Keystone logo
Bard College Berlin

Bard College Berlin

Bard College Berlin

Introducere

Despre Bard College Berlin

Bard College Berlin este o universitate germano-americană acreditată, care oferă educație intensivă, transdisciplinară, în științele umaniste și sociale. Corpul studențesc este extrem de internațional și diversificat în ceea ce privește geografia, cultura, clasa și mediul economic și se întâlnește cu facultățile în seminarii mici predate în limba engleză. Un accent pe gândirea critică, ambiția intelectuală, creativitatea și conexiunea dintre viața din și în afara clasei este o caracteristică fundamentală. Studenții calificați pot obține atât o diplomă de licență americană, cât și cea germană.

119436_GermanClass_IrinaStelea.jpg

Bard College Berlin permite înflorirea personală și îi pregătește pe elevii săi să contribuie prin prezentarea „marilor întrebări” care au ecou de-a lungul timpului și oferind tinerilor abilitățile necesare pentru a le înțelege și a le răspunde în dialog și cu referire la provocările contemporane. către un viitor global partajat.

Situat în centrul politic, economic și artistic al Europei, unde politicile și măsurile economice globale privind migrația și securitatea sunt dezbătute și testate și unde artele își găsesc expresia cea mai variată și experimentală, Bard College Berlin se află într-o poziție unică de a-și oferi expunerea directă a studenților la evoluțiile politice, sociale și culturale actuale prin seminarii și activități înrădăcinate în oraș. Un program de internship oferă oportunități de a dobândi experiență de muncă într-o gamă largă de domenii, cum ar fi artele, drepturile omului, publicarea, planificarea urbană, start-up-urile tehnologice și educația.

Această dublă concentrare Bard de studiu specializat asupra unei moșteniri intelectuale de relevanță continuă și aplicarea ideilor în „viața reală” prin explorare locală, practică artistică, dezbatere publică și programe de implicare civică, a pregătit Bard College Berlin absolvenți / ae pentru creativitate rezolvarea problemelor și colaborări de succes în sectoarele public și privat la nivel local, național și internațional. Drept urmare, au reușit să urmeze cariere în domenii precum relații internaționale, politici publice, educație, jurnalism și arte, precum și studii postuniversitare la cele mai renumite universități din lume.

Misiunea educațională

Bard College Berlin fost fondat cu scopul de a readuce predarea seminariilor în grupuri mici și învățământul universitar interdisciplinar în artele liberale la cele mai înalte niveluri ale contextului universitar european de unde a apărut pentru prima dată. Programele de două grade oferite de Bard College Berlin se bazează pe principiul conform căruia studiul specializat în discipline individuale ar trebui să se desfășoare pe baza unei cunoașteri ample și aprofundate a tradițiilor intelectuale și a principalelor dezbateri, lucrări și transformări care le-au animat. Linia academică a „gândirii sociale”, care își are rădăcinile în Germania postbelică și în Statele Unite, se angajează să examineze inovațiile cheie ale vieții și culturii umane în cadrul determinărilor lor sociale și politice. Bard College Berlin în istoria intelectuală reflectă direct acest angajament, dar este, de asemenea, un ideal îndrumător al programelor în ansamblu.

119438_Screenshot_1.png

Umanistice, arte și gândire socială

Bard College Berlin în științe umaniste, arte și gândire socială explorează principalele domenii ale științelor umaniste (filosofie, literatură, studii cinematografice, teorie politică, istoria artei) în ceea ce privește dezvoltarea lor interdisciplinară. Gradul cuprinde oportunitatea de a conecta artele care practică (teatrul și artele de studio) cu teorizarea filosofică a artei și de a lua în considerare relația istorică generală dintre cunoștințe, meșteșuguri și disciplina de specialitate.

Economie, politică și gândire socială

Bard College BerlinLicențiatul în economie, politică și gândire socială oferă o formare în științele sociale care se bazează pe istoria schimbărilor culturale umane și a reflecției. Metodele și modelele fundamentale ale economiei contemporane sunt studiate în dialog cu mișcarea istoriei intelectuale și în legătură cu teoriile politicii și modelele de funcționare socială.

Angajament civic

În conformitate cu credința Colegiului în furnizarea unei educații bine informate, creative și angajate, studiul științelor sociale implică posibilitatea de a lucra în artele care practică, urmărind proiecte estetice, precum și proiecte constructive social. Studenții din toate programele Bard College Berlin sunt încurajați și sprijiniți în desfășurarea de stagii și implicarea civică. Colegiul își propune să se asigure că o educație de artă liberală cultivă cetățenia activă și productivă.

119437_Campus_InasaBibic.jpg

Istoricul acreditării

Bard College Berlin: O universitate de arte liberale este acreditată instituțional la nivel național în Germania de către Wissenschaftsrat începând cu 20 ianuarie 2017.

Colegiul a primit mai întâi recunoașterea de stat de la Departamentul pentru educație, tineret și știință al Senatului din Berlin (Senatsverwaltung für Bildung, Jugend und Wissenschaft) în conformitate cu sec. 123, alin. 1 din Legea învățământului superior al statului federal Berlin (Berliner Hochschulgesetz - BerlHG) în 2011.

Acreditarea programului pentru BA în Umanistice, Arte și Gândire Socială a fost acordată de agenția de acreditare ACQUIN în toamna anului 2013. În 2015, BA în Economie, Politică și Gândire Socială a primit acreditare de la ACQUIN.

Bard College este acreditat prin intermediul Comisiei pentru învățământul superior al statelor mijlocii (SUA) și acordă o diplomă de licență studenților care finalizează licența Bard College Berlin în științe umaniste, artă și gândire socială sau licență în economie, politică și gândire socială sub autoritate acordată de către New York State Board of Education.

Locații

  • Berlin

    Platanenstrasse 24, 13156, Berlin

Întrebări