Keystone logo
Ball State University Teachers College

Ball State University Teachers College

Ball State University Teachers College

Introducere

Ball State University’s Teachers College este cel mai mare program de pregătire a educatorilor din Indiana. Ball State University oferă peste 30 de programe recunoscute la nivel național în șase colegii. Studenților din programul Universității Ball State li se oferă multe oportunități de a prezenta excelență în domeniul conținutului și pedagogiei lor, prin pregătirea riguroasă și experiențe bogate și diverse de practică.

Facultatea noastră distinsă, programele academice premiate și moștenirea bogată de colaborare comunitară și pregătirea profesorilor oferă studenților o abordare educațională inovatoare.

Misiunea noastră este să pregătim profesorii de mâine și să îmbunătățim abilitățile educatorilor actuali. Dar luăm în serios rolul nostru critic în cercetarea care va avansa domeniul educației. Ne luăm în serios responsabilitatea de a pregăti profesioniști care recunosc, reflectă și îmbrățișează diversitatea.

Responsabilitatea noastră comună este de a pregăti profesioniști care recunosc, reflectă și îmbrățișează diversitatea unei comunități globale. Diversitatea include rasă, etnie, cultură, limbă, excepționalitate, gen, expresie de gen, vârstă, orientare sexuală, statut socioeconomic, fond regional / geografic și religie.

Ne angajăm să recrutăm, să sprijinim și să păstrăm o comunitate diversă de studenți, facultăți și personal dedicat incluziunii, echității și oportunităților educaționale pentru toți.

Angajamentul nostru se realizează prin practici și programe de instruire, politici de admitere a studenților, facultate, practici de recrutare și angajare a personalului, angajare colegială și sisteme de recompensare. Acest angajament se reflectă în toate politicile și procedurile scrise ale departamentelor și colegiilor și în practica evaluării continue pentru a asigura progresul și îmbunătățirea continuă.

Locații

  • Muncie

    North McKinley Avenue,881-959, 47303, Muncie

    Întrebări