Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Introducere

La Universitatea Arden credem că toată lumea, pretutindeni, are dreptul de a câștiga beneficiile de viață și de carieră pe care le poate aduce învățământul superior. Suntem dedicați să facem experiența universitară convenabilă și accesibilă persoanelor ambițioase și motivate ca tine, motiv pentru care suntem universitatea cu cea mai rapidă creștere din Regatul Unit*.

Misiunea noastră este să punem în legătură cursanții adulți ca tine cu oportunități de studii superioare care îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele de carieră și de viață. Contestăm percepțiile convenționale despre studiile universitare, oferind cursuri profesionale flexibile, cu orare și opțiuni de învățare care se potrivesc cu angajamentele tale de viață.

Universitatea Arden are șapte centre de studii moderne în Marea Britanie, în unele dintre cele mai diverse și înfloritoare orașe ale țării, inclusiv Londra, Birmingham, Leeds și Manchester.

În 2024 CEO Magazine a clasificat Executive MBA-ul nostru ca fiind cel mai bun din clasa sa în Marea Britanie și printre primele zece Executive MBA-uri la nivel global. MBA-ul nostru standard a fost votat, de asemenea, printre primele zece cursuri de MBA din Europa și numărul 2 în Marea Britanie. Revista CEO Magazine clasifică anual MBA-urile pe baza unor criterii care includ calitatea corpului profesoral, diversitatea internațională, acreditarea și expunerea internațională.

* Mai mulți studenți din primul an din Regatul Unit 2015-2021 decât orice altă universitate (date HESA)

235834_Arden_badges.png

Acreditari

Multe dintre programele noastre sunt acreditate de organisme profesionale recunoscute la nivel internațional, ceea ce asigură standarde înalte de calitate și oferă acces la resurse suplimentare pentru succesul în carieră.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

De ce să studiezi cu Arden?

Studiați o diplomă modernă în Marea Britanie

Studiul cu Arden în Marea Britanie oferă o modalitate modernă de a învăța, care vă oferă beneficiile vieții în campus, alături de flexibilitatea de a vă potrivi studiile în jurul celorlalte angajamente de viață. Veți petrece două zile pe săptămână participând la cursuri la centrul de studiu ales din Marea Britanie, oferindu-vă libertatea de a alege când și unde veți întreprinde restul studiului online auto-ghidat.

Concentrați-vă pe angajabilitate

Toate programele noastre sunt concepute având în vedere cariera dumneavoastră. Tutorii noștri sunt investiți în succesul dumneavoastră atât în cadrul cursurilor noastre, cât și în afara acestora, iar programele noastre includ oportunități de a aplica abilități practice în module individuale și de a finaliza un proiect de cercetare independent. În calitate de student Arden, puteți profita de resursele din Portalul nostru dedicat Carierelor:

 • Constructor de CV-uri
 • Simulator de interviu
 • Motor global de căutare a unui loc de muncă
 • Sfatul angajatorului
 • Cursuri bonus de aptitudini de afaceri

Abilități aplicate

Când absolviți cu diploma de la Universitatea Arden, veți:

 • Ți-ai demonstrat capacitatea de a învăța și de a rezolva probleme în zona ta de interes
 • Aveți o înțelegere aprofundată a subiectului dvs.
 • Fiți capabil să luați o decizie cu privire la modul în care vă gestionați planificarea carierei ca urmare a modulelor dvs
 • Aveți abilități transferabile care vă vor maximiza angajabilitatea și potențialul de carieră

Studiați resursele la îndemână

 • Mii de cărți și reviste alese cu atenție, disponibile în biblioteca noastră online
 • Materiale ușor de descărcat
 • Accesibil pe orice dispozitiv, chiar și offline
 • În ritmul tău, studiază conținutul

184044_manservice700.jpg

Caracteristici Campus

  Admitere

  Locații

  • Coventry

   Coventry, Regatul Unit

   Întrebări