Keystone logo
Australian Institute of Business

Australian Institute of Business

Australian Institute of Business

Introducere

Ne-am făcut istorie.

Cu 30 de ani de istorie, suntem una dintre instituțiile de învățământ privat cele stabilite în Australia.

Am fost primul furnizor privat acreditat pentru a conferi întregul pachet de diplome de afaceri, inclusiv titlurile de cercetare de prestigiu fiind Master of Management, Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) și Doctor of Philosophy (PhD).

Suntem flexibili.

Indiferent dacă doriți să vă urmăriți rapid gradul, faceți timpul în câțiva ani, alegeți o specializare sau amestecați și potriviți subiecții, alegerea dvs. este a ta.

Poti studia un grad de afaceri cu noi oriunde, oricând, alături de studenți din întreaga lume.

Suntem internaționali.

Avem absolvenți din peste 90 de țări din întreaga lume, iar calificările noastre sunt recunoscute pe plan internațional.

Suntem pe deplin acreditat.

Cursurile noastre sunt acreditate de Agenția de Calitate și Standardizare a Învățământului Terțiar (TEQSA) în Cadrul Australian de Calificări (AQF) și sunt recunoscute de un număr de departamente, agenții și registre ale guvernului internațional. Deci, atunci când veți merge pentru următorul loc de muncă sau afacere, planificați să vă deplasați în străinătate sau căutați să vă înscrieți în calificarea următoare - puteți fi siguri că diplomele noastre sunt pe deplin acreditate și recunoscute pe plan internațional.

Diplomele noastre sunt practice.

De afaceri nu este doar teorie. Nici nu sunt grade noastre.

Noi credem atât de mult în puterea învățării practice, că această abordare a fost încorporată în cursurile pe care le oferim.

Abordarea noastră practică de învățare este eficientă pentru dezvoltarea liderilor de afaceri deoarece influențează performanța reală a managerilor care lucrează cu probleme reale în cadrul organizațiilor pentru a produce soluții reale pentru organizarea lor.

Viziune

Pentru a fi un lider global în domeniul educației de afaceri practică și cercetare.

Misiune

Pentru a livra experiențe de viață în schimbare.

Valorile

Noi credem în susținerea integrității educației

Noi știm că statutul nostru este un privilegiu si nu un drept. Suntem întotdeauna onest, etic și condusă de principii morale solide.

Noi credem că elevul vine mai întâi

Mai presus de toate, există pentru a schimba viața elevilor noștri.

Am valoare gândire strategică

Nu ne interesează în câștiguri rapide. Suntem în ea pentru termen lung. Noi nu va face compromisuri pe viziunea noastră pentru succesul pe termen scurt.

Am valoare de inovare

Suntem o instituție de mare creștere, care a făcut întotdeauna lucrurile în mod diferit. Am valoare de gândire pătrat, idei inovatoare și noi abordări creative care au potențialul de a schimba lumea.

Noi credem în proprietate și responsabilitate

În scopul de a atinge obiectivele organizațiilor, fiecare dintre noi avem un rol de jucat. Suntem responsabili pentru livrarea la așteptarea rolurilor noastre și trebuie să dețină reciproc răspundere în acest sens.

Am valoare rezultate

Cu toate că am valoare de efort, noi nu credem că "încercarea" este de ajuns. Apreciem realizarea efectivă a rezultatelor.

Noi credem în construirea unei relații de-a lungul vieții

Noi știm că relațiile pe termen lung cu toate părțile interesate sunt cheia succesului pe termen lung a susținut AIB lui.

Noi prețuim spiritul de echipă

Schimbarea vieții studenților din întreaga lume nu poate fi realizat numai printr-un efort de echipa imens.

Noi credem în distracție și recunoaștere

Suntem pe un drum lung împreună. Trebuie să ne sărbătorim în mod constant victorii mici, de-a lungul drum, și să se bucure, mai important, călătoria.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Adelaide

    27 Currie Street Adelaide South Australia, 5000, , Adelaide

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări