Keystone logo
Arsom Silp Institute of Art (Sataban Arsom Silp)

Arsom Silp Institute of Art (Sataban Arsom Silp)

Arsom Silp Institute of Art (Sataban Arsom Silp)

Introducere

Institutul de Arte Arsom Silp este produsul unei experiențe de 10 ani obținute din gestionarea Școlii Roong-Aroon. Acesta are ca scop oferirea unui loc de învățământ alternativ pentru thailandezi.

După ce au ajuns la conștientizarea faptului că modul thailandez al metodelor de predare și învățare bazate pe subiecte înstrăină elevii de mediul și societatea lor, fondatorii Institutului de Arte Arsom Silp au decis să combine în mod egal artele, o abordare pedagogică academică a abordării înțelepciunii thailandeze pentru a stimula cea mai mare experiență de învățare potențială.

Cu obiective clare de a combina subiecte academice și experiențe de viață, instructorii, care sunt experți în domeniile lor, monitorizează îndeaproape și asistă studenții într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Institutul de Arte Arsom Silp denumit „Arsom Silp” (Asram of Arts) a fost înființat ca o organizație non-profit. Institutul, funcționat sub patronajul Fundației Roong-Aroon School, a Fundației San-Sang-Aroon și a Fundației Yamaluddin. Cele trei fundații oferă părți din fondul său de inițiere și permit Institutului să achiziționeze și să își întrețină personalul și un teren. În octombrie 2006, fondatorii au primit un permis de la Comisia pentru învățământ superior pentru a înființa un institut de învățământ terțiar privat.

Locații

  • Bang Khun Thian

    ซอย อนามัยงามเจริญ 25,399, 10150, Bang Khun Thian

    Întrebări