Keystone logo
© BIMM University
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Introducere

Alliance Manchester Business School a fost una dintre primele școli de afaceri din Marea Britanie, înființate în 1965, și este acum cea mai mare școală de afaceri și management bazată pe campus din Marea Britanie.

Manchester este recunoscut pentru gânditorii săi originali - istoria noastră lungă și mândră a excelenței în cercetare continuă spiritul de inovație și de realizare pentru care orașul este renumit.

Suntem pe locul 2 în Marea Britanie pentru puterea de cercetare în afaceri (REF 2014) și în ultimul sondaj Financial Times am ocupat locul 7 în Marea Britanie și 15 în Europa.

Știm că cercetarea de la nivel mondial nu este suficientă și vedem că gândirea noastră inițială este aplicată pentru impactul asupra afacerilor și managementului, guvern și comunități.

Ne-am angajat să facem din acesta unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a fi student universitar; un angajament susținut de o investiție de 85 milioane lire sterline în facilitățile noastre.

Toate cursurile noastre de licență includ fie un loc de muncă sau un an de schimb internațional. Muncă, studiu, călătorie - depinde de tine.

Oferim o serie de grade de afaceri de 3 și 4 ani pentru a se potrivi ambițiilor tale de carieră. Studiile noastre de licență acoperă subiecte, inclusiv contabilitate, economie, antreprenoriat, finanțe, resurse umane, IT, marketing și management.

Beneficiați de oportunitatea de a câștiga o cantitate semnificativă de experiență de muncă sau șansa de a trăi și de a studia în străinătate pentru un an universitar complet - sau combinați-i pe cei doi completând un loc de muncă într-un cadru internațional.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

Acreditare

Alliance MBS face parte dintr-un grup mic și select de școli cu tripla coroană din întreaga lume, care sunt acreditate de toate cele trei organisme majore - AACSB International, AMBA și EQUIS.

O școală internațională

  • Avem o rețea globală extinsă, cu prezență la fața locului în Brazilia, China, Hong Kong, Singapore și Emiratele Arabe Unite.
  • Alăturarea comunității noastre de studenți și a mai mult de 400 de personal academic și de cercetare specializat va ajuta la pregătirea absolvenților pentru mediul de afaceri global și piața de locuri de muncă de astăzi.

Locații

  • Manchester

    Alliance Manchester Business School Booth Street West, , Manchester

Întrebări