Keystone logo
© Allegheny Photography
Allegheny College

Allegheny College

Allegheny College

Introducere

La Allegheny College , invităm studenții noștri să nu se limiteze, ci să-și exploreze toate interesele.

Fiecare student de la Allegheny urmează cursuri în fiecare diviziune de cunoștințe - științe umaniste, științe naturale și științe sociale - declarând atât o majoră, cât și una minoră (în afara diviziei de specialitate) până la sfârșitul anului doi.

Elevii își combină interesele și își extind concentrările dincolo de o singură divizie, dezvoltând tipul de gândire generală care este la mare căutare pe piața globală de astăzi.

Misiunea noastră

Educația rezidențială de licență a lui Allegheny pregătește tinerii adulți pentru vieți de succes și pline de sens prin promovarea dezvoltării intelectuale, morale și sociale a studenților și încurajând responsabilitatea personală și civică. Facultatea și personalul lui Allegheny combină standarde academice înalte și angajamentul față de schimbul de cunoștințe cu o abordare de susținere a învățării. Absolvenții sunt pregătiți să gândească critic și creativ, să scrie clar, să vorbească persuasiv și să facă față provocărilor într-o lume diversă, interconectată.

Declarație de Comunitate

Elevii și angajații Allegheny se angajează să creeze o comunitate de învățare rezidențială incluzivă, respectuoasă și sigură, care se va confrunta și va contesta în mod activ rasismul, sexismul, heterosexismul, bigotismul religios și alte forme de hărțuire și discriminare. Încurajăm creșterea individuală prin promovarea unui schimb liber de idei într-un cadru care prețuiește diversitatea, încrederea și egalitatea. Pentru ca dreptul tuturor de a participa la o experiență de învățare comună să fie susținut, Allegheny își afirmă angajamentul față de principiile libertății de exprimare și de cercetare, încurajând în același timp responsabilitatea și responsabilitatea în exercitarea acestor libertăți. Această declarație nu înlocuiește politicile de personal și codurile de conduită existente.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Locații

  • Meadville

   520 North Main Street, 16335, Meadville

  Întrebări