Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Introducere

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

De ce AUM?

Universitatea Americană din Malta (AUM) este o universitate în stil american dedicată învățământului superior și cercetării pentru o comunitate internațională la cel mai înalt standard. Programele de studii, activitățile de cercetare și serviciile oferite comunității transformă vieți și servesc societatea prin educarea cetățenilor cunoscători din punct de vedere etic, creând cunoștințe și punând cunoștințele să lucreze într-un cadru global.

AUM educă un corp de studenți divers pentru a deveni cetățeni globali responsabili din punct de vedere etic, gânditori critici și viitori lideri într-un mediu de învățare provocator din punct de vedere academic. Se străduiește în mod constant să inoveze și să îmbunătățească calitatea în predare, cercetare, servicii publice și dezvoltare economică.

Modul în care AUM oferă programele de licență reprezintă un element esențial în fundamentul identității sale. Fiecare program îi îndrumă pe elevi să-și construiască cunoștințele de la zero și să structureze cunoștințele într-un mod coerent și convingător. Îi duce pe studenți de la principiile de bază la practica practică cu cele mai recente tehnologii din industrie relevante pentru domeniile lor.

De ce să studiezi în Malta?

Situată în centrul Mediteranei, între Europa și Africa de Nord, Malta este cel mai mic stat membru al Uniunii Europene. Renumită pentru istoria sa de 7.000 de ani și 300 de zile de soare, Malta a devenit una dintre cele mai remarcabile povești de succes din zona euro. Recunoscută pentru atitudinea sa pro-business, infrastructura de ultimă generație și costurile modeste ale activității de afaceri, a devenit țara preferată pentru antreprenorii și companiile multinaționale orientate spre creștere.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Acreditare

Universitatea Americană din Malta (AUM) îmbină cele mai bune din ambele lumi în ceea ce privește standardele academice și acreditarea. Toate programele sunt concepute de un consiliu de facultate profesionist, astfel încât să se conformeze standardelor educației americane la nivel terțiar. Fiecare grad a primit acreditare, în urma controlului Comisiei Naționale pentru Învățământ Superior și Superior (NCFHE) din Malta. La rândul său, aceasta înseamnă că toate diplomele oferite la AUM sunt, de asemenea, pe deplin recunoscute în toată Europa și nu numai. Modul în care livrăm programele noastre de licență constituie o bază esențială a identității noastre la AUM. Educația în stil american, combinată cu un cadru european și un corp de studenți multicultural, oferă mediul perfect și valoare adăugată pentru învățarea dumneavoastră.

Programele noastre

Programe de licență

Indiferent dacă doriți să stabiliți un startup inovator și de succes financiar, să proiectați următoarea generație de jocuri video sau să planificați aspectul unui oraș futurist, ați ajuns la locul potrivit.

Oferim 10 programe de licență:

 • BS în Administrarea Afacerilor
 • BS în afaceri și finanțe
 • BS în Contabilitate
 • BS în Dezvoltare de jocuri
 • BS în Inginerie Electronică și Comunicații
 • BS în Inginerie Industrială
 • BS în Inginerie Mecanică
 • BS în inginerie civilă
 • Licențiat în Design grafic și animație
 • BA în limba și cultura chineză

Programe de absolvire

Alegeți dintre cele trei programe postuniversitare ale noastre în domeniile Afaceri și Inginerie. Curriculumul abordează o serie de probleme contemporane și presante, teoria și practica meritând aceeași atenție. Supervizat de profesori cu experiență din universități de top din întreaga lume, programul îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale.

Oferim trei programe postuniversitare:

 • Master în Administrarea Afacerilor
 • MS în Managementul Ingineriei
 • MS în securitate cibernetică

Programul engleză pentru scopuri academice

Programul EAP de la Universitatea Americană din Malta este conceput pentru a ajuta studenții care îndeplinesc toate cerințele pentru admitere, cu excepția competenței lingvistice și trebuie să-și îmbunătățească abilitățile de limba engleză pentru a-și începe programul de studii. Acest program îi va ajuta pe studenți să-și îmbunătățească abilitățile în ascultare, vorbire, citire și scriere pentru a-i ajuta să reușească odată ce își încep studiile.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Burse de studiu

Bursă malteză și UE

AUM oferă burse complete solicitanților de licență care sunt cetățeni maltezi sau UE care locuiesc în Malta în ultimii 5 ani. Solicitanții trebuie să își completeze cererea de admitere pentru a fi luați în considerare.

Viața studențească la AUM

Nu mergeți doar la universitate - profitați la maximum de ea. La AUM, încurajăm studenții noștri să participe la o listă lungă de activități sponsorizate de universitate. De la ieșiri la plajă până la expediții culturale la nivelul întregii insule, suntem dedicați să ne asigurăm că studenții noștri au o mulțime de oportunități de distracție. Scopul nostru nu numai să avem experiență pozitivă în clasă, ci și să avem o mulțime de oportunități de a dezvolta prietenii de lungă durată.

Campusul nostru

AUM este situat în Bormla, cunoscut și sub numele de Cospicua, unul dintre cele trei orașe emblematice ale Maltei. Zona este bogată în cultură, istorie variată și restaurante și cafenele pe malul frumos al apei. Campusul nostru, proiectat inițial de William Scamp, a fost folosit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial ca bază navală britanică. Puternic bombardată în această perioadă, clădirea a fost lăsată în ruine mulți ani. Procesul de restaurare a inclus eforturi pentru a păstra conservarea istorică a artefactelor din clădire.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Cospicua

  Cospicua, Malta

Întrebări