Keystone logo
Bastyr University

Bastyr University

Bastyr University

Introducere

Încă de la începuturile sale în 1978, Universitatea Bastyr a fost un pionier in medicina naturale bazate pe știință. Fondatorii Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; și Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; împreună cu Sheila Quinn, numită școală după ce profesorul lor iubit și a remarcat Seattle medic naturist Dr. John Bastyr. Cu doar 200 $ în costurile de pornire în timpul începuturile lor umile, fondatorii au creat o viziune unei școli acreditate de sanatate naturale, care acum este recunoscut ca universitate de conducere arte sănătate și științe din lume.

Președinte fondator Emerit Dr. Pizzorno a văzut Universitatea printr-o crestere semnificativa pe parcursul lui 22 de ani de serviciu, inclusiv trecerea la actualul campus de 51 acri in Kenmore, Washington, pentru a se adapta corpul de student în creștere. (A se vedea Timeline istoric.) Cu toate că școala a început ca un colegiu de medicina Naturopathic, Universitatea Bastyr ofera acum mai mult de 20 de programe de studii și de certificat. Bazându-se pe fundația sa bazat pe stiinta, Universitatea a fost beneficiarul unui număr de granturi de cercetare de milioane de dolari de la National Institutes of Health.

În septembrie 2012, Universitatea sa extins din nou, deschiderea Bastyr Universitatea California din San Diego, primitoare mai mult de 50 de studenți la Doctor inaugural de clasa Medicina Naturopathic. în primul rând și numai acreditat scoala de medicina naturopatica California oferă, de asemenea, un Master of Science în Nutriție pentru Wellness si intentioneaza sa adauge programe de sanatate mai naturale in viitor.

Viziunea noastra

Ca centru de conducere academice din lume pentru avansarea și integrarea cunoștințelor în domeniul artelor naturale de sanatate si stiinte, Universitatea Bastyr va transforma sănătatea și bunăstarea comunității umane.

Misiunea noastră

Noi educarea viitorilor lideri în domeniul artelor naturale de sanatate si stiintele. Respectând puterea de vindecare a naturii și recunoscând faptul că trupul, mintea si spiritul sunt intrinsec inseparabile, vom modela o abordare integrată a educației, de cercetare și de servicii clinice.

Teme de bază

Realizare academică De cercetare in Arte Sanatate Stiinte Naturale si Formarea clinice si comunitare de sanatate Integrarea interdisciplinară

Locații

  • Kenmore

    14500 Juanita Drive N.E. Kenmore, WA 98028-4966, , Kenmore

Întrebări