Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Introducere

Ho Chi Minh City University of Technology – Universitatea Națională din Vietnam Ho Chi Minh City ( HCMUT-VNUHCM ), înființată în 1957, este o universitate cuprinzătoare și deținută de stat din Vietnam.

Universitatea a fost recunoscută ca principalul centru de academie, cercetare științifică și transfer de tehnologie în Vietnam.

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) este prima și singura universitate din Vietnam care a obținut acreditarea HCERES (Europa) și AUN-QA (ASEAN) în același timp .

Pentru acreditarea programului, HCMUT este prima universitate din Vietnam care a obținut ABET (Consiliul de Acreditare pentru Certificarea Ingineriei și Tehnologice, SUA) în două specializări: Informatică și Inginerie Calculatoare . De asemenea, am obținut AUN – QA (Asigurarea calității în certificarea rețelei universitare ASEAN) în 9 specializări: Inginerie de telecomunicații, Inginerie mecanică, Inginerie chimică, Inginerie civilă, Inginerie de fabricație, Administrare afaceri, Inginerie de sisteme industriale, Inginerie de control automat și Inginerie electrică-electronica.

DOMENII DE PROGRAME DE STUDIU

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) oferă programe de studiu de la nivel de licență până la doctorat. nivel în diverse specializări: Inginerie petrolieră, Inginerie chimică, Management industrial, Tehnologia informației, Inginerie mecanică și mecatronică, Inginerie electrică și electronică, Inginerie civilă, Inginerie transporturilor, Tehnologia și managementul mediului etc.

Pentru studenții internaționali, HCMUT oferă programe de studii de licență și master, a căror modalitate de predare este limba engleză.

CONEXIUNI DIN LUME

HCMUT cooperează cu universități prestigioase din întreaga lume, cum ar fi Universitatea Monash (Australia), Universitatea din Queensland (Australia), Universitatea din Adelaide (Australia), Universitatea de Tehnologie din Sydney (Australia), Universitatea Macquarie (Australia), Universitatea Griffith (Australia). ), Universitatea din Australia de Sud (Australia), Universitatea Deakin (Australia), Universitatea din Wollongong (Australia), Universitatea din Otago (Noua Zeelandă), Universitatea din Auckland (Noua Zeelandă), Universitatea Tehnologică Nagaoka (Japonia).

Astfel, studenții au oportunități de a se transfera la universitățile noastre partenere pentru diploma de licență acordată de universitățile partenere și de a face schimb pentru programe academice sau culturale în maximum 02 semestre.

Bine ați venit la bord la HCMUT!

Detalii de contact:
Email: [email protected]Ce număr de număr: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Clasamente

În cel mai recent clasament al celor 400 de universități din Asia după QS Rankings, suntem clasați pe locul 167, care este cu 5 locuri mai mare decât cel din anul precedent, ceea ce înseamnă că HCMUT este printre primele 170 de universități din Asia .

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Ho Chi Minh City

    Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Întrebări