Keystone logo
© ASOMI College of Sciences
ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

Introducere

Colegiul Internațional

Colegiul nostru se naște din sinergii concrete între lumea Învățământului Superior și contextul corporativ. Acest lucru este realizat pentru dezvoltarea de noi paradigme și modele în Educația Globală și, prin urmare, una dintre prioritățile noastre principale este crearea unei realități bazate pe colaborări, stagii și relații internaționale.

Ne propunem să structurem programe de învățământ superior cu caracteristici care să pregătească studenții noștri pentru o piață definită de schimbări rapide și numeroase ale tendințelor de creștere. Absolvenții noștri, sperăm, vor deveni lideri capabili să profite de aceste oportunități printr-o viziune largă care se extinde cu mult dincolo de granițele naționale, ajungând la parteneriate și rețele la nivel mondial.

De aceea, colegiul nostru oferă oportunități de formare și stagiu în diferite țări și le oferă parteneriate esențiale cu companii de top și centre de cercetare importante.

Instituție acreditată

ACS – ASOMI College of Sciences este o Instituție de Învățământ Superior acreditată, fondată pentru a dezvolta modele și soluții inovatoare în contextul academic, promovând capacitatea de învățare orientată către o experiență de formare susținută de instrumente eficiente și punând studentul ca un adevărat protagonist în centrul traseu de formare, pregătindu-l pentru a deveni un profesionist de succes.

Misiune

ACS – ASOMI College of Sciences are misiunea de a favoriza întâlnirea dintre lumea academică și cea practică prin promovarea potrivirii acestor două aspecte/realități. Prin urmare, oferă o pregătire de înaltă calitate, orientată spre piață. Acest lucru este posibil datorită rețelei dezvoltate de ACS – ASOMI College of Sciences , un grup de profesori de înaltă competență, cu un fundal profesional și academic de experiență și relevanță concretă.

Viziune

Viziunea Colegiului de Științe ACS evidențiază angajamentul la nivel internațional care i-a permis să dezvolte numeroase oportunități de formare și profesionale pentru studenții săi. Ei pot participa la diferite campusuri și locații din Europa, pentru a intra în contact cu zeci de Parteneri și Colaborări, precum și pentru a participa la mai multe oportunități de stagiu internațional. Ofertele de formare de la Colegiul de Științe ACS se extind la diferite domenii precum sănătatea, afacerile, dreptul și inovația digitală.

Scopul nostru

Scopul este de a oferi instrumente utile pentru dezvoltarea academică și profesională a fiecărui student, iar aceasta se realizează printr-o atenție constantă acordată fiecărui student, astfel încât fiecare resursă să fie concentrată pe realizarea întregului său potențial. Programele de mentorat și tutorat puse la dispoziție studenților sunt structurate pentru a-i sprijini și a-i inspira să-și construiască un rol valoros în societate care să-i conducă la împlinirea personală și profesională.

Locații

  • Pembroke

    Block D Giorgio Mitrovich Street, PBK 1014, Pembroke

    Întrebări