Keystone logo
© Art Academy of Cincinnati
Art Academy of Cincinnati

Art Academy of Cincinnati

Art Academy of Cincinnati

Introducere

Poate că suntem mici, dar angajamentul nostru este mare. Este același angajament pe care studenții noștri și-au luat față de ei înșiși: să facă cea mai bună artă pe care o pot. Art Academy of Cincinnati și-a păstrat acest angajament din 1869, construind o tradiție bogată de inovație și excelență în artele vizuale.

Academia de Artă este una dintre cele mai mici colegii de artă de patru ani din țară și acesta este unul dintre cele mai mari puncte forte ale noastre: înseamnă că studenții noștri ajung cu adevărat să fie ei înșiși. Ei primesc atenție individualizată din partea facultății, libertatea de a-și dezvolta viziunea personală și o oportunitate unică de a-și crea identitatea.

Nu vei primi doar o educație la AAC; vei începe să descoperi cine ești, personal și artistic. La sfârșitul celor patru ani petrecuți aici, nu veți mai fi aceeași persoană care erați la început.

Fii parte din ceva mai mare

Experiența ta la Art Academy of Cincinnati este despre descoperirea celui mai strălucitor și vibrant sinele tău. Este vorba de a-ți găsi vocea artistică și de a o face să rezoneze.

Ca parte a colectivului nostru de creatori care încalcă regulile, veți fi provocat să vă asumați riscuri îndrăznețe, să explorați medii la care nu ați visat niciodată și să inventați forme de artă vizuală și design contemporane pe care nimeni nu și le-a imaginat încă.

Arta și designul viitorului încep de aici. Începe cu tine.

Educație inovatoare

La Art Academy of Cincinnati , știm că arta și designul secolului XXI necesită o asumare radicală a riscurilor. Această colaborare este în centrul inovației. Că viitorul se face gândind, creând și rezolvând probleme din lumea reală în moduri inovatoare.

Curriculum-ul nostru transdisciplinar este conceput pentru a vă pregăti pentru un viitor în fruntea artei și designului contemporan. Programele noastre de fluide majore vă oferă libertatea de a experimenta și explora mai multe discipline și puterea de a vă personaliza educația astfel încât să se potrivească viziunii dvs.

Statistică

 • 75% dintre absolvenți sunt încă angajați în domenii legate de specializarea lor, comparativ cu media națională de 27%* -AAC & Inside Higher Ed
 • 100% dintre studenții AAC primesc o bursă de intrare
 • Raportul dintre studenți și facultăți 8:1
 • #25 Cincinnati, Ohio - Cele mai bune locuri de locuit în SUA -Forbes

  Admitere

  Studenti internationali

  Experiența ta la Art Academy of Cincinnati este despre descoperirea celui mai strălucitor și vibrant sinele tău. Este vorba de a-ți găsi vocea artistică și de a o face să rezoneze.

  Ca parte a colectivului nostru de creatori care încalcă regulile, veți fi provocat să vă asumați riscuri îndrăznețe, să explorați medii la care nu ați visat niciodată și să inventați forme de artă vizuală și design contemporane pe care nimeni nu și le-a imaginat încă.

  Arta și designul viitorului încep de aici. Începe cu tine.

  Lista de verificare a cererilor internaționale

  1. Aplicație prin site-ul nostru.
  2. Revizuirea portofoliului: Trimiteți 8-10 lucrări de artă și/sau scrieri originale care vă arată ideile și interesele personale și care vă demonstrează abilitățile artistice, tehnice și creative. Există mai multe moduri prin care vă puteți trimite portofoliul:
   • Slideroom: Încarcă-ți portofoliul online la Slideroom.
   • În persoană: Puteți programa o programare pe site-ul nostru.
   • Ziua Națională a Portofoliului: Alăturați-vă nouă pentru un eveniment de Ziua Națională a Portofoliului.
   • Virtual: Programează o întâlnire virtuală pentru a primi feedback de la unul dintre consilierii noștri.
   • Transcript oficial al liceului: avem o cerință GPA de 2.0 sau mai mare. Trebuie să furnizați o evaluare oficială a matricolului de liceu de la un serviciu de evaluare acreditat, cum ar fi World Education Services, International Education Research Foundation sau Educational Credential Evaluators. Vă rugăm să rețineți că nu vom accepta transcrieri care nu au fost evaluate.
   • Vă rugăm să rețineți că nu vom accepta transcrieri care nu au fost evaluate sau traduse în engleză.
   • Dacă foaia matricolă a unui student se află pe scara de notare din SUA (AF și 0%-100%) sau similar, va fi acceptată și nu va trebui evaluată.
   • Cunoașterea limbii engleze (ELP):
   • TOEFL: Cerințele minime de scor sunt 550 la testul pe hârtie, 213 la testul pe computer sau 80 la testul pe internet.
   • Duolingo: Scorul minim la test pe care AAC îl acceptă este 90. Studenții își pot trimite scorurile direct la AAC sau pot solicita trimiterea unui test.
   • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS): scor minim la test de 6.
   • Studenții internaționali care trăiesc sau studiază în prezent în Statele Unite sau într-o țară în principal vorbitoare de limbă engleză li se poate renunța la ELP după ce vorbesc cu coordonatorul internațional.
   • AAC nu va accepta niciun test efectuat cu mai mult de doi ani înainte de data cererii. Este de preferat un an.
   • Copie pașaport: Vă rugăm să trimiteți prin e-mail o fotocopie color a paginii actuale de identificare cu fotografie a pașaportului.
   • Extras bancar: Documentație financiară: Documentație bancară notariată a fondurilor în USD pentru a susține un an de studii și cheltuielile de trai la AAC.

  Burse și finanțare

  Bursele de intrare sunt acordate fiecărui student care este acceptat în programul nostru. Bursa de admitere se bazează în principal pe puterea portofoliului unui solicitant, deși meritul academic este de asemenea luat în considerare. Studenții internaționali pot primi și alte burse interne. Toți studenții internaționali vor avea nevoie de un formular I-20 pentru a solicita o viză de student F1 printr-un consulat sau ambasada SUA din țara lor de origine. Odată ce studentul a trimis toate articolele solicitate pentru cerere, a fost acceptat și a depus depozitul pentru școlarizare, AAC va emite formularul I-20 pentru student.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Cincinnati

   Art Academy of Cincinnati 1212 Jackson Street, 45202, Cincinnati

   Întrebări