Keystone logo
Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Introducere

Alice Lloyd College locuiește în inima Appalachia și are peste o sută de ani de istorie. Misiunea Alice Lloyd College este de a educa oamenii din munte pentru poziții de conducere prin punerea la dispoziția studenților calificați de la munte a unui Alice Lloyd College indiferent de situația lor financiară; Oferirea unui program academic de înaltă calitate, subliniind artele liberale; Promovarea eticii muncii printr-un program de lucru pentru elevi de auto-ajutor la care participă toți studenții cu normă întreagă; Oferirea unei atmosfere în care valorile creștine sunt menținute, încurajarea standardelor personale ridicate și dezvoltarea caracterului; Servirea comunității și a regiunii prin programe de sensibilizare adecvate care utilizează oamenii din munte care ajută oamenii din munte; Asistarea studenților merituoși în obținerea unui studiu avansat dincolo de programul lor de la Alice Lloyd; Lideri producători pentru Appalachia care posedă valori morale și etice ridicate, o atitudine de încredere în sine și un sentiment de serviciu față de ceilalți.

Elevii sunt încurajați să dezvolte morale bazate pe creștin la ALC și sunt învățați Filozofia rutieră a scopului. În plus, studenții trebuie să urmeze cursuri de leadership înainte de a absolvi ALC .

Studenților li se oferă mai multe oportunități de voluntariat și pot alege să participe la programul nostru de educație pentru leadership pentru a-și continua dedicația de a sluji altora.

Alice Lloyd College este acreditat de Comisia pentru colegii din Asociația de Colegii și Școli din Sud (SACS) pentru a acorda diplome de licență în arte și licență în științe.

Locații

  • Pippa Passes

    Purpose Road,100, 41844, Pippa Passes

    Întrebări