Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences Licențiat în Arte în Publicitate și Relații Publice
Barry University College of Arts and Sciences

Licențiat în Arte în Publicitate și Relații Publice

Miami Shores, Statele Unite ale Americii

0 Hours

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Licențiatul în Arte în Publicitate și Relații Publice dezvoltă cunoștințe și abilități în publicitate și relații publice și o înțelegere practică a rolului acestor domenii în cadrul comunicărilor integrate contemporane.

Acest program dual-track expune studenții la planificarea strategică bazată pe cercetare, dezvoltarea de materiale creative pentru mai multe platforme de comunicații și utilizări inovatoare ale mass-media pentru promovare, toate bazate pe principii etice și morale de practică persuasivă. Traseul publicitar examinează în continuare influența publicității asupra societății, atât în contextele naționale, cât și internaționale. În contrast, piesa de relații publice pune accentul pe scrierea și abilitățile de prezentare destinate publicului intern și extern.

Studenții urmează cursuri care îi pregătesc pentru piața locurilor de muncă din lume, inclusiv publicitatea și planificarea relațiilor publice, proiectarea creativă, cercetarea și promovarea. În plus, locația noastră în zona Miami permite studenților să exploreze oportunități unice de stagiu în numeroasele agenții de publicitate și relații publice din regiune, corporații private și grupuri non-profit.

La absolvire, studenții vor fi pregătiți să:

Dezvoltați campanii eficiente de publicitate și relații publice,

Înțelegeți modul în care cercetarea, strategia și poziționarea interacționează în contextul eforturilor de comunicare profesională,

Creați materiale promoționale originale și creative,

Comunicați eficient cu scrieri clare și abilități de prezentare,

Planificați strategii media eficiente care utilizează promoții complexe pe toate platformele media și

Aplicați principii etice solide în practica publicității și a relațiilor publice, inclusiv sensibilitatea la impactul social al acestor domenii în diferite contexte culturale și globale.

Studiile dvs. în publicitate și relații publice se vor încheia într-un mare proiect capstone în care veți produce o campanie completă care utilizează cunoștințele dobândite în toate clasele din specialitatea dvs. Campania vă expune la situații din viața reală, cum ar fi întâlnirile cu clienții, brainstormingul strategic și sesiunile de design creativ.

Să presupunem că sunteți interesat de artă și sunteți atrași de aspectele creative ale publicității și relațiilor publice. În acest caz, vă puteți dezvolta și mai mult abilitățile de producție cu cursuri interdisciplinare de design grafic.

Mai mult, specialitatea Publicitate și relații publice vă oferă și șansa de a dobândi experiență practică în aceste domenii. Studenții din program sunt încurajați să urmeze stagii ca parte a studiilor lor. Studenții câștigă credite în specializarea lor în timp ce urmăresc o experiență de lucru reală valoroasă înainte de a intra pe piața muncii.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licențiat în Arte în Comunicare și Relații Publice
  • Geneva, Elveţia
 • Licențiat în Relații Publice
  • Online USA
 • Licențiat în managementul sportului și al timpului liber
  • Langley City, Canada
  • Richmond, Canada