Keystone logo
Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Introducere

Despre Amity

Înființată în urmă cu mai bine de douăzeci și cinci de ani, Amity Education Group este astăzi un grup de vârstă educativ, oferind educație la nivel global comparativ cu cele de la preșcolari până la doctorat. nivel. Cu 150.000 de studenți din întreaga lume, rețeaua extinsă de instituții globale de referință a Amity a dus la campusuri din Dubai, Londra, Singapore, New York, Mauritius, China și România, cu planuri suplimentare de înființare a unor campusuri în 25 de țări. Amity se concentrează pe inovațiile în domeniul științei

Campus

Amity Education Group este una dintre cele mai importante grupuri de educație nonprofit privată din India, oferind astăzi o educație de referință la nivel global, de la preșcolari până la doctorat. nivel.

Începând cu campusurile din India, Amity de astăzi are campusuri din întreaga lume și își propune să aibă campusuri în 25 de țări în următorii câțiva ani. DIAC este sediul Universității Amity din Dubai. Amity se concentrează pe inovațiile inovatoare în domeniul științei și tehnologiei, o infrastructură de referință la nivel mondial și oferte de locuri de muncă record au condus direct la institutele Amity care au apărut printre cele mai căutate destinații educaționale.

Instituții de top

Universitatea Amity și instituțiile sale, inclusiv Amity Business School, Amity School of Engineering

Aceste clasamente au fost date pe mai mulți parametri, printre care infrastructura, excelența academică, curriculum-ul și cercetarea.

Scopul cercetării

Inițiativele studiului de caz

Ca parte a confluenței Universității cu regiunea, Amity University Dubai găzduiește un centru Centric Centric Case din Orientul Mijlociu, care contribuie în mare măsură la o înțelegere mai profundă a afacerilor din regiune. Cazurile sunt găzduite la cel mai mare depozit global de cazuri de gestionare, articole și cărți cunoscute sub denumirea de "The Case Center". În plus față de această lucrare de studiu de caz, Universitatea a publicat, de asemenea, un compendiu al studiilor de caz focalizate în Orientul Mijlociu, scrise de facultate in-house.

Interesul pentru studiile de caz este global și vine nu numai din universități, ci și din mediul de afaceri. De exemplu, ele sunt utilizate în programele de management în intuiții precum Universitatea din Cranfield, Universitatea din Maryland și Universitatea din Witwatersrand. În plus, organizațiile de calibrul lui McKinsey

Această popularitate este în parte explicată prin respirația studiilor, deoarece acestea acoperă zone atât de diverse precum zonele libere ale Emiratelor Arabe Unite; conglomerate sub formă de Landmark și Emaar și multinaționale precum Nokia și Yum! (in estul Mijlociu); programe guvernamentale precum Takamul și Nitaqat; sau impactul Expo 2020 asupra diferitelor sectoare ale economiei EAU. În consecință, ele oferă o experiență revigorantă studenților, deoarece sunt stimulați să delibereze asupra unor soluții viabile potențiale la situațiile autentice evidențiate. Aceasta, la rândul său, asigură faptul că misiunea Amity de a îmbogăți experiența de învățare a studenților din întreaga lume este garantată.

Cele mai bune destinații de plasare

Universitatea Amity, Dubai și-a făcut simțită prezența în lumea corporativă din Emiratele Arabe Unite într-o perioadă scurtă de existență în Emiratele Arabe Unite.

A devenit o sursă dorită de recrutare proaspătă de către companiile de vârf din diferite sectoare prin intermediul activității create de activitatea susținută a Centrului de Resurse pentru Corporate (CRC) din campus. Saptamana anuala de plasare a Universitatii, care a avut loc in lunile martie / aprilie este o remiză imensă între lumea corporatistă. Mai mult de 35 de companii de top au vizitat campusul în acest an în timpul Săptămânii de Plasament, incluzând unele dintre companiile de top din Marea Britanie pentru listarea anuală a angajatorilor doriți în Orientul Mijlociu, cum ar fi Danzas, Apparel UAE

În afară de aceasta, CRC sprijină în mod activ toți studenții în tranziția lor perfectă și eficientă de la clasă la locul de muncă. Acest lucru se realizează prin sesiuni de scriere a CV-urilor, abilități de gestionare a interviurilor, abilități de gândire critică, sesiuni de interviuri falsă, expunere la modelele industriale prin seria de conferințe, alumni și vizite la timp. Programul de internship dedicat celor două luni din luna iulie

Alumni Network

Dezvoltarea și încurajarea relațiilor noastre cu absolventul Amity este în centrul existenței noastre ca un centru de excelență academică. Rețelele Alumni sunt o platformă importantă pentru rețele, sociale și profesionale, la nivel mondial.

Ca parte a efortului nostru de a avea o implicare mai mare a absolvenților în activitățile instituționale, Centrul de Resurse pentru Întreprinderi are Amity Alumni Masters Forum.

Acest forum este o platformă pentru prezentarea absolvenților ca model de model și ambasador pentru studenții noștri și ulterior integrarea lor în programul BUDDY / MENTOR din campus. Prin acest forum, modelele de alumni împărtășesc secretele succesului cu studenții din campus ca "Alumni Masters". Elevii au ocazia de a se întâlni cu directorul executiv al unei corporații de miliarde de dolari sau de a înțelege rutele pentru a intra în sectorul favorit de la un manager de succes din partea companiei de vârf din acest sector.

Astfel de experiențe pot direcționa viitorul pentru studenți, iar Amity Alumni Masters Forum le pune la dispoziția studenților Amity Dubai. Pe măsură ce își construiesc viața și cariera, ei servesc ca mentori și modele de rol pentru studenții actuali.

Oferind studenților șansa de a interacționa cu unii dintre cei mai influenți absolvenți ai Universității Amity oferă studenților o perspectivă diferită asupra succesului. Elevii care citesc doar o biografie despre cineva ar putea să nu înțeleagă greutățile și eșecurile pe care le-au îndurat în calea succesului.

Programul profită de experiența și înțelepciunea din corpul absolvent al lui Amity, care îi aduce absolvenți de succes în campus pentru a interacționa cu studenții și cu facultatea. Printr-o varietate de evenimente și întâlniri, elevii învață despre "viața maestrului" dincolo de un rezumat, vremurile rele și binele.

Aproape nimeni nu reușește chiar la prima încercare și expunând studenților la ideea că adversitatea și eșecul pot duce în cele din urmă la ceva pozitiv și astfel sunt mult mai pregătiți atunci când intră în carieră proprie.

Maeștrii Alumni sunt bărbați și femei dintr-o varietate de profesii care au stabilit noi standarde de realizare prin care alții se măsoară. Iar pentru fiecare dintre ele, educația de la Universitatea Amity a fost începutul succesului lor.

Programul se străduiește, de asemenea, să sponsorizeze absolvenții (în oricare dintre programele Executive MBA, dacă doresc să-și consolideze setul de competențe) ca un pas către succesul general al programului și să adauge absolvenții de la Amity cu calificări unice pentru rolul nostru de Master Alumni .

Locații

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Întrebări