Keystone logo
American University Of Technology

American University Of Technology

American University Of Technology

Introducere

Misiune universitatea de

Misiunea AUT este de a oferi o tehnologie-RICH, ANTREPRENORIAL, EXPERIENTIALA mediu inovator, de învățare universitate care produce active și ale absolvenților civic-piață gata.

Istoria universității

Universitatea Americana de Tehnologie (AUT) a fost fondat de dna Ghada Hinain în 1998 în Fidar - Halat, Liban ca nu pentru profit, instituție privată de învățământ superior și a obținut decretul prezidențial 2143 în ianuarie 2000.

AUT are acum trei campusuri suplimentare la Tripoli, Tir, și Akkar. Programul Tripoli off-campus a început activitatea în 2002.

AUT oferă 27 de specializări la nivel de licență (Bachelor) și șase programe postuniversitare (masterat) în cadrul a trei facultăți: Administrarea Afacerilor, Științe Aplicate și Arte și Științe Umane. Cu peste 3000 de absolventi si aproximativ 1500 de elevi actuali și 90 full-time și part-time instructori și 65 de angajați de personal, AUT a avut succes în a da fiecăruia dintre elevii săi atenție personală, educație de calitate și expunere internațională care sporesc considerabil perspectivele de carieră absolvenții săi.

Acreditare

AUT obținut statutul de universitate completă la 18 ianuarie 2008, prin decretul 8465 cu ambele programe de licență și de masterat acreditate de către Ministerul Învățământului Superior din Liban. AUT este acum membru al AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și ațâța (Consiliul de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie) organismele internaționale de acreditare.

Cultură și Patrimoniu

AUT Cares pentru CULTURA SI PATRIMONIUL Obiectivul principal al acestui proiect AUT pentru Ziua Patrimoniului Național 2015 este o campanie de conștientizare a importanței PATRIMONIUL AS CAPITAL CULTURAL folosind diferite tehnologii inovatoare pentru a oferi vizitatorilor mai multe informații creative si exacte cu privire la siturile de patrimoniu cultural.

  • Epoca de bronz
  • fenician
  • persană
  • Perioada romană
  • Crusaider Perioada

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Lebanon Online

    Byblos Highway, Fidar - Halat, Lebanon , , Lebanon Online

Întrebări