Keystone logo
Ambis University

Ambis University

Ambis University

Introducere

Suntem cel mai mare colegiu privat din Republica Cehă, cu peste 7000 de studenți în 2 locații din orașele Praga și Brno.

Fondată în 2001 ca prima instituție universitară privată, am pregătit de atunci peste 20.000 de studenți pentru cariere în sectorul corporativ și public.

Oferim următoarele programe de licență (licență - Bc.) Și postuniversitare (magister - Mgr.) Sub acreditare de la Ministerul Educației din Republica Cehă.

  • Managementul afacerilor (în limba cehă)
  • Managementul securității (în limba cehă)
  • Dezvoltare regională (în limba cehă)
  • Economie și management al afacerilor (în engleză)

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

DSC02634

Face parte din Cognos AG

Cognos AG este una dintre cele mai mari companii de învățământ privat și independent din Germania care operează școli tehnice, colegii și instituții de învățământ suplimentar din Germania, Republica Cehă, Luxemburg și alte țări. În prezent, AG este formată din 15 companii.

Deveniți lider de afaceri la nivel mondial

Combinați educația în afaceri adaptată secolului 21 cu locuirea în Praga, una dintre destinațiile de top pentru studenții internaționali.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

AMBIS BUDOVA-14

Obțineți cunoștințe aprofundate despre afaceri

La Ambis University , mergem dincolo de învățarea informațiilor despre manuale. Toți lectorii noștri predau dintr-o abundență de experiență practică și au ocupat funcții importante în domeniile lor respective. Pe lângă învățarea în mediile noastre mici de clasă, veți vizita companii reale și veți vedea cum pun în practică teoria.

Educația din lumea reală din Praga

Capitala este considerată una dintre destinațiile de top pentru studenții internaționali datorită accesibilității sale, a universităților de înaltă calitate și a vieții sociale bogate.

În ultimii ani, Praga a devenit unul dintre cele mai importante centre de afaceri din Europa. Fiind una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, Republica Cehă atrage unele dintre cele mai importante companii din lume.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

campus

Locații

  • Prague

    Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8-Libeň Czech Republic, , Prague

    Întrebări