grade academice absolvenților de sex masculin și feminin care au reușit să aplice educația de calitate câștigată în timpul studiului lor în HCT.

În 2019, avansarea de 50 de ani a Emiratelor Arabe Unite către un viitor incitant a ajuns la realizarea în masca Cartei de 50 de ani; care a coincis cu progresul Colegiilor Superioare de Tehnologie într-o nouă direcție, cu lansarea planului strategic HCT 4.0 - Angajabilitate și dincolo de acesta, bazat pe directivele MS Șeic Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte, prim-ministru și conducător al EAU Dubai.

Locații

  • Al Nahyan

    Al Nahyan, Emiratele Arabe Unite

    Întrebări