Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Introducere

Acasă

Aquinas College, O comunitate educațională incluzivă înrădăcinată în tradiția catolică și Dominicană, oferă o educație de arte liberale, cu o perspectivă globală, pune accentul pe pregătire a carierei axat pe leadership și de servicii altora, și promovează un angajament de învățare pe tot parcursul vieții dedicat căutarea adevărului și comune bun.

Faceți un tur virtual al campusului nostru făcând clic aici

Viziunea noastra

Toma d'Aquino Colegiul este recunoscut ca excepțional catolic colegiu de arte liberale, care se pregătește persoanelor fizice pentru o carieră de conducere și de servicii în dezvoltarea unei comunități durabile și doar la nivel mondial.

Arte liberale

Educația artistică liberală este educație cuprinzătoare, conceput pentru a dezvolta studenților care prospera in toate dimensiunile vieții. La Aquinas, în timp ce elevii primesc pregătire de carieră în discipline specifice, obiectivul este de a fi apt pentru tot. O educație pentru întreaga persoană, care este cel mai bine pentru toată viața, nu doar o zi de lucru 9-5, dar pregătindu-vă pentru o lume în continuă schimbare.

Ce se poate face pentru mine?

 • Libertatea de o educație de arte liberale include libertatea spirituală și promovează modalități de gândire și de viață care să permită studenților să înțeleagă scopul lui Dumnezeu pentru ei în viață.
 • Concentrându-se pe întreaga persoană, elevii dobândi o înțelegere a modului în care să umple roluri importante în timpul lor liber, de exemplu, prin a fi un bun prieten, membru al bisericii, soț, sau un factor care contribuie pozitiv la comunitate.
 • În dobândirea unei educații largi, fundamentale, studenții sunt pregătiți pentru o gamă largă de opțiuni de carieră pe tot parcursul vieții.
 • Cu o dimensiune mai mică și raportul elev / profesor mai mic decât universități mai mari, veți primi mai multă atenție personalizată, este mai probabil să fie denumite stagii și locuri de muncă și să învețe să promoveze relații mai profunde.
rezultat

Există mai multe lucruri pe care urmează să fie mândri de la Toma d'Aquino. Recunoscute la nivel național, și care sunt atribuite pentru programele noastre academice puternice, atletism, succes în eforturile de durabilitate și de serviciu, și mai presus de toate rezultatele elevilor noștri.

Premii naționale

 • Sărbătorind rădăcinile noastre catolice distinct și dominicani, Toma d'Aquino a fost acordat un colegiu catolic Top 50 (2015 Topul colegiilor catolice cele mai bune și universități).
 • Aquinas a fost, de asemenea, clasat pe locul 3 la cea mai bună valoare Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Cel mai bun Midwestern Universitatea Regional (2016 CollegeChoice.net 2016 Clasament).

Succes Student

Există o multitudine de oportunități pentru studenții noștri să exploreze interesele lor. Fie că prin studierea departe, efectuarea de cercetări universitare, sau care desfășoară un stagiu, există ceva pentru toată lumea.

 • Toma d'Aquino are o rată extrem de ridicată de plasare, în cazul în care 90% din cele 2014 de absolvenți au fost fie angajate, fie în școli absolvent în termen de șase luni de la absolvire.
 • Parteneri de internship, cum ar fi Amway, Disney, Steelcase, spectrul de frecvențe de sănătate, Grand Rapids Muzeul de Arta, Van Andel Institutul de Cercetare și Tigrii Detroit și multe altele!
 • Toma d'Aquino este clasat în top 3 la suta din toate programele de contabilitate din țară pe baza ratei de trecere de examen 2014 CPA.
 • Avem aproape o rată de acceptare de 70% in scoala medicala, si a prospera cu parteneriatul cu USM Colegiul de Medicina Umana Programul de Asigurare timpurie.
 • 100% dintre absolvenți în Nursing și chimie sunt angajate în termen de 6 luni de la absolvire.
 • elevii de învățământ să treacă testul Michigan pentru Profesor de certificare la o rată de 92,4%.
 • Absolvenții noștri au o rată de acceptare de 90% in Asistent fizic, terapie fizica si programe stomatologice.
elevi

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Întrebări