Keystone logo
Asian University Thailand Licenţiat în Inginerie în Inginerie Informare şi comunicare
Asian University Thailand

Licenţiat în Inginerie în Inginerie Informare şi comunicare

4 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Jun 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Licenţiat în Inginerie în Inginerie Informare şi comunicare

&nbsp

În cadrul programului ICE, studenţii trebuie să studieze un total de 145 de credite. Două opţiuni sunt oferite studenţilor ICE, adică, de comunicare Inginerie (CE) şi Tehnologiei Informaţiei (IT) opţiuni. Pentru primii ani şi a doua, elevii ICE va lua cursuri de aceleaşi pentru ambele opţiuni. Pentru al treilea şi al patrulea, elevii ICE va avea unele cursuri comune, inclusiv cursuri specifice pentru fiecare opţiune. Reţineţi că programul ICE este conceput pentru a oferi cunoştinţe şi competenţe asociate în domeniul larg de CE şi de IT. Aceasta reprezintă una din transformări majore în viaţa modernă, şi cursuri asociate au fost concepute pentru a ilustra toate temele principale.

&nbsp

Peste programul de patru ani, o serie de cursuri de abilităţi şi bazate pe generic vor fi oferite în scopul de a-tribui la dezvoltarea de absolvenţi de versatil ca de-a lungul vieţii elevilor.Aceste cursuri vor include abilităţile de comunicare pentru a dezvolta utilizarea de limba engleză, de inginerie profesionale, de calcul şi o serie de studii liberale. Ecosisteme-în cadrul cursurilor de specialitate vor fi, de asemenea, de a oferi studenţilor cu o înţelegere a principiilor fundamentale, împreună cu capacitatea de a ţine pasul cu noi cunoştinţe. În plus, elevii vor studia ICE cinci cursuri de laborator, precum şi în scopul de a obţine o experienţă hands-on şi pentru a înţelege mai bine materialele conexe reglementate în alte cursuri.

&nbsp

Proiect de design, în ultimele trei semestre este o caracteristică importantă a programului ICE, care să permită studenţilor să aplice abilităţile şi cunoştinţele într-o zonă de specialitate de inginerie. Durata proiectului necesită student la planul de timp şi de-a gestiona o activitate extinsa, care introduce aspecte importante ale practicii de inginerie, inclusiv un element de management de proiect, dincolo de pur tehnică.Cele mai importante rezultate vor fi un proiect de raport substanţial şi o prezentare pentru un public, inclusiv unele care vizitează industriaşi. Scară globală a proiectului este intrinsec de important, şi face încheierea oficială a unei serii de etape intermediare nepotrivite. Cu toate acestea, unele verificări şi balanţe vor fi introduse printr-o cerinţă pentru rapoartele intermediare, colocvii, etc. În special, un studiu de fezabilitate iniţial şi planificare etapă va fi necesară în mod oficial în elementul descris ca proiect de design partea A, în timpul semestrului 6. Acest lucru va asigura că planificarea de bază, studii de literatură şi critică, potenţial consumatoare de timp aspecte, cum ar fi fabricarea de achiziţie echipamente şi componente special, va fi în loc înainte de proiectul principal (părţile B şi C), începe în anul 4. Reţineţi că munca în B partea de proiectare de proiect în semestrul 7 va fi continuat în ultima secţiune a C partea de proiectare de proiect în semestrul 8.

&nbsp

O serie de metode de predare şi învăţare va fi implementat în întreaga programului ICE, în conformitate cu învăţătura global, instituţional şi strategii de învăţare. Prelegeri, tutoriale, ateliere şi cursuri practice vor fi evident pe tot parcursul programului. Timp de contact pentru elementele evaluate vor fi scoase de-lineated în fiecare schiţă curs. Cu toate acestea, fiecare curs se va adopta o strategie de conceput pentru a da un sentiment de responsabilitate personală pentru învăţare din partea elevului. Regizat de învăţare şi bazată pe resurse, inclusiv utilizarea adecvată a IT, va fi angajat pe parcursul şi va contribui la dezvoltarea de "viata-pe elevi".

&nbsp

&nbsp

Cerinţe de intrare

&nbsp

Elevii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe generale de admitere. Solicitantul trebuie să posede:

 • M.6 Certificat (gradul 12) sau echivalentul acestuia (5 'O' niveluri, cu o medie de C sau mai bună);
 • sănătate fizică şi psihică bună şi să fie fără boli transmisibile;
 • evidenţă clară de bună conduită;
 • cunoştinţe de limba engleză.

&nbsp

Limba engleză Proficiency Cerinţe

&nbsp

Toţi solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de intrare pentru competenţă în limba engleză specific pentru Facultatea de spe-cial sau program de studiu, după caz ​​poate fi (în general, IELTS 5.0 sau echivalent).

&nbsp

Notă: În funcţie de scorurile reale de evaluare la nivel de solicitant poate fi condiţionat Acceptăm cu participarea obligatorie, în oricare din cursurile de limba engleză-intensive oferite. Acestea sunt concepute pentru a aduce nivelul de reclamantului, până la nivelul de intrare completa, la nivel de intrare consolidată, sau nivelul de Fundaţia intrare, după caz ​​ar putea fi. Intrarea consolidată se referă la elevii care au mai puţine credite purtatoare de cursuri de limba engleză în timp ce participa la plus, LAN-guage clase până când acestea au atins un nivel satisfăcător de competenţă de a proceda la o rată normală.Fundaţia de intrare se referă la studenţi a fi admis la un an suplimentar sau mai mult de program de pregătire de studiu pentru a ajunge la intrarea pe deplin.

&nbsp

Pentru solicitanţii promiţătoare a căror competenţă este puţin mai mic decât cel necesar (de exemplu, IELTS Band 4.0 sau 4.5), este cazul de şcolarizare este oferit pentru a le ajuta să facă rapid şi de a atinge nivelul necesar, prin Asia de universitate existent de pregătire intensivă academic (IAP) şi a Programul de imersie engleză (EIP).

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licențiat în Inginerie, Tehnologia Informației Industriale, Lappeenranta
  • Lappeenranta, Finlanda
 • Bachelor of Engineering, Information Technology (B.Eng)
  • Mikkeli, Finlanda
 • Bachelor of Information Technology
  • Ottawa, Canada