Keystone logo
Baikal State University

Baikal State University

Baikal State University

Introducere

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157706_GlavnyjkorpusBGU.jpg" />

157706_GlavnyjkorpusBGU.jpg

De ce BSU?

Baikal State University este o alegere excelentă pentru tinerii foarte motivați interesați de dezvoltarea profesională într-o gamă largă de sfere.

Misiunea de bază a BSU este de a intra pe piața globală a învățământului superior cu diferite programe contemporane de licență, masterat și doctorat și oferind predare de înaltă calitate și dezvoltare a personalului.

BSU are relații de parteneriat puternice cu multe universități străine prin activități educaționale, cercetare internațională, facultate și schimb de studenți. Rezultatele valoroase ale cooperării internaționale BSU au dus la apartenența la numeroase asociații de cercetare educațională, creșterea înscrierilor studenților străini, promovarea mobilității academice, dezvoltarea de programe de grad dublu, organizarea de evenimente de cercetare internaționale și altele.

Baikal State University este situată în Irkutsk, un mare centru administrativ din Siberia de Est, cu o populație de peste 600.000 de locuitori. La doar 60 de km distanță de Irkutsk se află faimosul lac Baikal, inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Irkutsk este un oraș multicultural, care ajută oamenii de diferite naționalități să se încadreze în mediul local, iar mulți nerezidenți se simt acasă aici. Cetățenii Irkutsk sunt prietenoși și toleranți și demonstrează un adevărat interes față de culturile și modurile altor popoare.

Universitatea are o istorie lungă. Din 1930, a devenit un mare centru academic și științific și se instalează în prezent în spațiul educațional internațional. Tradiții îndelungate, personal didactic înalt calificat, școli științifice bine stabilite și o gamă largă de programe academice - toate acestea garantează o pregătire de înaltă calitate a potențialilor specialiști și directori. Invităm cu plăcere tineri din diferite țări să studieze la Baikal State University .

Baikal State University oferă:

 • 25 de programe de licență (o perioadă academică de 4 ani)
 • 30 de programe de masterat (o perioadă academică de 2 ani)

Universitatea nu oferă doar formare academică clasică în economie, management, drept, administrație publică, comerț, analize de afaceri și turism, dar oferă și programe relativ noi în relații internaționale, jurnalism, lingvistică, studii de traducere, artă și științe umane, cu accent despre teorie și metode de predare a limbii ruse studenților din alte limbi, limbi străine în relațiile internaționale, precum și teorie și practică a comunicării interculturale.

Alegând Irkutsk ca locul reședinței lor academice, studenții străini au o oportunitate minunată de a călători și de a observa frumoase site-uri locale, de a cunoaște, de asemenea, culturile și modurile altor națiuni.

Avantajele studierii la Universitatea Baikal includ:

 • o gamă largă de programe academice de licență și masterat bazate pe cele mai bune practici ale noastre;
 • tehnologii educaționale actualizate;
 • oportunități de a dobândi competențe relevante într-un mediu multi-cultural;
 • comunicare și interacțiune cu studenți din peste 10 țări; grupuri academice internaționale;
 • Programe de masterat în management internațional și bănci și finanțe (în limba engleză);
 • oportunități de a alege dintr-o serie de limbi, inclusiv rusa, de a studia, precum și de a învăța metode de predare a limbilor străine;
 • participarea la programe de mobilitate academică datorită legăturilor stabilite și cooperării cu universități străine și organizații internaționale;
 • locația geografică favorabilă și accesibilitatea Irkutsk;
 • un campus confortabil și bine echipat, care facilitează procesul academic și ajută la combinarea activităților de studiu, odihnă și sport. Căminele sunt ușor accesibile și costă aproximativ 10 USD pe lună.

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157708_Karta_mix_Eng_2021-2.jpg" />

157708_Karta_mix_Eng_2021-2.jpg

Baikal State University astăzi

5 departamente (management și finanțe; stat și drept; economie și relații internaționale; economie națională; cultură, comunicare socială și tehnologie informațională); 1 facultate (facultate internațională);

 • 15.000 de studenți;
 • 526 de membri ai facultății, inclusiv 70 de profesori cu studii post-doctorale și 290 de profesori cu doctorat;
 • 30 de clădiri frumos proiectate, cu echipamente și facultăți moderne, pentru a instrui 15.000 de studenți;
 • centru de agrement pentru studenți (cinematograf);
 • rețea unificată cu acces la Internet, bibliotecă cu 1 miliard de cărți, 6 săli de lectură și un sistem de bibliotecă electronică;
 • Editura;
 • 10 reviste de cercetare;
 • Studio TV.

Campusul Baikal State University Irkutsk și Baikal

Baikal State University este situată în Irkutsk - centrul cultural, turistic, economic din Siberia de Est, lângă Lacul Baikal.

Clădirea Baikal State University din Baikal aparține monumentelor istorice din Irkutsk. Campusul are o istorie de peste 100 de ani.

Clădirea principală a fost construită de arhitectul VA Rassoshin ca liceu al orașului Aleksandro-Mariinskaya în cinstea a 25 de ani de la cuplul regal Alexandru al III-lea și Maria Feodorovna în 1894.

Campusul modern al Baikal State University este situat convenabil în inima orașului Irkutsk, la intersecția străzilor centrale ale orașului - strada Lenin și strada Karl Marx. În apropiere există o infrastructură bună; aici se află principalele atracții ale orașului, teatre, muzee, centre comerciale, stații de autobuz.

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157709_Scastlivyevypuskniki-1.jpg" />

157709_Scastlivyevypuskniki-1.jpg

Locații

 • Irkutsk

  Ulitsa Lenina,11, 664003, Irkutsk

Întrebări