Keystone logo
Alfred University

Alfred University

Alfred University

Introducere

Despre noi

Iluminează drumul pentru studenți din 1836

Întotdeauna am fost pionieri. Angajamentul nostru neclintit față de gândirea independentă, rigoare academică, creativitate și comunitate ne-a făcut un lider educativ din 1836.

Alfred University Magic

 • 97% RECEPȚI AJUTORUL FINANCIAR

Aproape tot corpul nostru student primește o formă de ajutor financiar - în cea mai mare parte burse și burse.

 • 98% SUCCESS RATE

În decursul unui an de absolvire, 98% dintre studenții noștri locuiesc sau sunt înscriși la școală.

 • 13: 1 RATIO STUDENT / FACULTATEA

Mărimea clasei mici înseamnă atenție individuală - și mai multe oportunități de creștere.

Alfred Advantage

La Alfred University , nu vă veți petrece tot timpul în spatele unui birou. Curriculum-ul nostru este conceput în jurul învățării experiențiale, ceea ce înseamnă că veți avea la dispoziție cât mai multe învățări practice. În funcție de majoritatea dvs., veți găsi oportunități de a vă afla pe teren, în studio, în laborator, în sala de clasă sau în scenarii simulate, care vă vor oferi un avantaj competitiv atunci când intrați în forța de muncă sau mergeți la școala de grad. Veți învăța conceptele și apoi le veți aplica în mod activ prin proiecte, excursii pe teren, vizite la fața locului, stagii și interacțiuni cu profesioniștii din domeniu.

Comunitatea de îngrijire

Facultatea și personalul nostru sunt respectate nu numai pentru cunoștințele și abilitățile lor, ci și pentru că le pasă de tine ca individ. Acestea servesc ca mentori adevărați, oferind atenție personalizată prin dimensiunile mici ale clasei, raportul student-facultate de 13: 1 și colaborând îndeaproape cu dumneavoastră ca și consilieri. Ei iau timp să vă întâmpine în comunitatea UA, să vă urmărească să deveniți lider și savant și să vă ajutați să vă conectați cu absolvenții și cu alți experți.

Experiența globală

Lumea este într-adevăr un loc mic, iar la Alfred University prețuim diversitatea. Studenții noștri aduc experiențe bogate care cuprind continente, țări și state. Valorim diversitatea deoarece nu numai că vă ajută să înțelegeți mai bine lumea, vă ajută să vă înțelegeți și cum vă potriviți în societatea globală. Implicați-vă în numeroasele programe multiculturale și internaționale din campus și veți vedea cât de ușor este să vă faceți prieteni din întreaga lume.

Misiunea noastră

Viziune

Alfred University va fi un lider inovatoare în furnizarea excelenței academice și a valorii educaționale durabile, pregătindu-i pe toți studenții pentru succes în studiile lor și pe tot parcursul vieții.

Misiune

Misiunea Alfred University este de a oferi o calitate excelentă și o valoare durabilă prin programare academică și co-curriculară, care este atât de provocatoare din punct de vedere intelectual cât și practic relevantă. Suntem diversi din punct de vedere cultural și centrate pe studenți și vrem să servim o populație studențească mereu în schimbare. Căutăm elevii cu aspirația și dedicarea de a face bine pentru ei înșiși și pentru comunitățile lor mai mari. Astfel, pregătim studenții noștri cu cunoștințele, aptitudinile și obiceiurile de viață care le vor permite să reușească și să trăiască vieți de creștere personală continuă și de servicii pentru alții. Aceste rezultate sunt realizate printr-un angajament, de către întreaga comunitate a Alfred University , de predare și cercetare, urmărirea expertizei științifice și tehnice, a creativității artistice și a învățării umaniste.

valori

La Alfred University , apreciem:

 • Un mediu de învățare care promovează un schimb deschis de idei, gândire critică, conștientizare globală, alfabetizare tehnologică, onestitate intelectuală și implicare comunitară;

 • Un mediu de lucru care promovează comunicarea deschisă, recunoașterea realizării și dezvoltarea potențialului personal;

 • Cercetare și bursă care promovează frontierele cunoașterii, contribuie la învățământul postuniversitar și de licență și demonstrează creativitatea în toate domeniile de activitate;

 • Diversitatea în oameni și culturi, idei și bursă;

 • Un campus care este sigur, atractiv și promovează sănătatea și sănătatea;

 • O comunitate îngrijitoare care respectă fiecare individ, favorizează curiozitatea și creșterea intelectuală, promovează și modelează cetățenia bună și încurajează conducerea luminată.

Ce spun experții

Depășiți broșurile lucioase și citiți ceea ce spun experții externi. Veți găsi că experții sunt de acord: Alfred University este un loc minunat pentru tine!

Cele mai bune recenzii ale colegiului au clasat pe Alfred University în "Top 50 cele mai bune colegii mici 2017-2018", citând "... cu absolvenții chestionați la o rată incredibilă de 98 la sută din cariera, nu este greu să vedem de ce Alfred este o școală mică de vârf".

AU a obținut o valoare adăugată de aproximativ 4 000 de școli la nivel național sau mai mare decât NYU, SUNY ESF, NC State, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola și Saint John Fisher în evaluarea "valoare adăugată" a Instituției Brookings.

Programul de masterat de arte frumoase de la Alfred University din Arte Ceramice (# 1) și de sticlă / sculptură (# 9) se află încă o dată în topul clasamentului național al curriculelor similare, potrivit US News

Forbes și revista Princeton includ Alfred University în listele lor de școli de top din țară.

Alfred este clasat pe primul loc de către Niche 2018 Best Colleges în categorii precum "cele mai bune colegii mici din America", "Top universități private din America" ​​și "cele mai bune colegii din America".

Colegii de valoare evaluate Alfred University # 16 în "Topul celor mai bune 50 de programe de vară" pentru anul 2018, printre echipele de la Yale, UCLA, Georgetown și Virginia Tech, bazate pe calitatea, accesibilitatea și potențialul oferit de programele noastre de vară tineri.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Alfred

  Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Întrebări