Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Introducere

Despre APIIT

Institutul Asia Pacific de Tehnologia Informației oferă o gamă largă de programe care sunt proiectate să producă absolvenți cu o înaltă calificare, oferind studenților noștri o experiență academică la nivel internațional comparată cu cerințele industriei. Ca membru integrat al APIIT Education Group - format din Universitatea Asia Pacific de Tehnologie

Programele APIIT sunt oferite împreună cu partenerul nostru internațional de lungă durată, Universitatea Staffordshire, Regatul Unit. În conformitate cu acest aranjament de colaborare aprobat, APIIT oferă grade de la Universitatea Staffordshire folosind același curriculum și conforme cu aceleași procese de învățare, învățare și evaluare a calității ca și în Marea Britanie, cu scopul de a asigura comparabilitatea experienței studenților și a standardelor academice.

Industrii Creative din Malaezia și Regiunea este lider în drumul cu cursuri în perspectivă cu privire la Universitatea Staffordshire @ APIIT în domeniul Design Innovation

Într-adevăr, sistemul APIIT de educație produce absolvenți care întruchipează angajamentul lui Staffordshire de a produce The Graduate Staffordshire - absolvenți care posedă competențele cheie ale ocupării forței de muncă, întreprinderi și antreprenoriat - și capacitatea de a iesi pe piata muncii. În calitate de studenți APIIT care studiază pe gradele Universității Staffordshire, elevii noștri primesc mult mai mult decât o înțelegere a subiecților lor, dar vor pleca cu un set de atribute pe care potențialii angajatori nu numai că le caută, ci le vor prețui și respecta. În același timp, programele proprii ale Fundației și ale Diplomelor APIIT sunt, de asemenea, asigurate de Universitatea Staffordshire, care asigură studenților obținerea unei calificări de referință la nivel internațional, asigurând în același timp succesul în alegerea acestora.

Această abordare în furnizarea de educație de referință la nivel internațional se extinde, de asemenea, dincolo de granițele Malaeziei și este replicată îndeaproape în cadrul familiei noastre de filiale APIIT care funcționează în Sri Lanka și în India. Printre instituțiile de stat MSC din statul Malaezia, APIIT a obținut, de asemenea, un record puternic în domeniul cercetării, dezvoltării și comercializării, câștigând mai mult de 50 de premii din partea Malaysiei și internaționale pentru a-și inova inovațiile, produsele și proiectele studențești. Ca recunoaștere a accentului pus pe calitatea educației, APIIT Education Group a primit Premiul de Excelență al Premierului în 2011, precum și Premiul pentru Calitatea Exportului de la Ministerul Comerțului și Industriei Internaționale din Malaezia.

Programele academice APIIT sunt aprobate de Ministerul Educației din Malaezia și calificările sunt acreditate în totalitate sau provizoriu de către Agenția de Calificări Malaezia (MQA).

De ce studiați în Kuala Lumpur, Malaezia

E ceva pentru toată lumea

Kuala Lumpur (KL) a fost mult timp alegerea destinației de studiu pentru studenții din Indonezia, China, India, Pakistan, Asia Centrală, Europa, Orientul Mijlociu, Maldive, Africa și țările din regiunea Asia de Sud-Est. În plus față de țara frumoasă din Malaezia, populația sa diversă și condițiile stabile, vasta varietate de curs oferită - de la IT și tehnologie la biotehnologie și media - oferă oportunități de învățare pe tot parcursul vieții pentru toți studenții noștri.

Standarde academice ridicate și recunoaștere internațională

Educația este o investiție, deci doriți să vă asigurați că aveți o calificare bună și un standard ridicat de învățare. De-a lungul anilor, ne-am adaptat la metodele și facilitățile moderne de predare, fără a renunța la valorile abordărilor tradiționale de învățare. Puteți fi sigur că veți primi calificări de învățământ care sunt de standarde internaționale și de recunoaștere. Aceste calificări sunt transferabile și recunoscute de alte universități, inclusiv Marea Britanie și Australia. Desigur, obiectivul nostru final este ca calificările și studiile să fie transferabile și evaluate în cadrul forței de muncă.

Veți îmbunătăți limba engleză

Malaezia oferă oportunități enorme de a învăța și de a învăța noi limbi. Diversitatea și populația noastră multiculturală constau în vorbitori de engleză, Bahasa Melayu, mandarină, dialecte chinezești, tamil și o mulțime de alții. Vă veți întâlni și veți studia cu studenți din întreaga regiune, oferindu-vă posibilitatea de a vorbi și de a practica noi limbi. Majoritatea studenților vorbesc limba engleză, iar cursurile noastre se desfășoară în limba engleză. De asemenea, puteți lua cursuri de engleză suplimentare înainte de a începe studiile.

O opțiune la prețuri accesibile

Costul total al studierii și al vieții în Malaezia este, în general, mai mic decât majoritatea țărilor care oferă programe de studii recunoscute pe plan internațional și de calitate.

Un centru pentru tehnologie și multimedia

Guvernul Malaysiei a lansat Multimedia Super Coridor (MSC) în 1996 pentru a propulsa țara în domeniul informațiilor prin intermediul unei serii de inițiative sau aplicații emblematice care includ guvernarea electronică, școlile inteligente, telemedicina, cercetarea Malaezia se dovedește, de asemenea, a fi un record în istoria arhitecturală de la vechi la nou. Vino și vezi unul dintre cele mai înalte turnuri de beton din lume! Staționând la 421 metri, turnul Kuala Lumpur a fost construit de o firmă locală pentru a acționa ca un turn de telecomunicații și de radiodifuziune. În afară de arhitectura complexă, puteți de asemenea să vă plimbați într-unul din cele patru ascensoare expediate spre vârf și să admirați viziunea de pe Puntea de Observare. Situat deasupra orizontului orașului Kuala Lumpur, Petronas Twin Towers, de 452 de metri, este un monument național și icoana mândriei țării. Clădirea de 88 de etaje a fațadei din sticlă și oțel atractivă este o dezvoltare integrată cu spații comerciale, de vânzare cu amănuntul, hotel, convenții, facilități de divertisment și proprietăți rezidențiale.

Ușor accesibil

Malaezia este ușor accesibilă cu zboruri din întreaga lume. De asemenea, este accesibil pe mare și pe pământ din țările învecinate, cum ar fi Indonezia, Singapore și Thailanda. Aeroportul KL KLIA, KLIA, este un mediu aeroportuos, cu atracții tehnologice înalte. Este un aeroport aglomerat care găzduiește și gestionează zboruri care pleacă și aterizează din întreaga lume. Dacă sunteți pasionat de curse de mașini, veți fi încântați să știți că o cursă de Formula 1 este localizată în apropierea aeroportului unde Formula Race se desfășoară în martie în fiecare an. Traseul asigură și activități de motociclete și raliuri pe tot parcursul anului.

Experimentează diversitatea culturală

Veți descoperi o fuziune încântătoare a celor mai vechi civilizații din Asia - Malay, chineză, indiană, cu o sărbătoare exuberantă a festivalurilor, obiceiurilor și tradițiilor și o gamă largă de bucătării multiculturale. Mâncarea în Malaezia este o aventură pentru iubitorii de hrană. Există o mare varietate - de la mâncarea picantă Malay, o varietate nesfârșită de mâncare chinezească, bucătărie exotică din India, bucătărie occidentală, mâncare Nyonya și mâncare portugheză. Răsfățați-vă cu mâncăruri populare din Malaysia, cum ar fi satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa și orez de pui. Lanțurile internaționale de fast-food sunt, de asemenea, disponibile pe scară largă în orașe. Malaezii sărbătoresc o serie de sărbători și festivaluri - Deepavali sau Festivalul luminilor, Hari Raya, Anul Nou Chinezesc, Crăciunul, Ziua Națională sau Ziua Merdeka, Festivalul Lantern și Tortul Lunii, doar pentru a numi câteva.

Clima moderată și vremea

Malaezia are un climat tropical, umed, cu temperaturi de 29 ° C pe tot parcursul anului și mai rece în zonele de munte. Din punct de vedere geografic, este scăldat în soare tropicală caldă, cu 3.000 de kilometri de coastă, un șir de stațiuni cool de deal, cea mai veche pădure tropicală din lume și cel mai înalt munte din Asia de Sud-Est. Clima luminată și tropicală asigură că majoritatea sporturilor și activităților pot fi savurate pe tot parcursul anului.

Activități sportive și aventură

Multe sporturi sunt jucate în Malaezia. Printre cele mai populare sunt fotbal, badminton, hochei, tenis și squash. Alte preferințe sunt ciclismul, cricketul, bowlingul, golful, rugby, tenis de masă, softball și cursele Grand Prix. Dacă vă place aventura naturală, veți avea multă distracție! Cu linia de coastă lungă și insulele maritime, puteți face schi nautic, wind-surfing, snorkelling și scufundări în insule și parcuri marine, precum și canotaj, rafting cu apă albă, safari fluviu și croaziere alături de marele sistem fluvial. Asta nu e tot. Explorarea peșterilor, alpinismul, călătoriile în aer liber, ciclismul montan, jungla trekking, călărie, scufundări, pescuit, observarea păsărilor și parapanta sunt, de asemenea, printre activitățile populare din Malaezia.

Locații

  • Kuala Lumpur

    Jalan Teknologi 5, Taman Teknologi Malaysia, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, , Kuala Lumpur

Întrebări