Keystone logo
Arcadia University Licențiat în Arte în tehnologie de calcul
Arcadia University

Licențiat în Arte în tehnologie de calcul

Glenside, Statele Unite ale Americii

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Arcadia University combină o bază solidă în informatică cu abilități de arte plastice. Colaborăm îndeaproape cu Departamentul de Artă și Design și oferim licența în Arte în tehnologie de calcul. Studenții explorează un spectru larg de domenii din domeniul calculelor, inclusiv dezvoltarea web pe partea de client / server, inteligență artificială, știința datelor, securitate cibernetică, cloud computing, calcul mobil, rețea și calcul teoretic. În plus, în artele plastice, studenții dobândesc cunoștințe în fundații de artă, imagistică digitală, design grafic și imprimare 3D. Cursurile noastre oferă o bază solidă atât în informatică, cât și în artă și pregătesc studenții pentru cariere de succes în dezvoltare web și mobilă și proiectarea interfeței utilizatorului.

La ce să te aștepți

Mediu îngrijitor și mic de clasă

Interacțiune strânsă și mentorat de către facultate în interiorul și în afara sălilor de clasă

O gamă variată de proiecte de piatră aplicată și de cercetare

Oportunități bogate pentru cercetare facultate-student

Diverse conferințe universitare și oportunități de concurs de programare, toate finanțate 100% și sponsorizate de departament "

Angajarea în activități de cluburi de informatică

Oportunități de a studia în străinătate la unele dintre universitățile de top din întreaga lume - nu numai că școlarizarea este la fel ca în Glenside, dar puteți lua bursele cu dvs.

Carieră

Informatica și tehnologia se extind pe măsură ce inovațiile în tehnologie creează noi oportunități în diferite industrii. Piața locurilor de muncă este puternică, salariile sunt mari și există un set divers de lucrări interesante în domeniu.

Absolvenții noștri sunt angajați în diverse setări, inclusiv companii de software, companii de servicii informatice și organizații de toate tipurile (industrie, guvern, bancar, asistență medicală etc.)

Departamentul nostru crede cu tărie că studiul în străinătate îmbunătățește foarte mult dezvoltarea personală și profesională a studenților. Este ușor să aranjați experiența educațională în străinătate prin Colegiul de Studii Globale din Arcadia. Cu aprobarea prealabilă, cursurile urmate la universități străine pot fi transferate în Arcadia.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Licențiat în științe în securitate cibernetică
    • Bolivar, Statele Unite ale Americii
  • Bachelor of Science în Inginerie de securitate cibernetică
    • Lakeland, Statele Unite ale Americii
  • Bachelor of Science in Business Information Technology
    • Tampa, Statele Unite ale Americii