Keystone logo
Alberta University of the Arts

Alberta University of the Arts

Alberta University of the Arts

Introducere

AUArts recunoaște că se bazează pe teritoriile tradiționale ale Tratatului 7 ale poporului negru. În spiritul eforturilor noastre de promovare a reconcilierii, recunoaștem teritoriile tradiționale și practicile orale ale Confederației Blackfoot (Siksika, Piikani și Kainai), Tsuut'ina (Sarcee), Primele Națiuni Stoney Nakoda (Bearspaw, Chiniki și Wesley) , Națiunea Metis (Regiunea 3) și toți cei care își fac casele în regiunea Tratatului 7 din sudul Alberta.

Din 1926, AUArts a inspirat mii de studenți să-și urmărească visele.

Fiind singura instituție dedicată artei, meșteșugurilor și designului din Alberta, suntem mândri că jucăm un rol important în creșterea creativității și în stimularea inovației în provincia noastră și în întreaga lume. De la programele noastre academice la parteneriatele comunitare de bază, se întâmplă multe lucruri la AUArts - sperăm că ne veți alătura.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Calgary

    14 Avenue Northwest,1407, T2N 4R3, Calgary

    Întrebări