Keystone logo
Backstage Academy Ba (Hons) în design vizual live și producție
Backstage Academy

Ba (Hons) în design vizual live și producție

Wakefield, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.000 / per year *

În campus

* pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Special conceput pentru a muta cu tendințele de evenimente moderne, Academia Backstage Proiectare live Vizual și BA Producție (Hons) Desigur, este în general considerată ca un deschizător de drumuri în industria de evenimente live.

producție Live este o piață din ce în ce mai proeminente, și nostru full-time, curs de trei ani a fost sculptat alături de firmele din industria de mare de bilete, cum ar fi tehnologiile, FIX8Group d3, Green Hippo, PRG XL video și Panasonic pentru a hrăni studenți promițătoare în industrie in domeniul profesioniști gata.

Liderul curs este nimeni altul decât Shannon Harvey, un membru marcant inspirat industria SUA-născut a cărui listă de clienți branduri astfel de Louis Vuitton, Heineken, Jaguar si Nike include, de lucru pe proiecte care continuă să-l ia în întreaga lume. Cunoștințele sale, viziune și pasiune infecțioase pentru viitorul vizual de producție face ca acest curs cu adevărat unic, prezentând studenților cu o bandă transportoare de noi provocări, în conformitate cu peisajul în continuă schimbare ale industriei profesionale.

Alături de studiile lor, studenții li se oferă șansa de a trăi viața unui profesionist de succes vizual de producție, și trebuie să se aștepte să se călătorească în timpul lor la Backstage Academy. De fapt, proiectele de curs și stagii plătite au luat elevi în ceea ce privește Praga și Taiwan, în ultimele luni, iar planurile sunt în mișcare pentru mai multă experiență de lucru internațională în 2016.

Pe lângă oportunitățile incredibile acest curs oferă în timpul anilor cu noi, Backstage Academia este prea conștient de importanța scopului final și ne mândrim cu cultivarea absolvenți cu înaltă calificare, industrie gata, care sunt pe deplin pregătite pentru provocările de zi cu zi de muncă în lumea producției vizuale. Relațiile noastre strânse de lucru cu un număr de companii mari în cadrul industriei de a oferi absolvenților noștri de acces fără egal pentru absolvenții de roluri strâns aliniate cu ambițiile lor.

Calificările sunt pe deplin validate de Universitatea din Bolton și informații despre fiecare dintre modulele noastre interesante pot fi găsite mai jos.

De ce studiu acest curs?

Visual Design Live și BA Producție (Hons) a fost creat pentru a veni în întâmpinarea cerințelor angajatorilor pentru profesioniști vizuali calificați în cadrul evenimentelor live și industriile creative. Conținutul cursului a fost dezvoltat în colaborare cu o serie de parteneri din industrie, inclusiv Technologies D3, FIX8Group, Green Hippo și XL video pentru a satisface nevoile ale acestei industrii interesanta si se misca rapid. Aceasta este o piață în creștere cu evenimentele de azi în direct ce în ce mai vizual, artistic și de complex ca progresele în noua tehnologie a crea posibilități noi în iluminat și video. Ca un specialist vizual de producție, va fi capabil să ia un proiect prin de la concept si proiectare la livrarea pe site-ul într-o varietate de setări, inclusiv, festivaluri, spectacole, excursii stadion și instalații de artă. Acest lucru necesită o combinație de competențe, care atrag asupra celor predate la subiecții tradiționale, cum ar fi design, arta, fotografie, design de conținut, management de eveniment, multi-media, fizica, grafica si design de iluminat.

Cariere

Cunoștințele și abilitățile pe care o achiziționați pe acest curs va fi transferat într-o serie de industrii, de la muzica live, teatru și operă, la film și TV, precum și instalații de arhitectură. Veți absolvent cu capacitatea de a produce iluminare impresionant și efecte vizuale video, folosind cele mai noi tehnici, făcându-te extrem de angajare pentru o carieră în producție vizuală. Absolvenții sunt deja în cerere mare pentru producție, Producător, și echipamente de închiriere companii din întreaga lume. Lucrând ca liber profesioniști sau ca angajați direcți aceste persoane sunt deja depășind așteptările de angajare.

Module

Anul 1:

 • Competențe profesionale pentru industria de producție vizuală
 • Visual Tehnici de producție Instrumente de bază
 • Conceptul Descoperire și dezvoltare
 • Tehnologii experiential - Proiectare
 • Tehnologii experiential - Hardware
 • Elementele de bază Showtime

Anul 2:

 • Industria de Plasament
 • Instrumente vizual de producție - Conținut
 • Creative Research
 • Afișați Tehnologii
 • Probleme contemporane pentru vizual de producție

Anul 3:

 • Vizual Producție - Proiectare
 • Experiential Technologies - System Design
 • Managementul Showtime Proiectul Aplicată
 • Munca de proiect conexe
 • Proiect major

Evaluare

Precum și tradiționale prelegeri, seminarii și tutoriale de învățare va fi îmbunătățită cu vizite de la vorbitori invitați și seminarii masterclass de experții în domeniu, studii de caz internaționale, ateliere de lucru și mai important, oportunități de a lucra pe proiecte vii, ca parte a ambelor module practice și de plasare de muncă; oferindu-vă perspective unice și o înțelegere aprofundată a industriei de producție vizuală care operează pe piețele internaționale și într-o serie de sectoare. Evaluarea se face printr-o serie de metode, de la dezvoltarea unui portofoliu de muncă și abilitățile, la proiecte practice de evaluare și de cercetare.

LiveVisualDesign101

Admitere CRITERII

Pentru 2017 de intrare

Te-ar avea în mod normal, cinci GCSE lui la clasa C și de mai sus, pentru a include treceri în limba engleză, matematică și științe. În plus, ai: Ori avea 104 UCAS puncte de la cel puțin două niveluri A, în orice subiect, sau calificări naționale BTEC în Creative & Digital Media, Productions Arte (teatru Technology), sau ceva similar.

Sau, dacă nu aveți 104 de puncte UCAS, dar au un minim de doi ani relevante experiență bazată pe industrie, împreună cu un portofoliu de artă (fotografie, animație, design de producție sau similare), atunci am putea fi în continuare în măsură să vă ofere un loc sub rezerva la completarea unei evaluări de diagnosticare și participarea la un interviu.

În cazul în care engleza nu este prima limbă pe care o va avea nevoie de IELTS 6.0 sau echivalent.

Cum să Aplicați

Solicitanții sunt sfătuiți să citească cu atenție toate informațiile importante cu privire la aplicarea pentru un loc la Academia de culise înainte de a aplica și de a accepta orice ofertă. Acest lucru poate fi găsit pe site-ul nostru partener University făcând clic aici - www.bolton.ac.uk/Admissions Cererile sunt în mod normal, efectuate prin intermediul UCAS. Când finalizarea cererii UCAS, vă rugăm să acorde o atenție deosebită declarația dumneavoastră personale, deoarece aceasta este baza principală pe care le selecționează candidați. O atenție deosebită va fi acordată celor fără calificările academice necesare, dar care sunt în măsură să demonstreze experiență practică relevantă. Vă poate invita în plus să participe la un interviu. Procesul nostru de interviu este relaxat și informale; e sansa ta de a ne spune despre experiențele tale, pune întrebări și pentru a ne asigura cursul este potrivit pentru tine. Încercăm să ne asigurăm că studenții actuale sunt la îndemână pentru a discuta despre experiența lor a cursului cu tine.

Cererile pentru acest an

Vă rugăm să aplicați prin intermediul UCAS (Universitati si Colegii Admitere Serviciul) pentru intrarea în septembrie.

Online formularul de cerere și note orientative sunt disponibile pe site-ul UCAS.

Puteți aplica până la cinci cursuri prin intermediul UCAS (în aceleași sau diferite instituții) pentru o taxă de £ 23. Alternativ, dacă doriți să aplicați doar pentru un singur curs la o singură instituție, atunci taxa de un solicitant redus de £ 12 este aplicabil.

Veți avea nevoie de următoarele informații pentru a completa formularul de cerere UCAS:

 • Cod Numele instituției: BOLTN
 • Instituția Cod Numărul: B44
 • Codul cursului: W990

Cererile pentru anul viitor, începând cu

Vă rugăm să înregistrați interesul dvs. și vă putem trimite informații despre zile deschise, actualizate cu privire la curs și informații despre cum și când să se aplice.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare