Keystone logo
Anant National University

Anant National University

Anant National University

Introducere

Anant National University , situată într-un campus verde luxuriant din Ahmedabad, este prima universitate de design din India. Se angajează să hrănească soluționarii, oameni care sunt revoluționari în gândirea lor, dar orientați spre soluții în abordarea lor.

În India și în întreaga lume, ne confruntăm cu probleme complexe, precum lipsa apei, siguranța femeilor și poluarea solului și a apei, printre altele, care necesită o abordare colaborativă, multidisciplinară și inovatoare pentru rezolvare. Anant National University (AnantU) crede cu pasiune că proiectanții pot lucra între sectoare și își pot aplica abilitățile de gândire în proiectare pentru a găsi soluții practice la unele dintre cele mai critice probleme de astăzi. Universitatea se angajează să schimbe discursul în educația de proiectare, făcându-l multidisciplinar, relevant pentru industrie și cu accent pe durabilitate și gândire de proiectare.

Prin pedagogia sa unică, fiecare student de la Anant National este hrănit să devină un Soluționar - gânditor revoluționar cu o mentalitate orientată spre soluție - și încurajat să își descrie propria cale personală de învățare.

Locații

  • Ahmedabad

    Ahmedabad, India

    Întrebări