Keystone logo
Barnard College

Barnard College

Barnard College

Introducere

Barnard College își propune să ofere educație de artă liberală de cea mai înaltă calitate femeilor tinere promițătoare și de înaltă performanță, oferind avantajele de neegalat ale unui colegiu rezidențial remarcabil în parteneriat cu o universitate majoră de cercetare . Cu o facultate dedicată de cercetători distinși în domeniile lor respective, Barnard este o comunitate de profesori accesibili și studenți angajați care participă împreună la asumarea și descoperirea riscurilor intelectuale. Studenții Barnard dezvoltă resursele intelectuale pentru a profita de oportunități pe măsură ce apar noi domenii, noi idei și noi tehnologii. Absolvenții sunt pregătiți să ducă vieți care sunt satisfăcătoare din punct de vedere profesional și de succes, împlinind personal și îmbogățite de dragostea de a învăța.

În calitate de colegiu pentru femei, Barnard își asumă responsabilitatea de a aborda problemele de gen în toată complexitatea și urgența lor și de a ajuta studenții să atingă forța personală care le va permite să facă față provocărilor pe care le vor întâmpina de-a lungul vieții. Situat în mediul cosmopolit al orașului New York și angajat în diversitate în studenți, facultăți și personal, Barnard își pregătește absolvenții să înflorească în diferite medii culturale într-o lume din ce în ce mai interconectată.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • New York

    Broadway,3009, 10027, New York

    Întrebări