Keystone logo
AFDA BA Onoruri în mediu de film
AFDA

BA Onoruri în mediu de film

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 107.870 *

În campus

* Total Tuition Fees 2023. Total tuition fee for Gqerberha campus: R103730

Introducere

NQF Nivelul 8 | ID SAQA 35935

Școala postuniversitară AFDA se concentrează pe dezvoltarea cercetării inovatoare, crearea, producția și distribuția de concepte de divertisment atât pentru piețele locale, cât și internaționale.

În ultimii cincisprezece ani, Școala Postuniversitară AFDA a produs o rețea mare de absolvenți care au adus o contribuție semnificativă la industria de divertisment din Africa de Sud. Un procent mare de reclame, filme de lung metraj, seriale de televiziune, muzică și conținut de vânzare cu amănuntul este produs de absolvenții AFDA Honors.

Overview

Având un accent la nivel postuniversitar pe cercetare condusă de practică/practică condusă de cercetare, diplomele de onoare AFDA echipează studenții să aplice cercetarea și angajamentul critic la producerea unei opere de artă.

Programul își propune, de asemenea, să dezvolte cunoștințe și abilități-cheie pentru succesul în a face față provocărilor viitoare, sporind imaginația, creativitatea, colaborarea și comunicarea, conducerea, inovarea și abilitățile antreprenoriale.

Această abordare de cercetare nu numai că pregătește studenții pentru studii postuniversitare ulterioare, ci și pentru intrarea în lumea muncii în domeniul lor de specializare preferat.

Admitere

Despre Școală

Întrebări