Keystone logo
AFDA

AFDA

AFDA

Introducere

Istoria

AFDA a fost fondată în 1994 de Garth Holmes, Bata Passchier și Deon Opperman.

De la începuturile sale de 6 studenți, un VCR închiriat și un televizor stricat, a devenit astăzi una dintre instituțiile de top de acest gen din lume. AFDA are peste 1200 de studenți, un personal permanent format din peste 150 de cadre universitare și administratori și 5 campusuri complet echipate în Johannesburg, Cape Town, Durban, Port Elizabeth și Botswana. A produs unii dintre cei mai buni regizori și actori din Africa de Sud astăzi și a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea unei industrii locale de divertisment durabilă.

Scopul general

Pentru a dezvolta o instituție de învățământ relevantă care să contribuie la construirea națiunii africane și să răsplătească toate părțile interesate, oferind o experiență de învățare stimulantă, riguroasă și integrată la nivel global, care dă studenților abilități productive și inovatoare, permițând cursanților absolvenți să dezvolte industrii creative durabile.

Promisiunea educațională

Să ofere studenților abilitățile conceptuale, perceptuale și concrete care le vor permite să creeze concepte narative semnificative și comportamente umane care sunt relevante pentru publicul țintă și să livreze în mod veridic și precis aceste narațiuni prin utilizarea adecvată a formei medii și estetice și a angajării. de resurse pentru a produce și vinde în mod precis și economic producția finalizată.

AFDA obiective educaționale

 1. Pentru a oferi abilități conceptuale, perceptuale și concrete care să le permită elevilor să creeze concepte narative semnificative și să înțeleagă de ce acestea ar putea fi relevante și impactul pe care îl pot avea asupra publicului țintă și asupra societății în general.
 2. Pentru a înțelege de ce comportamentul uman și cultura sunt agenții prin care narațiunile sunt întruchipate și făcute relevante din punct de vedere emoțional pentru publicul țintă.
 3. Pentru a înțelege modul în care mediul de exprimare ales poate fi luat în considerare și utilizat pentru a-și produce narațiunea cu adevărat și acuratețe.
 4. Pentru a înțelege modul în care elementele estetice ar putea fi utilizate pentru a stabili și produce forma adecvată a lumii în care este plasată narațiunea.
 5. Pentru a înțelege cum să planificați și să utilizați resurse pentru a produce și vinde un produs în mod economic pentru a obține o rentabilitate a investiției.

De ce AFDA ?

 1. AFDA este nr. 1 școală de film, tv și spectacol pe continent
 2. AFDA este o instituție pe deplin acreditată, cu 20 de ani de experiență în peisajul învățământului terțiar
 3. AFDA este o instituție recunoscută la nivel internațional și este membru cu drepturi depline al CILECT – o organizație internațională care reprezintă peste 170 de școli de film și tv și include USC (LA) și UCLA (LA), TISCH (NY), Columbia (Chicago), La femis (Paris). ), GVIK (Rusia) pentru a menționa doar câteva
 4. AFDA Absolvenții sunt calificați premiați și sunt conectați în rețea. Ei continuă să aducă o contribuție semnificativă la creșterea industriei locale de divertisment.
 5. AFDA este o instituție câștigătoare a unui premiu Academiei și prima și singura școală de film africană care a câștigat premiul pentru cel mai bun student străin al academiei de film în 2006 și pe locul al doilea ca finalist în 2013
 6. AFDA angajează o serie de cadre universitare și practicieni de top din Africa de Sud.
 7. AFDA are un sistem de învățare unic care oferă studenților medii autentice de învățare universitară și postuniversitară, care sunt relevante pentru oportunitățile profesionale atât la nivel local, cât și în străinătate.
 8. AFDA studenții sunt instruiți să producă produse de divertisment viabile din punct de vedere comercial pentru publicul local și piețele globale online de nișă
 9. AFDA oferă studenților o oportunitate reală de a-și căuta aptitudinile pentru a-și descoperi pasiunea și a-și extinde calea profesională de succes
 10. Procesul de învățare AFDA încurajează și recompensează inovația, leadershipul și spiritul antreprenorial.

AFDA este una dintre cele mai importante școli de film bazate pe rezultate din lume

AFDA absolvenții sunt învățați să conceptualizeze, să creeze și să dezvolte produse și mărfuri indigene pentru piața locală și internațională

Pe parcursul unei bogate istorii antreprenoriale care datează din 1994, AFDA -a câștigat reputația de una dintre instituțiile de top de acest gen din lume în prezent. Deși palmaresul nostru vorbește de la sine, ne reînnoim continuu angajamentul de a facilita un mediu care dezvoltă proprietate umană și intelectuală de înaltă calitate, cu abilitățile relevante pentru a face față rigorilor unei industrii de divertisment în continuă expansiune și în continuă schimbare.

În campusurile noastre complet echipate din Johannesburg, Cape Town, Durban, Port Elizabeth și Botswana, pregătim absolvenți pentru a contribui la una dintre cele mai mari industrii în creștere din lume: divertismentul. În economia globalizată, schimbul cultural este o monedă valoroasă. Absolvenții AFDA sunt învățați să conceptualizeze, să creeze și să dezvolte produse și mărfuri indigene pentru piața locală și internațională.

Studenții noștri sunt educați nu numai pentru a construi cariere profitabile și durabile pe această piață, ci sunt încurajați să se dezvolte ca furnizori de locuri de muncă - antreprenorii culturali ai viitorului. Absolvenții noștri și-au revigorat industriile cu calitatea proprietății lor intelectuale, abilități și talent. Peste 90% dintre absolvenții noștri cu onoruri lucrează și sunt angajați în domeniul de specializare ales.

AFDA filmele sunt expuse la numeroase festivaluri internaționale și au fost difuzate în întreaga lume, câștigând numeroase premii prestigioase, inclusiv câștigătorul Premiului Student Academy și finalist al festivalului de la Cannes în 2006 și un SAFTA (Premiul pentru Film și Televiziune din Africa de Sud) în 2007. AFDA este membru cu drepturi depline al CILECT – Asociația Internațională a Școlilor de Film și Televiziune Acreditate.

AFDA își rezervă dreptul de a face modificări sau de a retrage informații sau oferte de curs fără notificare prealabilă. Acolo unde este posibil, AFDA se va strădui să notifice toate persoanele și/sau organizațiile afectate ca urmare.

Ești #Madefor AFDA ?

Deși AFDA este o instituție unică, se adresează și facilitează inteligențe multiple. Dacă ne referim la testele multiple de inteligență ale lui Gardner – răspândirea diversă a cursurilor opționale/discipline a lui AFDA se adresează tuturor acestor inteligențe. Cine eşti tu?

Ce face ca AFDA să fie unic?

AFDA oferă un sistem de învățare care utilizează un număr divers de strategii și metodologii de învățare, care includ învățarea tacită, învățarea prin aproximare, învățarea colaborativă, învățarea prin schelă și învățarea prin socializare.

Sistemul de învățare și evaluare AFDA se adresează a ceea ce Howard Gardner a rafinat drept „Inteligenta multiplă”. Aceste inteligențe diverse sunt:

 • vizual-spațial
 • Kinesthetic corporal
 • Muzical
 • Interpersonale
 • Intrapersonale
 • Lingvistic
 • Logică matematică

Industriile creative necesită specializări diverse (inteligente) care sunt capabile să colaboreze într-o manieră viabilă din punct de vedere economic pentru a atinge standarde înalte de producție.

AFDA studenților li se oferă posibilitatea de a-și explora și descoperi aptitudinile și, prin extensie, calea lor de carieră.

AFDA folosește un sistem de învățare conceput pentru a face față oportunităților și provocărilor economiei cunoașterii și viitorului. Este un sistem de învățare legat de piață, care se concentrează pe public și pe piața țintă.

Oferim un sistem de învățare bazat pe rezultate, care necesită o abordare directă, concentrându-se pe leadership, creativitate, inovație și antreprenoriat. Aceasta imită industria și are loc într-un mediu de învățare autentic.

AFDA se concentrează pe obiectivele cursantului.

AFDA elevii nu susțin examene tradiționale. Elevii sunt evaluați individual și în cercetare în echipă/grup. O aplicare a teoriei și cercetării în crearea și expunerea de conținut de divertisment sau în dezvoltarea și monetizarea afacerilor antreprenoriale și a tehnologiilor disruptive este ceea ce constituie în primul rând evaluarea la AFDA .

AFDAProcesul de învățare al lui este extrem de eficient și creează o rețea de absolvenți calificați care sunt capabili să-și facă cariere în divertisment, media și alte industrii creative.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Johannesburg

  41 Frost Avenue, Auckland Park 2092 Johannesburg, South Africa, , Johannesburg

 • Cape Town

  18 Lower Scott Road, Observatory 7925 Cape Town, South Africa, , Cape Town

  • Durban

   2a Highdale Road, Glen Anil 4051 Durban, South Africa, , Durban

   • Port Elizabeth

    Gqeberha, 28 Bird Street, Central 6006, , Port Elizabeth

    Întrebări