Keystone logo
Assiniboine Community College

Assiniboine Community College

Assiniboine Community College

Introducere

Experiențe excepționale de învățare de peste 55 de ani

Assiniboine Community College oferă experiențe excepționale de învățare de peste 55 de ani. Pentru personal și studenți, Assiniboine oferă medii de învățare de neegalat și răspunde bine cerințelor și cerințelor pieței forței de muncă din Manitoba. Aici, instructorii urmează filozofia „învață făcând”, combinând teoria cu învățarea practică în sălile de clasă, laboratoare, bucătării, magazine, câmpuri și sera durabilă a colegiului. Suntem un colegiu acreditat din provincia Manitoba.

Oferim peste 50 de certificate unice, diplome și programe de acreditare avansate într-o varietate de discipline, inclusiv arte culinare și ospitalitate, afaceri, agricultură și mediu, sănătate și servicii umane, meserii și tehnologie. De asemenea, livrăm programare de ucenicie într-o serie de discipline profesionale calificate.

Campusul nostru Victoria Avenue East, campusul North Hill (Centrul pentru comerț și tehnologie Len Evans, Institutul de arte culinare din Manitoba și sera durabilă) și Colegiul pentru adulți se află în Brandon. Campusul nostru Parkland este situat în Dauphin, Manitoba. La campusul nostru din Winnipeg, oferim programul nostru de asistență medicală practică și cursuri de studii continue. Colegiul Assiniboine continuă să colaboreze cu zeci de comunități și organizații din întreaga provincie pentru a oferi în fiecare an educație și formare pe loc.

Locații

  • Brandon

    Victoria Avenue East,1430, R7A 2A9, Brandon

    Întrebări